Elutasítva Vladimir Vjacheslav unban kérelme -->Norby!

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Admtur

Barangoló
2019. 10. 05.
112
56
18
V4 karakter
Van Dam Andres
LV karakter
John Roberts
zoldlogo.png

Neved:
< Vladimir Vjacheslav >

A ban időpontja:
< 2019. 12. 30. 01:01:06 >

A ban időtartama:
< Örök (2030 01. 01. 01:00:00) >

Neve, aki bannolt:
< Norby >

A ban oka:
< Többszörös farmmal való átverés (PK 2x) >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Átgondoltam az összes cselekedetet amit tettem a szerveren és kimondhatatlanul hiányzik! A közösség,az adminok,legfőképpen a map ami teljesen eltér a see v3 maptól,a rengeteg IC ismerősöm barátnőm. Megbántam a dolgot amit tettem! Nemrég kezdtek el haverjaim is játszani és rossz érzés hogy én ki vagyok bannolva,tehát én nemtudok velük együtt játszani... A bannom előtt terveztem venni 6000 prémiumpontot csak sajnos ez így nem valósult meg..... Összesen 2 AJ-m van amivel bármelyik frakcióba csatlakozhatnék....Hiányzik a pénz értéke.....az árak.....a munkák, a kaszinó,de leginkább az adminok segítőkészsége....Szívesen leülök 1000perc feletti jailt is,felmegyek ts-re hogy beszéljük át szavakban ne csak írásba..... Jogosnak tartom a bannt ezt be kell hogy valljam! Terveztem ajándékozni egyik haveromnak venomot,backfire-t amit IC már le is beszéltünk csak egyfolytába kifagytunk mindketten.....Hiányzik a sok fps illetve a rengeteg egyedi dolog pl: skinek,kiegészítők,rengeteg autó. Kimondhatatlanul bánom amit tettem,megbántam remélkedek egy második esélyben hisz összesen 2 AJ-m volt....
Ui: Átszerkesztettem egy dalt néked kedves Norby: Hosszú volt az éjszaka,jó társaság,későn vettem csak észre....hogy szabályt szegteeeem......Óóóóh óhh óhh,milyen az ilyen?
Óóóóh,óóóh óhhh,milyen az ilyen?
Egy jó admin mindig megbocsájt.....mindig megbocsájt nekem most is megbocsájt nekeeem,egy jó admin mindent megbocsájt és te jó admin vagy, Norbyyy!!!!
Egy jó admin mindig készen áll....mindig készen áll a sok pm-reeeee egy jó admin mindig készen áll.....És te jó adming vagy,Norbyyyy!!!!
>

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.