- 2019. 10. 05.
- 112
- 56
- 18
- V4 karakter
- Van Dam Andres
- LV karakter
- John Roberts
Neved:
< Vladimir Vjacheslav >
A ban időpontja:
< 2019-12-30 01:01:06 >
A ban időtartama:
< Örök (2030-01-01 01:00:00 ) >
Neve, aki bannolt:
< Norby >
A ban oka:
< Többszörös farmmal való átverés[PK 2x]~Norby >
Amiért szeretnéd az unbant:
< Megbántam tetteimet,elnézést szeretnék kérni azoktól akiket átvertem,megjött a kedvem las venturasozni,illetve nagyon sajnálom hogy szabályt szegtem. Húsvéti ajándékom ez lenne a leges legjobb. Egy utolsó esélyt szeretnék kérni,amit ha megszegek akkor bannolj ki,stb... Rengeteg haverom megy át lv-re,és rossz tudni hogy nem nagy eséllyel fogok felmenni az elkövetkezendő időben. Ezt az egy dolgot kérném,hogy az ub-ért egy utolsó esélyt adnék,stb. Illetve rengetegszer olvastam át a szabályzatot hogy ne történjen ilyen többször. Köszönöm hogy végig olvastad!
-Ádám. >
< Vladimir Vjacheslav >
A ban időpontja:
< 2019-12-30 01:01:06 >
A ban időtartama:
< Örök (2030-01-01 01:00:00 ) >
Neve, aki bannolt:
< Norby >
A ban oka:
< Többszörös farmmal való átverés[PK 2x]~Norby >
Amiért szeretnéd az unbant:
< Megbántam tetteimet,elnézést szeretnék kérni azoktól akiket átvertem,megjött a kedvem las venturasozni,illetve nagyon sajnálom hogy szabályt szegtem. Húsvéti ajándékom ez lenne a leges legjobb. Egy utolsó esélyt szeretnék kérni,amit ha megszegek akkor bannolj ki,stb... Rengeteg haverom megy át lv-re,és rossz tudni hogy nem nagy eséllyel fogok felmenni az elkövetkezendő időben. Ezt az egy dolgot kérném,hogy az ub-ért egy utolsó esélyt adnék,stb. Illetve rengetegszer olvastam át a szabályzatot hogy ne történjen ilyen többször. Köszönöm hogy végig olvastad!
-Ádám. >