- 2022. 01. 12.
- 9
- 4
- V4 karakter
- Vladislaw Carlo
- LV karakter
- --
- V2 karakter
- Ker Szabolcs
🄲🄰🄼🄱🄻🄾🄶🄸🅂🅃🄸🄲🅂 Jelentkezési lap
«────── « ⋅ IC rész ⋅ » ──────»
Jelentkező teljes neve:
<
Vladislaw Carlo
>Jelentkező születési helye, ideje:
<
1985-07-25
>Jelentkező édesanyjának leánykori neve:
<
Jessica Maria
>Jelentkező telefonszáma:
<
38761188792961
>Jelentkező lakcíme:
<
Los Santos, Jefferson Motel
>Jelentkező e-mail címe:
<
vladislawcarlo@seemail.com
>Érvényes iratairól készített fénymásolat: ((Kép linkek))
<
https://imgur.com/a/Un9wXya
>Milyen pozícióra szeretne jelentkezni? (Taxis, vontatós, áruszállító, fényező, csiszoló)
<
Taxis
>Van-e tapasztalata a választott munkakörben? Ha igen hol szerzett tapasztalatot?
<
Nagyker futárnál tudtam elég sok tapasztalatot szerezni mivel ott Los Santos-ba és San Fierro-ba is járni kellet igy már nagyjából ismerem a két város részt.
>Csatolja szakmai önéletrajzát (5-10 mondat):
<
Vladislaw Carlo-nak hivnak 1985.05.24-én születtem a San Fierroi kórházban, egészen 2018-ig San Fierro-ba éltem és ott is dolgoztam, a Nagyker futár szolgálatnál dolgoztam 2017-ig mikor sajnos egyéb okok miatt felmondtam, utána sajnos nem találtam állást amit meg találtam annak meg nem feleltem meg, 2018-ba azt gondoltam el költözök Los Santosba mivel ott több és könyebben tudok munkát vállalni mikor Los Santosba költöztem akkor 2022-ig a Los Santos Postánál dolgoztam de 2022-be felmondtam mivel mikor otthon nézegettem a webolt akkor rátaláltam a CamLogistics vállalatra és ahogy láttam éppen keresnek Taxist és én ugye nagyon szeretek embereket vinni A-ból B pontba és gondoltam akkor benyújtom a jelentkezésemet[/COLOR][COLOR=white] [COLOR=#fe9f0c]>[/COLOR][/COLOR][/COLOR]
[COLOR=white][COLOR=white][B]«────── « ⋅ OOC rész ⋅ » ──────»[/B]
[COLOR=#fe9f0c]Teljes neved:[/COLOR][/COLOR][/COLOR]
[COLOR=white][COLOR=white][COLOR=#fe9f0c]Kerékgyártó Szabolcs<[/COLOR] [icode]
>Hány éves vagy?
<
19
>Játszott perceid száma:
<
3300
>Voltál-e már AdminJailben és/vagy bannolva a szerverről? Ha igen miért? (UCP kép szükséges)
<
https://imgur.com/a/Znh9qMo
>Miért vagy te különböző a többi jelentkezőtől? (Írj pozitívumot és negatívumot is!)
<
Azt nem érzem hogy jobb lennék mint a többi jelentkező de az lehetséges én tudok olyat amit a többi jelentkező nem, de ha sikeres felvételt nyerek akkor sokat tudom segiteni a többi kolléga munkáját mivel elég sokat tudok a városban tartózkodni
>Rendelkezel-e működő mikrofonnal, illetve használod-e a Discord nevű alkalmazást?
<
Igen
>Szabályzatunkat elolvastad-e és elfogadod-e?
<
Igen
>Mesélj magadról pár mondatban (5-10 mondat):
<
Nos egy kis bemutatkozás rólam, Kerékgyártó Szabolcsnak hivnak jelenleg 19 éves vagyok majd 07.04-n leszek 20 éves,jelenleg Szakközépiskolába járok 12.Osztályos vagyok Kárpitos szakmára tanulok szabadidőmbe itthon tevékenykedek vagy játszok a SeeMTA szerverén, sajnos jelenleg még nem tudtam sok dolgot elérni a szerveren de hamarosan remélem eltudok érni jó dolgokat és remélkedek benne hogy rossz dologból nem lesz sok. MTA-val kb. 2018 kezdtem el játszani azóta már sok szervert bejártam de a SeeMTA szerverei nagyon megfogtak a társasság miatt is és a játékos létszám miatt is, tevékenykedtem már más szerveren is de annak a nevét nem szeretném megemliteni de az ottani tevékenységeimet befejeztem és a SeeMTA V3 szerverén szeretném folytatni a tevékenységeimet.
>«────── « ⋅ Hitelesítés ⋅ » ──────»
Jelentkező aláírása:
Vladislaw Carlo
Vladislaw Carlo
Utoljára szerkesztve: