Neved:
< Vladimir Bulkiewicz >
A ban időpontja:
< 2020-01-17 >
A ban időtartama:
< Végleges >
Neve, aki bannolt:
< Baker, de Boti kérte meg rá. >
A ban oka:
< Kaszinó DM, adminszidás, admin előli kilépés. >
Amiért szeretnéd az unbant:
< Sziasztok, amikor ez a kaszinózgatás történt körülöttem ültek a barátaim.. Bíztattak hogy játszak, és csináljam az all in taktikát. A pénzem nagyrészét Rouletteval szereztem, és bevittem 1 milkát (az össz vagyonom) majd elkezdtem szépen játszani.. Játszottam játszottam, és szépen mentem lefelé.. Folyamat jöttek a trükkök, tippek de az összes kudarcba süllyedt. Addig próbálkoztunk, amíg az ssc-m száma 0-ra csökkent, gondoltam úgysem játszom már többet ezen, és elkezdtem funolni majd utána szabályokat sérteni, és tudtam hogy nagyot fogunk szórakozni ezen. Ez így is történt, nagyot nevettünk együtt. Amikor hazamentek kezdtem megbánni ezeket a cselekedeteket.. Tudtam hogy ez nagyon rossz húzás volt, és az embernél az a legrosszabb tulajdonság hogy a barátai elött megváltozik, és elszáll az agya a társaságokban. Maga a szerver nagyon hiányzik, amióta innét levagyok bannolva egyik szerveren sem játszottam az MTA-n belül. Remélem kapok még egy esélyt, megígérem panasz nem lessz rám. És persze jön a karácsony eszméletlen rp lehetőségek, nagy hiba lenne nem próbálkozni az UB kérelemmel. Megváltoztam, és ezt be is akarom bizonyítani nektek, további szép napot/estét annak aki végig olvasta. >
Utoljára szerkesztve: