- 2019. 01. 19.
- 152
- 113
- V4 karakter
- Vo Giap Nguyen
- LV karakter
- Loading...
- V2 karakter
- Loading...
Panasztevő InGame neve:
► Vo Giap Nguyen ◄
Panaszra tett személy InGame neve:
► Marco Falcone, Vito Falcone, Michael Falcone, Emiliano De Salvatore ◄
Panasz oka, leírása, kifejtése:
► Szép estét mindenkinek!
Megvásárolásra került a W-TAXI nevezetű Non Scriptes Frakció (Marco Falcone-tól, akkor még más névvel rendelkezett). A megvásárolás estélyén történt ugyan ezekkel a srácokkal egy adminügy teljesen más okból (ki akartak minket rabolni),majd az adminisztrátor döntése alapján egyik fél jobbra, másik pedig balra.
A srácok ezzel a döntéssel olyan mértékben nem értettek egyet, hogy az este folyamán facebook üzenetben kezdtek el engem fenyegetni a játékkal kapcsolatban. Az üzenetek lényege, hogy így meg úgy fogják tönkre tenni a taxi társaságot. (amennyiben szükséges és megengedett az üzenetekről tudok képen mellékelni)
Nem törődtem különösebben az üzenetekkel, majd elkövetkezett a következő nap. A közös rádión érkezett egy szöveg miszerint kirabolták az egyik tagomat:
[2019-02-28 21:58:21] [Output] : Krisztian Nestorov mondja ((rádióba)): vétel
[2019-02-28 21:58:24] [Output] : Vo Giap Nguyen mondja ((rádióba)): Mi a helyzet?
[2019-02-28 21:58:25] [Output] : Krisztian Nestorov mondja ((rádióba)): helló
[2019-02-28 21:58:32] [Output] : Krisztian Nestorov mondja ((rádióba)): ellopták az autómat
[2019-02-28 21:58:36] [Output] : Krisztian Nestorov mondja ((rádióba)): kiraboltak
Az esetről készült log: https://pastebin.com/KW5FJqxD
Ezt követően bementem a taxi garázsába, ahol arra lettem figyelmes, hogy az összes kocsi tk-ra van verve. Szerencsére mikor bent álltam a garázsban vissza jöttek és videófelvétel készült a kocsik veréséről!
Videó:
A kocsik szétverése miatt adminügy lett, amelyet Warzen intézett és adminjailt kaptak!
[2019-02-28 22:50:25] [Output] : [AdminJail]: Warzen bebörtönözte Vito Falcone-t 60 percre.
[2019-02-28 22:50:25] [Output] : [AdminJail]: Indok: NonRP
[2019-02-28 22:50:31] [Output] : [AdminJail]: Warzen bebörtönözte Marco Falcone-t 60 percre.
[2019-02-28 22:50:31] [Output] : [AdminJail]: Indok: NonRP
[2019-02-28 22:50:37] [Output] : [AdminJail]: Warzen bebörtönözte Michael Falcone-t 60 percre.
[2019-02-28 22:50:37] [Output] : [AdminJail]: Indok: NonRP
TS adminügy közben log elkerésére került a sor, ahol az eset előzményének a következőt tudták felmutatni: [2019-02-28 21:31:45] [Output] : Marco Falcone mondja: W-Taxi-hoz benézzünk? Picit ütögetni
Mivel az átadás óta névváltása történt Marconak, megkérdeztem mégis honnan emlékezett akkor a taxira (elmondása szerint új karaktert kezdett IC ).. Erre a válasz hogy az egyik haverja régen a tagi tagja volt és ő mondta el a dolgokat neki, de erről SEMMILYEN bizonyítékot nem tudtak felmutatni. Mivel így is hosszúra nyúlt az adminügy, és gondoltam tanulnak az esetből ebbe a feltehetően MG részbe nem megyek bele. Az ügy során még egy furcsa dolgot említettek meg, miszerint az ő foglalkozásuk IC a taxis cégek kiírtása és ellehetetlenítésa (mai napig meglátásom szerint csak ellenünk folyik az egész, feltehetően az adminügy miatt). Erről az "akcióról" sem tudtak semmilyen bizonyítékot felmutatni, de ebből sem lett akkor semmi, csupán egy figyelmeztetés hogy ezt nem így kellene!
Az eset után pár nappal megírásra került az általuk "család maffiának" nevezett topic, amelyet linkelnék: https://forum.see-game.com/threads/falcone-crime-family.15700/
Érdemes beleolvasni a leírtakba, kicsit furcsállom Marco leírásában ezt a részt: "
Marco azóta se adta fel régi álmát. Tönkretenni a lehető legtöbb taxis céget. Az erőszakoló W-Taxis volt így elsősorban ő velük szeretne végezni, de előfordult már hogy egy másik társaságot vitt csődbe. Mai napig folytatják tevékenységeiket az egész csapattal."
Kérdem én: az adminügyön kívül (ami mellesleg teljesen OOC dolog), milyen más általa indoknak vélt dolgot talált ami miatt kifejezetten csak ránk pályázik? Azóta talán elmondásra került neki a W-Taxi? Nem feltétlen értem még az indokot.. Marcon kívül a többiek leírásában egy szó sincsen, a hatalmas taxis cégek kiírtásáról, Vitonak pedig nem találtam a leírását (lehet névváltoztatása történt, fogalmam sincsen)
Ez után/közben folytak a folyamatosan rablások a társaság ellen ahová már csatlakozott egy negyed személy Emiliano De Salvatore! Rablások során látszik arra mennek, amit facebookon és a topicban is leírtak "ellehetetlenítés".
A rablások során valahogy mindig IC/OOC feljön a W-TAXI megnevezés, elvételre kerül a srácoknál lévő telefonok, rádió, pénz és minden irat (jogsi, személyi)
Tudomásom szerint iratokat nem vehetnének el, de ebben lehet tévedek!
Sajnos minden logot nem tudtam megszerezni a tagoktól, volt amikor későn kértem, vagy éppen buggos volt a log file és nem tudta továbbítani nekem!
Logok: https://pastebin.com/KW5FJqxD
Március 1. írtam Ruiznak privátba fórumon, akivel azóta nem sikerült megbeszélni a dolgokat! Amikor megírtam neki az üzenetem, megkértem a tagokat szüneteljék az egész taxizást az ő érdekükben (szerintem senkinem nem oké ha napi 3-4 alkalommal rabolják ki, javarészt OOC ügy miatt). Ahogyan az utolsó két logban is látszik az tegnap, azaz 9.-én történt. A log legeleje azzal kezdődik, OOC megkérdezik "W-TAXI?" és már megy is a rablás forgalmas helyről. A log végén az is látszik, hogy a forgalmas hely miatt adminjailt kaptak.
Az elrablások módszere: beülnek az OMSZ-nél várakozó taxis mögé, elvitetik magukat xy helyre, majd út közbe kerül elő a lőfegyver és utánna már kerül is elvételre a dolog.
Nos végezetül.. Mennyire normális az, hogy egy adminisztrátori döntés miatt, OOC, azaz MG dologgal elkezdjük utálni a "W-TAXIT" és mindent megteszünk hogy csak az ő embereit tudjuk kirabolni, lelőni stb?
◄
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
►
Videó:
Logok: https://pastebin.com/KW5FJqxD
(sajnos nem sikerült megszereznem az összes rablésról szóló logot, így "csak" ennyit tudtam csatolni)
◄
Megjegyzés:
► Várom az adminisztrátor döntését! ◄
Utoljára szerkesztve: