- 2019. 01. 19.
- 152
- 113
- V4 karakter
- Vo Giap Nguyen
- LV karakter
- Loading...
- V2 karakter
- Loading...
Panasztevő InGame neve:
► Vo Giap Nguyen ◄
Panaszra tett személy InGame neve:
► Marco Falcone (lehet azóta más névvel játszik) ◄
Panasz oka, leírása, kifejtése:
► Prémium eszközzel való átverés (protect) ◄
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
► https://forum.see-game.com/threads/a-w-taxi-elado.14632/
◄
Megjegyzés:
► Marco eladta nekem a szerveren található cégét. Ahogyan a fórum topicnál is látszik, parkolókártyásként adta el a járműveket, ez pedig nem teljesen így van. Egy kocsi (197403 ID) nem rendelkezik az alábbi prémium itemmel, de erről ő nem tájékoztatott engem. (félreértések elkerülése végett egyetlen slot hiányzott tőlem, így ez az egy kocsi Sam Brixtonra lett átírva ).
Mivel nem találtuk a kocsit beszéltünk főadminnal (Ruiz-zal) (nem volt fent Sam Brixton), aki azt mondta biztosan le van foglalva. Megnéztük, de nem így volt azért Ruizzal együtt arra a következtetésre jutottunk, biztosan elbuggolt majd szerver restart után jön vissza.
(Ruiztól nem kértem engedélyt, így az IG teljes nevét ezzel a csodás megoldással eltűntettem)
Az eset után kaptam egy kis pihit, így az egész társaságot Sam Brixton üzemeltette, akinek nyílván nem tűnt fel hogy ha fent van ott a kocsi, ha lelép akkor eltűnik.
Kiosztásra került a kocsi szerverezeten belül és akkor derült ki a protect hiányossága.
Tisztában vagyok vele hogy régebben történt az eset, viszont ilyen esetnél tudtommal nincsen elévülés. Most bukkantunk rá erre a dologra, nyílvánvalóan ha korábban vesszük észre akkor megírjuk előbb a PK-t.
Nem tudom ilyen eseteknél hogy szokott menni, de az ő esetleges szankciójától nem térül meg az én károm, így kérem ha megoldható kapjuk meg az esetleges tuningot, vagy annak a piaci árát.
Amennyiben szükséges még valamilyen információ az üggyel kapcsolatban, kérem jelezze azt felém a bíráló admin és pótolni fogom! ◄
Utoljára szerkesztve: