Vo Giap Nguyen - Marco Falcone[Justin]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Snoobee

Zöldfülű
2019. 01. 19.
152
113
V4 karakter
Vo Giap Nguyen
LV karakter
Loading...
V2 karakter
Loading...

logo.png

Panasztevő InGame neve:
Vo Giap Nguyen

Panaszra tett személy InGame neve:
Marco Falcone (lehet azóta más névvel játszik)

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Prémium eszközzel való átverés (protect)

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://forum.see-game.com/threads/a-w-taxi-elado.14632/

Megjegyzés:
Marco eladta nekem a szerveren található cégét. Ahogyan a fórum topicnál is látszik, parkolókártyásként adta el a járműveket, ez pedig nem teljesen így van. Egy kocsi (197403 ID) nem rendelkezik az alábbi prémium itemmel, de erről ő nem tájékoztatott engem. (félreértések elkerülése végett egyetlen slot hiányzott tőlem, így ez az egy kocsi Sam Brixtonra lett átírva ).
Mivel nem találtuk a kocsit beszéltünk főadminnal (Ruiz-zal) (nem volt fent Sam Brixton), aki azt mondta biztosan le van foglalva. Megnéztük, de nem így volt azért Ruizzal együtt arra a következtetésre jutottunk, biztosan elbuggolt majd szerver restart után jön vissza.

(Ruiztól nem kértem engedélyt, így az IG teljes nevét ezzel a csodás megoldással eltűntettem)

Az eset után kaptam egy kis pihit, így az egész társaságot Sam Brixton üzemeltette, akinek nyílván nem tűnt fel hogy ha fent van ott a kocsi, ha lelép akkor eltűnik.
Kiosztásra került a kocsi szerverezeten belül és akkor derült ki a protect hiányossága.

Tisztában vagyok vele hogy régebben történt az eset, viszont ilyen esetnél tudtommal nincsen elévülés. Most bukkantunk rá erre a dologra, nyílvánvalóan ha korábban vesszük észre akkor megírjuk előbb a PK-t.

Nem tudom ilyen eseteknél hogy szokott menni, de az ő esetleges szankciójától nem térül meg az én károm, így kérem ha megoldható kapjuk meg az esetleges tuningot, vagy annak a piaci árát.

Amennyiben szükséges még valamilyen információ az üggyel kapcsolatban, kérem jelezze azt felém a bíráló admin és pótolni fogom!

Utoljára szerkesztve:

Justin

toolame
Very Important Person
2019. 01. 10.
16 312
17 382
25
Blackburn / Pécs
V4 karakter
Justin_Kearney
Pacsi.
A panaszt én fogom bírálni. Várom az érintett válaszát 24 órán belül.

Martinezz.bro

Barangoló
Támogató
2019. 01. 11.
76
22
Magyarország, Zala megye
www.facebook.com
LV karakter
Vito Falcone
Hali. Először is leszögezném, nekem semmi közöm a panaszkönyvhöz, én Marco Falcone mondandóját fogom közvetíteni. Megkérem a moderátorokat, hogy ne szankcionáljanak emiatt. Marco tiltva van a fórumról, okát nem tudom de nem is tartozik ide. Én egy az egyben beollózom amit ő kért, hogy mit írja ide. Én csak ennek teszek eleget. Köszi a megértést!

"Kedves Vo!
Régen találkoztunk. Remélem jól tellik a bannod, ha már ilyenekre van idő. Csodálatra méltó hogy kb. 2-3 hónap után veszed észre hogy a kocsiból hiányzik a protect. Őszinte leszek. A cég 2 emberre volt iratva. Marco Falcone (Akkoriban Jason B Wright) és Connor Wright. Én tudtommal minden kocsimat levédettem, azonban voltak olyanok is amiket nem én vettem hanem Connor. Valószínű ő vette azt így ha nem haragszol sajnos ellenem ez a Naaagyon sokadik PK-d nem fog sikerülni Az hogy nem csípsz engem az nem az én bajom. Tisztában voltál hogy két ember nevén van a cég. Fura módon az ő neve miért nem szerepel a PK-ban? Több mint valószínű az a kocsi az övé volt. Javaslom. A PK-t írd át az ő nevére (Connor Wright)

Majd talán máshol sikerülni fog!

Üdv,
Marco!"

• Tetszik
Reactions: puskás

Snoobee

Zöldfülű
2019. 01. 19.
152
113
V4 karakter
Vo Giap Nguyen
LV karakter
Loading...
V2 karakter
Loading...
Te adtad el a céget, a felelősség az eladott értékek után téged illet.

Martinezz.bro

Barangoló
Támogató
2019. 01. 11.
76
22
Magyarország, Zala megye
www.facebook.com
LV karakter
Vito Falcone
"Ott voltál eladásnál. Tudtad, hogy 3 személy vett részt. Azt a kocsit nem én írtam rá. Rábíztam Connorra védesse le a kocsit. Azt mondta nekem le fogja védetni még mielőtt eladjuk. Úgy tudtam ezt meg is tette. Ezek szerint nem védette le. Szóval ajánlom írd át a PK-t az ő nevére!"

Snoobee

Zöldfülű
2019. 01. 19.
152
113
V4 karakter
Vo Giap Nguyen
LV karakter
Loading...
V2 karakter
Loading...
Te hirdetted meg, hogy az ÖSSZES általatok adott kocsi protectes. Lényegtelen ki adta át, a fars informciót te adtad, nem pedig az általad besározni tervezett Connor! Nem fogom módosítani a panaszra tett személy nevét, hiába iratod le minden hozzászólásnál!

Martinezz.bro

Barangoló
Támogató
2019. 01. 11.
76
22
Magyarország, Zala megye
www.facebook.com
LV karakter
Vito Falcone
"Meghirdethette volna Connor is. Eladásnál ő is ott volt. Plusz remélem olvasni még tudunk. Fentebb leírtam. Úgy tudtam van rajta protect mivel meg lett vele bízva Connor. De tudod mit? Megidézném a PK alá. Majd ő megmondja neked. Plusz rajta van adásvételin is ki adta át azt a kocsit.

Ha nem változtatsz téma címet akkor valójában oda lyukadunk ki hogy a PK érvénytelen mivel rossz emberre nyitod

Megvárom Connor válaszát"

"Ui: A besározás szót nem teljesen értem. Megvédem magam az ellenem irányuló röhejes PK-dban? Már hónapok óta próbálsz csőbe húzni. Én kérek elnézést hogy fel merek szólalni. Kérlek bocsáss meg."

Utoljára szerkesztve:

Justin

toolame
Very Important Person
2019. 01. 10.
16 312
17 382
25
Blackburn / Pécs
V4 karakter
Justin_Kearney
Ha jól értelmezem akkor ti üzlet társak voltatok. Értem én, hogy te megbeszélted vele akkoriban, hogy ő védesse le azt az X járművet és te levédeted azt az X járművet. Lehet, hogy direkt lehet, hogy szimpla mulasztás volt az, hogy nincs a járműben protect. Mivel te árultad a céget és te adtad el.(lényegtelen ki írta kire) Ezért ugy mond a felelősség az a tiéd. Légyszíves beszéljétek meg, hogy esetleg tudjátok-e pótolni az adott járműben a protectet.

Snoobee

Zöldfülű
2019. 01. 19.
152
113
V4 karakter
Vo Giap Nguyen
LV karakter
Loading...
V2 karakter
Loading...
Ahogy Justin is mondja. Te adtad fel a hirdetést a hamis adatokkal. Te intézted az összes ügyet, a kocsik bemutatásától, a teljes megállapodásig. Te kérted el az értékekért a pénzt. Én pedig CSAK neked adtam a pénzt, más jelenlévő személy nélkül.

Utoljára szerkesztve:

tomee

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 10.
359
1 958
Szombathely
V4 karakter
Jonesy Everton
LV karakter
Leslie Delan
Csáó!
Connor vagyok. Mivel Marco (akkori Jason) írt nekem ezzel a PK-val kapcsolatban gondoltam ideírok.
Szinte röhejes hogy 3 hónap után vetted ezt észre mikor már sok kézzel fogható bizonyítékunk sincs. Nem unod Petinek a folyamatos rágalmazását?
Nem vettem észre ellenőrzéskor, hogy azon a kocsin nincs protect ezért azt mondtam minden stimmel. Ebből kifolyólag Marco nem hibás mert már ő is rossz információt tudott. Azonban csak ő áll benne a PK-ban miközben 2 tulajdonosa volt a cégnek.
Mivel Marco nem hibás ebben az esetben úgy gondoltam én kifizetem a Protect árát ($-ban, 50.000$-ra gondoltam mivel ennyibe mennek)

Remélem tanulsz belőle...

• Tetszik
  • Vicces
Reactions: puskás és tszoki

Snoobee

Zöldfülű
2019. 01. 19.
152
113
V4 karakter
Vo Giap Nguyen
LV karakter
Loading...
V2 karakter
Loading...
Röhejes? Tényleg? Szóval ha tegyük fel IRL kipakolják a 10 arany nyakláncomat a széfemből, de én azt csak fél év múlva veszem észre mert nem nyitogatom minden nap, akkor ne is szóljak a rendőrségnek mert röhejes, hogy eltelt ennyi idő? Na ne is viccelj.. Prémium itemmel való átverés történt, elévülés NINCSEN, bizonyítékot miről szeretnél mutatni? Arról hogy nem volt benne? Ezt már mi is tudjuk ;)

Az már az ő felelőssége, hogy a te szavadra 100%-ban adott és így hirdette meg, adta el a céget. Ha "állítólagosan" másnak a cuccát adom el, nyílván a saját biztonságom érdekében azért igen csak meggyőződöm a dolgokról. Ismét egy példával élnék. Ha te adsz a haverodnak egy bőröndöt repülős utazása előtt, hogy vigye el az ottani barátodnak, de mondjuk arról elfelejtesz neki szólni, hogy tele van droggal a táska. Ő ezt nem tudván beadja a kis táskáit a reptéren majd 10 perc múlva kiszedik őt a biztonságiak. És tudod ki lesz felelősségre vonva? Ő!! Az aki vitte a táskát..

Tanulok belőle? :D Miből?

tomee

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 10.
359
1 958
Szombathely
V4 karakter
Jonesy Everton
LV karakter
Leslie Delan
Ezt Marco írja:

"Na ezek után ne mondd nekem, hogy csak a protect visszakerülése érdekel ??? Connor minden akadékoskodás nélkül elmondta, hibázott. Felajánlotta, hogy kifizeti neked azt amit ő elfelejtett. De te itt pampogsz hogy minden az én felelősségem így úgy meg amúgy. Aki ANNAK A KOCSINAK AZ ÜGYÉBEN HIBÁT KÖVETETT EL(!!!) Felajánlja azt hogy kijavítja amit saját hibájából nem csinált meg és te elutasítod, mert te akkor is rajtam vasalod be ha esik ha fúj. És ez a röhejes xd xd xd

Tartom magam az eddigiekhez. Mivel nem közvetlen saját hibámból adódott ez (annak ellenére hogy aki elhibázta felajánlotta segítségét, SŐT kifizette volna a Protectet de te elutasítottad.) Továbbra is csak ismételni tudom magam, hogy tőlem egy fillért nem fogsz kapni.

Snoobee

Zöldfülű
2019. 01. 19.
152
113
V4 karakter
Vo Giap Nguyen
LV karakter
Loading...
V2 karakter
Loading...
Ezek szerint leírtál mindent, nagyon örülök neki :D

Várom a bírálást

tomee

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 10.
359
1 958
Szombathely
V4 karakter
Jonesy Everton
LV karakter
Leslie Delan
Én meg ártatlanként nem vállalok be semmit.

Bírálást szintén várom. Hiba elkövetője megjelent PK alatt. Mégsem éltél azzal a lehetőséggel hogy vele is megbeszélj bármit.

Bírálást szintúgy várom.

Edit:

Hali! Most Connor beszél.
Marco érthetően leírt mindent. Mint azt én is mondtam el tudnánk intézni IC is. Kifizetem a protect árát és viszontlátásra.
Azonban továbbra is csak ment az akadékoskodás.
Te nem éltél a lehetőséggel, tovább ment a felesleges kötekedés.

Fenntartom a lehetőségét hogy IC találkozzunk és kifizessem. Azonban ahhoz a te beleegyezésed is kéne.

Marco ebben az ügyben nem lehet túlságosan hibás. Enyém volt a kocsi és ő tudatában volt annak hogy protectes, mivel azt mondtam neki. (Megesik mindenkivel. Kiment a fejemből)

Viszont sokra nem megyek azzal, hogy próbálsz vele kihúzni ahelyett hogy megoldást keresnéd a problémára.

Admin véleményét várom.

Utoljára szerkesztve:
  • Vicces
Reactions: Snoobee

tomee

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 10.
359
1 958
Szombathely
V4 karakter
Jonesy Everton
LV karakter
Leslie Delan
Nekem és Marco-nak holnap olyan 21:00 lenne a legjobb.

Nektek megfelel?

Justin

toolame
Very Important Person
2019. 01. 10.
16 312
17 382
25
Blackburn / Pécs
V4 karakter
Justin_Kearney
Bírálásig zárom. Ne helyezze legyenszíves senki.

EDIT: Amennyiben mindenkinek megfelel a ma este 9 óra a ts megbeszélésre akkor várlak titeket majd ts-en. Ha esetleg valakinek nem az időben jelezze.

Utoljára szerkesztve:

Justin

toolame
Very Important Person
2019. 01. 10.
16 312
17 382
25
Blackburn / Pécs
V4 karakter
Justin_Kearney
Pacsi!
Beszéltem az érintett felekel ts-en. Megegyeztek egy közös árban ami pótolja a protect hiányát. A panaszt jogosnak ítélem viszont szankciót nem érdemelnek az érintettek. Azonban figyelneztetésben részesítem mind a két érintettet. Legközelebb jobban figyeljetek oda ilyen esetekben.
Zárom, helyezheto a lezártakhoz.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.