Vo Giap Nguyen - Marco Falcone, Vito Falcone, Michael Falcone, Emiliano De Salvatore

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Snoobee

Zöldfülű
2019. 01. 19.
152
113
V4 karakter
Vo Giap Nguyen
LV karakter
Loading...
V2 karakter
Loading...

logo.png

Panasztevő InGame neve:
Vo Giap Nguyen

Panaszra tett személy InGame neve:
Marco Falcone, Vito Falcone, Michael Falcone, Emiliano De Salvatore

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Szép estét mindenkinek!

Megvásárolásra került a W-TAXI nevezetű Non Scriptes Frakció (Marco Falcone-tól, akkor még más névvel rendelkezett). A megvásárolás estélyén történt ugyan ezekkel a srácokkal egy adminügy teljesen más okból (ki akartak minket rabolni),majd az adminisztrátor döntése alapján egyik fél jobbra, másik pedig balra.

A srácok ezzel a döntéssel olyan mértékben nem értettek egyet, hogy az este folyamán facebook üzenetben kezdtek el engem fenyegetni a játékkal kapcsolatban. Az üzenetek lényege, hogy így meg úgy fogják tönkre tenni a taxi társaságot. (amennyiben szükséges és megengedett az üzenetekről tudok képen mellékelni)

Nem törődtem különösebben az üzenetekkel, majd elkövetkezett a következő nap. A közös rádión érkezett egy szöveg miszerint kirabolták az egyik tagomat:
[2019-02-28 21:58:21] [Output] : Krisztian Nestorov mondja ((rádióba)): vétel
[2019-02-28 21:58:24] [Output] : Vo Giap Nguyen mondja ((rádióba)): Mi a helyzet?
[2019-02-28 21:58:25] [Output] : Krisztian Nestorov mondja ((rádióba)): helló
[2019-02-28 21:58:32] [Output] : Krisztian Nestorov mondja ((rádióba)): ellopták az autómat
[2019-02-28 21:58:36] [Output] : Krisztian Nestorov mondja ((rádióba)): kiraboltak

Az esetről készült log: https://pastebin.com/KW5FJqxD

Ezt követően bementem a taxi garázsába, ahol arra lettem figyelmes, hogy az összes kocsi tk-ra van verve. Szerencsére mikor bent álltam a garázsban vissza jöttek és videófelvétel készült a kocsik veréséről!

Videó:

A kocsik szétverése miatt adminügy lett, amelyet Warzen intézett és adminjailt kaptak!
[2019-02-28 22:50:25] [Output] : [AdminJail]: Warzen bebörtönözte Vito Falcone-t 60 percre.
[2019-02-28 22:50:25] [Output] : [AdminJail]: Indok: NonRP
[2019-02-28 22:50:31] [Output] : [AdminJail]: Warzen bebörtönözte Marco Falcone-t 60 percre.
[2019-02-28 22:50:31] [Output] : [AdminJail]: Indok: NonRP
[2019-02-28 22:50:37] [Output] : [AdminJail]: Warzen bebörtönözte Michael Falcone-t 60 percre.
[2019-02-28 22:50:37] [Output] : [AdminJail]: Indok: NonRP

TS adminügy közben log elkerésére került a sor, ahol az eset előzményének a következőt tudták felmutatni: [2019-02-28 21:31:45] [Output] : Marco Falcone mondja: W-Taxi-hoz benézzünk? Picit ütögetni

Mivel az átadás óta névváltása történt Marconak, megkérdeztem mégis honnan emlékezett akkor a taxira (elmondása szerint új karaktert kezdett IC ).. Erre a válasz hogy az egyik haverja régen a tagi tagja volt és ő mondta el a dolgokat neki, de erről SEMMILYEN bizonyítékot nem tudtak felmutatni. Mivel így is hosszúra nyúlt az adminügy, és gondoltam tanulnak az esetből ebbe a feltehetően MG részbe nem megyek bele. Az ügy során még egy furcsa dolgot említettek meg, miszerint az ő foglalkozásuk IC a taxis cégek kiírtása és ellehetetlenítésa (mai napig meglátásom szerint csak ellenünk folyik az egész, feltehetően az adminügy miatt). Erről az "akcióról" sem tudtak semmilyen bizonyítékot felmutatni, de ebből sem lett akkor semmi, csupán egy figyelmeztetés hogy ezt nem így kellene!

Az eset után pár nappal megírásra került az általuk "család maffiának" nevezett topic, amelyet linkelnék: https://forum.see-game.com/threads/falcone-crime-family.15700/
Érdemes beleolvasni a leírtakba, kicsit furcsállom Marco leírásában ezt a részt: "
Marco azóta se adta fel régi álmát. Tönkretenni a lehető legtöbb taxis céget. Az erőszakoló W-Taxis volt így elsősorban ő velük szeretne végezni, de előfordult már hogy egy másik társaságot vitt csődbe. Mai napig folytatják tevékenységeiket az egész csapattal."

Kérdem én: az adminügyön kívül (ami mellesleg teljesen OOC dolog), milyen más általa indoknak vélt dolgot talált ami miatt kifejezetten csak ránk pályázik? Azóta talán elmondásra került neki a W-Taxi? Nem feltétlen értem még az indokot.. Marcon kívül a többiek leírásában egy szó sincsen, a hatalmas taxis cégek kiírtásáról, Vitonak pedig nem találtam a leírását (lehet névváltoztatása történt, fogalmam sincsen)

Ez után/közben folytak a folyamatosan rablások a társaság ellen ahová már csatlakozott egy negyed személy Emiliano De Salvatore! Rablások során látszik arra mennek, amit facebookon és a topicban is leírtak "ellehetetlenítés".
A rablások során valahogy mindig IC/OOC feljön a W-TAXI megnevezés, elvételre kerül a srácoknál lévő telefonok, rádió, pénz és minden irat (jogsi, személyi)
Tudomásom szerint iratokat nem vehetnének el, de ebben lehet tévedek!
Sajnos minden logot nem tudtam megszerezni a tagoktól, volt amikor későn kértem, vagy éppen buggos volt a log file és nem tudta továbbítani nekem!

Logok: https://pastebin.com/KW5FJqxD

Március 1. írtam Ruiznak privátba fórumon, akivel azóta nem sikerült megbeszélni a dolgokat! Amikor megírtam neki az üzenetem, megkértem a tagokat szüneteljék az egész taxizást az ő érdekükben (szerintem senkinem nem oké ha napi 3-4 alkalommal rabolják ki, javarészt OOC ügy miatt). Ahogyan az utolsó két logban is látszik az tegnap, azaz 9.-én történt. A log legeleje azzal kezdődik, OOC megkérdezik "W-TAXI?" és már megy is a rablás forgalmas helyről. A log végén az is látszik, hogy a forgalmas hely miatt adminjailt kaptak.

Az elrablások módszere: beülnek az OMSZ-nél várakozó taxis mögé, elvitetik magukat xy helyre, majd út közbe kerül elő a lőfegyver és utánna már kerül is elvételre a dolog.

Nos végezetül.. Mennyire normális az, hogy egy adminisztrátori döntés miatt, OOC, azaz MG dologgal elkezdjük utálni a "W-TAXIT" és mindent megteszünk hogy csak az ő embereit tudjuk kirabolni, lelőni stb?

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Videó:
Kép: https://imgur.com/a/ZfvWpcx
Logok: https://pastebin.com/KW5FJqxD

(sajnos nem sikerült megszereznem az összes rablésról szóló logot, így "csak" ennyit tudtam csatolni)

Megjegyzés:
Várom az adminisztrátor döntését!

Utoljára szerkesztve:

SLYM

Aktív fórumozó
Támogató
2019. 01. 10.
228
105
Szombathely
V4 karakter
Semy James
LV karakter
Marco Falcone
V2 karakter
Jason B Wright
Szia!
Nem tudom, hogy közös összefogásotok alapján történik ez vagy valami de baromira elegünk van...
A kocsitok TK-ja már hónapokkal előre meg lett beszélve. Utána a drága telepetek közelébe nem mentünk.

Miért is?

Jobb dolgunk is van annál, mint hogy nézzük amit a céggel műveltek (lásd a lassan 1 hete kirakott jelentkezések amikre nem válaszolsz.)

Haverodnak is el lett mondva, neked is elmondom. Honnan veszed hogy csak W-Taxisokat rabolunk? NS frakcióknál lejjebb görgetsz. Nicsak megtalálod. Falcone Crime Family. Rablásokra szakosodtunk. Hmm... micsoda véletlen ugye?

Barátod emellett még jött olyannal, hogy miért raboljuk ki többször. Miért? Hol tiltja a szabályzat hogy nem lehet?

A Facebook beszélgetésre visszatérve. Amit te műveltél sem volt a legszebb dolognak nevezhető. Sőt. Én éreztem magam szarul. Mi az hogy a barátodnak az életével bújkálódsz? Hogy nem ismerte az apját. Ez hozzád hogyan kapcsolódik? Ha barátod elmondja. Bocsesz de ez van. Megértem. Bár annak is legyen alapja amiért ezt mondja. Ha nekem egy barátom is takarózna a családi ügyeimmel fél perc nem telne el, és elcsattanna egy pofon.
Nem hiszem hogy ez neki is teljesen jól esett.

Másik. Megfenyegettünk? Az adminnal röhögtünk miután elmentetek. Ilyen adminügyet életemben nem éltem át. Teljesen RP-sen kiraboltunk. Másik haveroddal együtt. De ti egy 45 perces adminügyet csináltatok belőle, amiben ráadásul MG-sen odajött egy TEK-es is. Midőn fura, pont arra fuvarozgat. Szerintem is pont feljár egy dombra és nini ott van a PD-s akit nagy valószínűséggel ismer. (Ezt az OOC beszélgetésből ítélem)

Visszatérve TS beszélgetésünkre ha már 2-3 hete lezajlott témákról van szó.

Te engem gyanusítgatsz hogy Facebookról olvasom az indokokat mert meghallod hogy üzenetet kapok?
Szerinted más barátom nincsen?
Te. Megleplek. Nem a szerveren élem az életem. Baromi sok más barátom van több helyről is. Sőt vannak olyanok is akik nem közeli ismerősök és itt tartom velük a kapcsolatot.

Azt nem értem még mindig, ha kifogásolhatónak találod beszélgetésünket akkor miért nem írod meg elsőnek?

Kis UI: A taxis kocsijaidhoz semmi közünk nincs még mindig...

Lényeg: Sehol nem tiltja a szerverszabályzat a rablások végbemenetelét, ne te döntsd el kit rabolunk ès kit nem, ÉS AMIT A LEGJOBBAN UTÁLOK... ALAPTALANUL NE VÁDOLGASS. Ne rágalmazz. MG-sen utáljuk a W-Taxit? Kérdezd meg az A&T taxit, kérdezd meg az adminokat. Kb. Lassan egy taxis sem akar befogadni mert ismernek minket. Másik meg, hogy nem értelek. Karaktertörténetembe leírom hogy miért nem szeretem a W-Taxit. Adminügy közben emiatt volt a sírás. Miért nincs alfórum. Ott van. Minden feketén fehéren leírva.

Kis megjegyzés: Elnézést ha a fogalmatás elenyésző, vagy olyanokat boncolgattam amik le lettek írva. Csak tudjátok... hajnali 2-kor kissé nehéz ilyennel foglalkozni...

Kis editelgetés a rendesebb elolvasás után: semmi bizonyíték hogy haverom W-Taxis volt? Tesó. Megsúgok valamit. A W-Taxi még mindig az én nevemen van. Felmész Nav oldalára, jééé a W-Taxi fül alatt ott van az összes bejelentett alkalmazott KÖZTÜK VITO FALCONE!!!!!! Fura mi? De ez is el lett mondva neked.... Ha Michael leírásában a taxis rablásokról nem esik szó az nem akadályoz minket abban hogy ne csináljuk. Akkor ő nem jön rabolni. ENNYI! Majd ő kereskedik.
Iratokat el lehet venni. Ha minden rablásról logod van, talán az is látszik, hogy megmondtuk nekik, ha nem hiszik el, hogy nem lehet iratokat elvenni kérdezzenek admint. Nem éltek a lehetőséggel. Milyen szabály írja le hogy nem lehetetleníthetek meg egy céget? Linkeld be kérlek. Haverod azt mondta nem a W-Taxi tagja már. Ergo OOC hazudás? De lényegtelen. Olyanokkal se dobálózz amikért már megkaptuk a bűntetést. És főként ne tereld rám a témát. Személy szerint fel sem ismertem haverod. Többiek mondták hogy ő W-Taxis.
Az én válaszom piskóta volt...

Jönnek a többiek....

Csók!

Snoobee

Zöldfülű
2019. 01. 19.
152
113
V4 karakter
Vo Giap Nguyen
LV karakter
Loading...
V2 karakter
Loading...
Elsősorban megkérnélek, hogy hanyagolt ezt a lekezelő "tesó" stílust. Nem ismersz, én sem ismerlek téged, így viszont NE kezelj barátodnak!

Több hónappal elútte meg lett beszélve a kocsik TK-ra verése??
Warzennek nem ez lett elmondva/bebizonyítva.. Hogy is tudtátok volna több hónappal korábban megbeszélni, amikor 1-2 nappal előtte adtad el nekem a céget? Ez pedig nem hónapokkal előre történt: [2019-02-28 21:31:45] [Output] : Marco Falcone mondja: W-Taxi-hoz benézzünk? Picit ütögetni

Semmi közöd nincsen ahhoz, hogy én a SAJÁT topicunkon mikor válaszolok valamire, vagy mikor nem! Mindennek megvan a miértje ;)

Az hogy valaki a társaságba felvételre kerül NEM azt jelenti, hogy nekem ő a barátom, így ezt hanyagoljuk is!

Az adminügy után hogy ti röhögtetek vagy sem, nem ide tartozik. Az sem, hogy állításod szerint MG-sen jött oda egy TEK-es, ha azzal gondod volt/van akkor írj PK-t.. Ha pedig megbeszéltnek gondolod, miért kell leírni jelentéktelenül?

Sehol sem került említésre az a dolog, hogy te FELTEHETŐEN másnak a válaszait adtad meg gyakorlatilag. Egy szó sem utal arra, de ha nagyon gondolod megkérdezhetjük Warzen-t a dologról. Felettéb érdekes hogy kérdezünk valamit, hebegsz habogsz, majd mikor megcsörren 1-2 alkalommal a facebook tudsz válaszolni, azt is olyan hangnemben/hangsúllyal mint amikor valaki olvas. Ezek mint feltételezések VOLTAK!
Elhiszem hogy neked írtó sok barátod van, legyül büszke a helyzetre :)

A karaktertörténetedben sehol nem kerül leírásra, hogy te miért utálod a W-TAXI-t. Egyáltalán nem történt semmilyen sírás, szimplán Warzen kért meg titeket hogy valami hátteret alkossatok (nem ilyen főadmin későbbi elmondása szerint)..

A NAV-nál átírásra került a cég, feltehetően elfelejtették szerkeszteni ezt a fórumon! https://imgur.com/kanomKr

Attól függetlenül, hogy te voltál a régi tulajdonos, más névvel játszottál a szerveren. Ahogyan korábban is leírtam, te azóta mást RP-zel így a korábbi karakteredtől ilyen információt nem tudhat a mostani karaktered. Azt általad nagyon emlegetett TS beszélgetésen erre is kitértünk, és nem tudtatok felmutatni bizonyítékot arra, hogy Vito elmondta neked IC gyakorlatilag a W-TAXI létezését. Így te IC nem tudhatsz a telephelyről, cég új tulajáról, semmiről.. Persze, ha ez IC elmondásra került akkor ez nem áll fent, de ha korábban nem tudtatok bizonyítékot felmutatni, amikor már elkezdtétek a cselekményeteket, akkor MG a te részedről. Hozzátenném, ez az én meglátásom, adminisztrátor mondhatja ki ezt biztosra.

Itt nem az ellehetetlenítésről szól a PK, hanem a háttérről, a bosszúról és a rosszakarásról OOC.
Akkor mondja azt neked a TAG, hogy nem W-TAXI tag OOC amikor szeretné. OOC hazudás van a szerveren ilyen téren, KIVÉVE adminisztrátornak! Feltehetően a te fejed felett nem volt admin jel, így nyugodtan mondhatja azt nem W-TAXI tag, főleg hogy tudja mit fogtok vele megint csinálni, úgy is hogy nincsen "szoliba".
Én nem dobálózok olyan dolgokkal amiért büntetést kaptatok, csupán a teljes kerek történet kedvéért írok le MINDEN tényezőt ami egy minimálisan is jelenthet valamit az ügy kifolyásában.
Nem ismerted fel, de a haverjaid mondták? Megkérdezed OOC hogy W-TAXIs-e majd a barátaid azt mondják hogy igen, és már megy is a rablás? Feltételezem nem IC mondták hogy igen, ő W-TAXI-s!!

Nyugodtan jöjjenek a fent említett személyek, hisz joguk van hozzá!

Elköszönésen kicsit csiszolgass, mert ez a stílus nem megfelelő, legalább is velem szemben biztos nem!

Martinezz.bro

Barangoló
Támogató
2019. 01. 11.
76
22
Magyarország, Zala megye
www.facebook.com
LV karakter
Vito Falcone
Szevasz!

Kezdjük a történet legelején. Megvetted a W-Taxit, aminek én voltam a biztonsági felelőse a sok rablás miatt. Én tudtam a cég létezéséről és az eladásról, a biztonság kedvéért azért rákérdeztem a kilétedre az alkalmazottadnál, hogy ne legyen ebből is adminügy. Logot már nem tudok adni, mivel rég volt a történet, azóta meg zajlik az élet.

A kórháznál álltatok a barátoddal, mikor beszállt hozzátok valamelyikünk, már nem is emlékszem ki volt. A szokásos taktikánkat követtük, miután kiértünk vidékre elővette rátok Marco a mesterkönyves (2 DARAB TEC-9) kisgépfegyverét, melyből elindult az első dolog. Elkezdtétek floodolni az egész admin csapatot, hogy ez mi? Mi mi? Rátok fogott hátulról két gépfegyvert, ennyi történt. Ekkor jött Freeman meg pár admin. Nem akartatok engedelmeskedni, mert ti nekiálltatok hisztizni, hogy ez így nem jó, mert pg, mg stb. 1 ÓRÁT MENT AZ OOC VITA!! Nem voltatok hajlandóak engedelmeskedni annak ellenére, hogy Freeman is megkért rá. Ja, meg érdekes módon megjelent a TEK-es barátotok, hmm de érdekes. Utána meg ezzel éltetek vissza, hogy nem mehetne tovább a rablás, mert jött a tekes. És? Fél órát álltunk ott egy helyben az adminügy miatt, már rég messze lettünk volna. Erre ti elkezditek, hogy nem mentünk volna sehova, ez így nem fer. Oké. Freemannek elege lett a sok b*romságotokból, így elengedett minket, mikor úgy bevághatott volna titeket jailba, hogy csak úgy durranik. PD-sként pedig elég cringe, hogy nem ismered a rablás körüli lehetőségeket és az rp folyamatát. Na mindegy is, mentünk a dolgunkra.

Ezt követően kezdődött a céges csoportban, amit hozzáteszek, hogy neked nem hinném, hogy alapvetően sok közöd lett volna hozzá hiszen mi csináltuk. Ott szerettük volna megbeszélni, hogy milyen gyerekesen viselkedtetek az adminügy során, főleg a kedves barátod. Talán még vannak logok, majd megnézem. Ez a Facebook beszélgetés átment személyeskedésbe. Elkezdtél a barátod családjának egészségi problémái mögé bújkálni, meg elkezdtél személyeskedni velem szemben + ment a flegmázás, meg a sértegetés. Innentől az, hogy én is vagy akár bármelyikünk a te stílusodban reagált, nem kell csodálkozni.

A másik dolog. Miért kellett egy hetet várni a panaszkönyv megírására? Direkt az volt a célod, hogy eltűnjenek a logjaink? Mert sajnos én belőled ezt is kinézem, hiszen a cél teljes mértékben a mi szerveren zajló életünk akadályozása és a minél nagyobb szankció elérése, jól gondolom?

Az autóflottád tk-s. Ezért meg is kaptuk a szankciónkat, mert nem tudtunk felmutatni elő rpt, mivel sajnos eltűnt a log az idő múlásával. Nem is értem ezzel még mit akarsz kezdeni, ha már lezajlott rég az ügy.

Arra is kitértél, hogy Marco nyitott egy topicot a családunkról. Igen, pontosan a te ügyed miatt, mikor TS-en arról volt szó, hogy nyissunk fórum topicot, legyenek karaktertörténetek, mentsük le az ilyen akciókról a tervezés logját és nem lesz semmi gond? Mi a gond azzal, hogy az ügyed után lett nyitva a topic? Te is nagyon jól hallottad, amit az adminnal beszéltünk tsen, nem kell ezt kiforgatni.

Nem találtad a leírásomat? Már hetek óta fent van a fórumon, bárki számára elérhető.

A másik. Te honnan veszed, hogy a W-Taxis embereket raboljuk? Mikor a céged csődben, nem is működtök. Főleg az elkobzott fegyverekkel való kereskedésért kapott örökös kitiltásod után. Nem is értelek. Mi egy illegális tevékenységet folytató család vagyunk, rabolgatunk, üzletelünk, ilyesmi. Ez egy RP szerver, nem csak az AKK-ra zsa kereskedni meg levenni a másikat minél több pénzzel RP a nyerő szerintem.

A tegnapi esetért is megkaptuk a büntetést, mert az aranyraktárral szemben levő metró lejárat mögötti sikátort forgalmas helynek választották. Ezen se kell lovagolni már szerintem. OOC meg leírta valaki, hogy W-taxi. Húha. És? Akkor már megállt a föld forgása? Egyébként meg kérdeztük Krisztiantól, hogy még mindig ott van-e, hiszen nagyon jól tudjuk IC is, hogy W-Taxis volt, viszont valamiért OOC lett megkérdezve. Nem is értem, hogy miért gondod ez?

A tudatlanság pedig még mindig meg van. Iratokat igen is el lehet venni, kérdeztem főadminokat ezt illetően. PD-s vagy és miért nem tudod ezeket? Forgalmi engedélyt meg adásvételi szerződéseket, vagy PP-s itemeket soha nem szoktunk elvenni, hiszen tilos meg g*ciség. Az, hogy elvesszük a személyit meg a hasonló pár dolláros okmányt, nem hinném, hogy probléma lenne. Azért van a rendvédelem, hogy ezért lecsukjanak okirathamisításért, nem?

UI: Utólag láttam a hozzászólásodban, hogy nincs leírva sehova, hogy utáljuk a W-Taxit. Talán azért, mert ez a te hóbortod, hogy csak a cégedet támadjuk. Ez nem így van. Vannak taxis cégek, akikkel jó kapcsolatot ápolunk, viszont vannak, akik rontják az üzletet, vagy közkívánatra likvidálni kéne őket a taxizás életéből. A másik oda pedig az, hogy a taxis cégemnek biztosítjuk a teret azzal, hogy egyes cégeket ellehetetlenítünk.

Válaszaimat nem a PK felépítése alapján írtam, hanem össze-vissza, ahogy eszembe jutottak a dolgok.

SZERETNÉM FELHÍVNI A KEDVES BÍRÁLÓ ADMIN FIGYELMÉT:
Minden panaszkönyvben leírt dolog már rég tisztázásra került, esetenként kaptunk szankciót, minden lefolyt már. Nem is értem, miért írt panaszkönyvet. Szeretném, ha le lenne zárva. Én se nyitottam panaszkönyvet a Freemanes ügy kapcsán, mert nem akarok mindenképpen adminügyet mindenből. Látom te nem így gondolod, hát oké..

SLYM

Aktív fórumozó
Támogató
2019. 01. 10.
228
105
Szombathely
V4 karakter
Semy James
LV karakter
Marco Falcone
V2 karakter
Jason B Wright
Nah. Üdv újra.
Aludtam egy jót erre. Bár nehezen ment.

1. Azok után, hogy megannyi dologgal vádaskodsz ami alaptalan, vagy már kaptunk érte szankciót (= rágalmazás) ne is számíts rá, hogy máshogy foglak hívni.

2. Picit kitérnék személyes ügyedre. Hirtelen elkezdtem beszélni? Meg ne haragudj... de amilyen állapotot te kreált ne lepődj meg ha úgy beszéltem ahogy. Elkezdtem volna beszélni, kb. 2 szót mondtam, és jött már a lehurrogás, hogy így meg úgy a Facebook. A furkálódás az megy... Vito ezt meg is mondta neked ott TS-en.

3. Nem érted meg a lényeget... leírtam, a NAV oldalán az én nevemen van. Nem arra akartam kilyukadni, hogy lusta vagy elmenni, hanem arra, hogyha ügyesen olvasol megtalálod a válaszok közt VITO nevét. Innen ered, hogy a barátom. Durva mi?

4. Ez volt a legnagyobb problémád TS-en, hogy nincs karaktertörténet meg előélete a maffiának (admin mondta, de neked semmi akadékoskodásod nem volt ebben.). Létrehoztuk KÉRÉSRE a topic-ot. Leírtunk mindent ami fontosabb lehet. Most akkor hirtelen kell log is?
Már bocs. De egy hét után honnan kéne nekem most szednem?

5. Hogyan írjak PK-t vagy hozzak fel bármi bizonyítékot, ha kb. 2 hetet vártál ezzel is? Mondjuk ott van Freeman.
Meggondolom.

Amúgy kérlek mondd el, mivel a PK-t nem így kellett volna formálni, hogy mi is a pontos vád amivel vádolsz, és miért vártál vele majdnem 2 hetet. A stílus rendesen meg van formázva. És nem feltétlen tetszésre csinálom. MERT NEKED NEM TETSZIK. Nekem sem hogy hajnali kettőkor kellett ilyenekkel foglalkoznom... majd ha legközelebb nem álmomból leszek felverve, és nem rágalmazva majd akkor.

Köcc.

Csók!

Edit: TS-en te konkrétan ezt mondtad: (kb. Nincs semmim róla) Jó most Facebookról ilyet kiolvasni ez már... és ekkor vágott közbe Vito. Ez már nekem eléggé vádnak hangzik...
Azt állítod, hogy nem vádaskodsz olyannal amiért nem kaptunk szankciót. Kérésre küldök képet hogy amiért "megérdemeltük" meg is kaptuk.

Utoljára szerkesztve:
  • Tetszik
Reactions: puskás

Snoobee

Zöldfülű
2019. 01. 19.
152
113
V4 karakter
Vo Giap Nguyen
LV karakter
Loading...
V2 karakter
Loading...
Elsőnek Vito hozzászólása:

Nem voltál jelen az eladásnál, korábbi adminügynél sem tudtál felmutatni semmilyen bizonyítékot hogy neked elmondták volna az eladási szándékot!

Az akkori adminügy Freemanra tartozik, ha ott nem voltatok megelégedve a döntésével akkor azt adminra való panasztétellel oldjátok meg, nem tartozik ide!

Hát szerencsére nem ismersz, így fogalmad sem lehet mik lehetnek az óriási hátsó szándékaim... Akkor sem volt semmi logotok, minek kellene eltűnnie?? :ROFLMAO:

Igen TK-ra lettek verve, kaptatok érte szankciót.. Korábban leírtam az egész ügy lefolyása miatt MINDEN veletek kapcsolatos dolgot le fogok írni, akár kaptatok szankciót, akár nem! Ha azt nem sikerül megérteni, sajnálom!

Igen Warzen mondta, ez így nincsen rendjén legyen valami múlt, de ez nem elég! Ezen kívül MINDEN fontosabb jelenetetekről legyen bizonyíték ami lehet kép, videó, log! Attól hogy te leírsz valamit fél oldalba, amihez nem csatolsz hátteret, sajnos nem jelent semmit! Ha IC háttere nincsen a dolognak, akkor bármit leírhatsz a karakterleírásba?? Szerintem ez nem így működik!

A linket, nekem nem nyit meg semmit, de biztosan akkor elnéztem!

Honnan veszem? Hát napi szinten kapom az üzenetet, és elég sok logot, miszerint ti raboljátok a tagokat! Persze hogy nem működünk, amíg ez a dolog nem zajlik le, nem is fog menni!

Ismételten elmondom, MINDEN létező infót le fogok rólatok írni! OOC meg lett kérdezve, majd erre fel kezdtétek el a rablást és ezzel mi a baj? Remélem ez a kérdés nem volt komoly..!

Az hogy én milyen frakcióba vagyok/voltam, nem arra enged következtetni, hogy én minden dolgot tudok! FELTÉTELEZÉS volt, hogy nem lehet elvenni, mert ezt hallottam valakitől!

Érdekes, Marco karakterleírásában pedig ki van emelve a W-TAXI és kifejezetten mi vagyunk a porondon..

Marco hozzászólása:

Senkit sem érdekel és nem az ügy része, hogy te hogyan alszol!

1. Rendben, akkor éld a lázadós időszakot és csak azért is írj így ;)

2. Ha bármilyen fúrkálódás ment volna, az adminisztrátor leállított volna engem/figyelmeztetésben részesített volna! A mondandódba nem lett beleszólva, de lényegtelen is! Vito-nak csak az adminnak hazudásos részére emlékszem, a többire nem, nem hiszem hogy olyan nagy lényeg is lenne!

3. Még mindig hiába van ott az ő neve, te azóta új karaktert RP-zel! Korábban SEMMILYEN bizonyítékot nem tudtatok felmutatni, miszerint ő elmesélte volna neked a W-TAXI jelenlétét (1 napos log kellett volna, nem volt), ha azóta megtörtént kérlek küldj bizonyítékot (Warzen felhívta a figyelmeteket, hogy ilyen dolgokról a log/kép maradjon meg)

4. Igen mondta, hogy legyen valami háttértörténetetek, de arról megint kellene IC előzmény is! Az hogy elmondta, TS-en majd az adminjail ideje alatt összerittyentetted a leírást, az alatt megint csak nem történhetett IC előzmény, amiről kértünk logot és nem volt!

Ne csak a szankcióidről küldj bizonyítékot (amik fent megvannak), hanem MINDENRŐL!!

SLYM

Aktív fórumozó
Támogató
2019. 01. 10.
228
105
Szombathely
V4 karakter
Semy James
LV karakter
Marco Falcone
V2 karakter
Jason B Wright
És honnan szarjak neked logot ha hetekre rá írsz PK-t hogy direkt elvesszen minden log?
Mondd el kérlek Vito miben hazudott adminnak? Mert nem nagyon emlékszek rá.
Az hogy te kapod 0-24 a logokat? Érdekes. A W-Taxihoz lassan semmi közünk nincsen. Rájöttünk nincs értelme magunknak tönkretenni. Magatok megoldjátok azt.
IC előzmény? Akkor legközelebb ha írok karaktertörténetet az IC általános iskolás bizonyítványom linkeljem be? Azért ennyire röhejesek ne legyünk. Vagy kép arról hogy milyen kapcsolatom van a W-Taxival?

Azért irogatás előtt gondolkozz el...

• Tetszik

Martinezz.bro

Barangoló
Támogató
2019. 01. 11.
76
22
Magyarország, Zala megye
www.facebook.com
LV karakter
Vito Falcone
1. Teamspeaken meg a sok hisztizés alkalmából nem is merült fel, hogy nekem logot kellene adnom az eladási szándékról. Legyen elég bizonyíték, hogy a Navnál levő nyilvántartásban benne van/volt a nevem. Logom már nincs, mivel 2 hétig kellett húznod a panaszkönyv megírását.

2. Az akkori adminügynél bizonyosodott be, hogy Freeman egy kiváló, segítőkész és barátságos admin. Veletek nagy ellentétben, akiknek az elsődleges célja a közösségrombolás, a furkálódás és a jajveszékelés minden formája.

3. Nem ismerlek, maradjon is így, boldogabb az életem.

4. Te is leírtad, hogy minden esetleges nonos tevékenységért megkaptuk a szankciót. Innentől ennek a panaszkönyvnek mi az értelme?

5. A link jó, a karaktertörténet adott, nálad nem jó.. egyéni szocproblem.

6. Kapod az üzeneteket, hogy raboljuk a céged embereid. Garantálhatom, hogy ez így is fog lenni a jövőben is, minden nap. És nem a W-Taxi van kispécizve, ahogy megpróbálod beállítani.

7. Adott a családunkról topic, adottak a tagok történetei. Mit vársz? Szerinted az illegális frakciók azzal fognak foglalkozni, hogy videózgatnak meg bizonyítgatnak neked meg a hasonlóknak, hogy mit csinálnak? Nem. És nem is fogunk, nem vagyunk mi se videósok, se fényképészek. Ezek a rablások pedig nem tekinthetőek "nagy akciónak", hiszen a palimadarakat könnyű rabolni, ennyi. Van egy meghatározott tervünk, azt követjük, kész. Ami nagyobb akció lehet, az például egy aranyrablás, amiről készülnek folyamatosan a mentett logok.

8. Én pedig nem ismétlek semmit, hanem egyszer írom le. Én is nekiállok mindent kiteríteni akkor rólatok, aztán felőlem nyitogathatjuk egymásra a panaszkönyveket.

9. Ki vagy tiltva a szerverről örökre, ha jól értesültem. Ez bizonyítja, hogy kitiltva, ráadásul 2 héttel a történteket követően nyílt a panaszkönyv.. A cél a mi játékunk elrontása, a közösségrombolás. Saját szegénységi bizonyítványod.

10. Nem vagyok hajlandó veled vitatkozni, nem érdekel, minden meg lett már beszélve aktuálisan az ügyeket követően. Várom a bírálást!

• Tetszik

Snoobee

Zöldfülű
2019. 01. 19.
152
113
V4 karakter
Vo Giap Nguyen
LV karakter
Loading...
V2 karakter
Loading...
Marco: Te gyanusítgatsz, ami elvileg a herótod.. Warzen figyelmeztetett, az hogy nem tudsz bizonyítani semmit, az nem az én gondom! A PK-ban is leírtam, beszéltam főadminnal, akinek az utolsó válasza óta eltelt 1 hét, válasz nélkül ezért került megírásra most a PK!

Teljesen eltér az ügytől, de elmondása szerint ő nem ütött szét semmilyen kocsit, nem is volt a garázsban, majd a videó után mondta, hogy "ja mégis".

Megoldjuk akkor magunknak, király!

Kiforgatod az ember szavait! Nyílván nem az iskolás éveidről kell log, hanem a többi! Akár az, hogy te apádnak dolgoztál illegális tevékenységekkel, akár az hogy megutáltad VALAMI miatt a W-TAXI-t, arról hogy neked kipattant a fejedből hogy az összes taxis céget kioffolod! Na ezekről kell a bizonyíték!

Vito:
Attól hogy te bent vagy egy társaságnál, nem az eredményezi, hogy te minden tudsz a vezetőségi dolgoról!

2. Köszönjük szépen, ha neked ez jött le :)

3. Ámen

7. Hát ha egy admin figyelmeztet a TI érdeketekben, hogy tudjatok bizonyítani akkor hiába nem vagy te videós vagy fényképész, fogsz csinálni egy egy képet! Nem csak az aranyrablás minősül nagy RP-nek, hanem a W-TAXI utálata, az összes taxis cég kiírtásának a megtervezése stb.

8. Csak és kizárólag erről az ügyről írok le infót, nem pedig másról!

9. Rosszul tudod!

10. Ámen

SLYM

Aktív fórumozó
Támogató
2019. 01. 10.
228
105
Szombathely
V4 karakter
Semy James
LV karakter
Marco Falcone
V2 karakter
Jason B Wright
Na most kisbarátom.
Döntsd el miért is nyitod a PK-t.

Mert fingom nincs mi a problémád.

1. Az adminügyek amikkel te itt dobálózol le lettek zárva.
  2. Szerintem a te legnagyobb bajod, hogy el lett rabolva Krisztián. Volt RP, minden. A legnagyobb baj amibe belekötöttek, hogy nyilvános helyről való rablás. Volt alkalmatok beszélni mindenről. Nem jött semmi.

Miért baj, ha a te cégedet raboljuk?
Ott van, H-Taxi, A&T Taxi. Kérdezz rá. Ja akkor elveszne az indokod a mi gyalázásunkra?
Hát elnézést... akkor ne.
Az A&T Taxi megszűnt létezni, a mi maffiázásunk alatt. (Pontosabban megvételre került, de a rablások alatt annyira kiismertek minket hogy nem vettek fel)

Ha már itt a nagy logolásokról meg fotozásokról van a nyammogás. Akkor kérlek, küldd el, honnan veszed hogy csak titeket rabolunk?

Azt nem fogadom el, hogy mert ilyen olyan rádiózások vannak. Igenis rabolunk másokat.

Ha ezt nehéz felfogni akkor azzal nem tudok mit kezdeni...

Snoobee

Zöldfülű
2019. 01. 19.
152
113
V4 karakter
Vo Giap Nguyen
LV karakter
Loading...
V2 karakter
Loading...
Még mindig nem vagyok a barátod!

1. Látom még mindig nem sikerült megérteni, minden bizonyíték el lett küldve, akár kaptatok jailt, akár nem!
  2. OOC válasz miatt raboltaták el, de nem, nem ez a legnagyobb probléma!

Ha számodra ez gyalázás, akkor ott valami probléma van!

Akkor ne fogadd el, tegyél valamit ellen!

Ruiz

Pletykafészek
Very Important Person
2019. 01. 09.
940
1 171
V4 karakter
Fernando Ruiz Cortez
Én fogom elbírálni a PK-t, elolvasom és reagálni fogok az egészre..

SLYM

Aktív fórumozó
Támogató
2019. 01. 10.
228
105
Szombathely
V4 karakter
Semy James
LV karakter
Marco Falcone
V2 karakter
Jason B Wright
És honnan veszed, hogy amiatt raboltuk el mert a te kis társaságodnak a tagja?

Az, hogy egy tag odaírta OOC, hogy W-Taxi az meg nem az én ügyem.
Ha küldött logot, akkor biztos arról is van log ki írta...

Ha mégsem: [2019-03-09 21:13:22] [Output] : Michael Falcone: (( w taxi? ))

• Tetszik

NGeri

Újonc
2019. 02. 14.
4
1
V4 karakter
Michael_Falcone
LV karakter
Michael_Falcone
Na én is beszállok az ügybe azzal, hogy a W-Taxi mögött ott a kérdőjel. ami kérdő mondatok után van. Ebből adódóan kérdést tettem fel a W-Taxi meglétével kapcsolatban mivel már rég nem láttam.

Ruiz

Pletykafészek
Very Important Person
2019. 01. 09.
940
1 171
V4 karakter
Fernando Ruiz Cortez
Nos TS átbeszélés után, nemtudtatok bizonyítékot mutatni semmiről szankciók a következők:
Michael 300perc Jail
Vito/Marco 1-1hónap ban, addig pedig gondolkozzatok el azon hogy hogy beszéltek a másikkal illetve ha ilyen dolgokkal akartok foglalkozni akkor legyen log előzetes RP-ről.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.