Neved:
< Vladimirov Sofia >
A ban időpontja:
< 2021.12.21 >
A ban időtartama:
< 2030.01.01 >
Neve, aki bannolt:
< Edward >
A ban oka:
< Közösségrombolás,frakció lejáratása YouTubeon. >
Amiért szeretnéd az unbant:
< Szia,nagyon sok idő eltelt azóta mióta engem kitiltottak a szerverről. Amit tettem azt megbántam,a youtube videóban nem a frakciót járattam le, és nem is volt célom lejáratni hiszen okom se volt nagyon rá. Egy discord beszélgetést tettem nyilvánossá, semmi olyan utalás nem volt rá hogy ez a lvms frakciójára utal. Én IC mentem oda a leaderhez és röhögtem egyet. Semmi olyat nem csináltam ami közösségromboláshoz vezetett volna. Őszintén, én nagyon sajnálom ha ezzel megbántottam a játékost (gondolok itt a leaderre) nem volt célom, csupán ismertetni a jelenlegi helyzetemet. Nem vagyok olyan típus aki mindenkibe beleköt ok nélkül.
Szeretnék egy utolsó esélyt kérni, ennyi év után megváltoztam.
Szeretném bebizonyítani hogy a közösségbe való vagyok.
Köszönöm ha végig olvastad. >
< Vladimirov Sofia >
A ban időpontja:
< 2021.12.21 >
A ban időtartama:
< 2030.01.01 >
Neve, aki bannolt:
< Edward >
A ban oka:
< Közösségrombolás,frakció lejáratása YouTubeon. >
Amiért szeretnéd az unbant:
< Szia,nagyon sok idő eltelt azóta mióta engem kitiltottak a szerverről. Amit tettem azt megbántam,a youtube videóban nem a frakciót járattam le, és nem is volt célom lejáratni hiszen okom se volt nagyon rá. Egy discord beszélgetést tettem nyilvánossá, semmi olyan utalás nem volt rá hogy ez a lvms frakciójára utal. Én IC mentem oda a leaderhez és röhögtem egyet. Semmi olyat nem csináltam ami közösségromboláshoz vezetett volna. Őszintén, én nagyon sajnálom ha ezzel megbántottam a játékost (gondolok itt a leaderre) nem volt célom, csupán ismertetni a jelenlegi helyzetemet. Nem vagyok olyan típus aki mindenkibe beleköt ok nélkül.
Szeretnék egy utolsó esélyt kérni, ennyi év után megváltoztam.
Szeretném bebizonyítani hogy a közösségbe való vagyok.
Köszönöm ha végig olvastad. >