Panasztevő InGame neve:
► Vladimir Boscow ◄
Panaszra tett személy InGame neve:
► Mike Holt ◄
Panasz oka, leírása, kifejtése:
► 2023.11.21.-én 21:30 és 22:00 óra között a zacisnál próbáltam eladni a kerekítve 2 millió $-nyi antikom. A zacis töbszöri rossz ajánlatát nem fogadtam el, ezért úgy döntöttem eladom egy embernek. Kikiabáltam vesznek-e antikot, az egyik srác mondta, hogy vesz. Odajött ez a Mike Holt nevű személy, mondta ő megveszi, mennyit kérek érte. Mondtam neki, hogy 1.500.000$. Mondta oké, kell egy bank. Beültem a kocsijába azzal az indokkal, hogy majd a banknál kifizet. Kivitt a zacis melletti zöld területre és kirabolt, fegyverrel. Tudomásom szerint ha van egy fix deal akkor az átverésnek minősül. ◄
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
►
Egy kép +-ban az antikokról: https://ibb.co/NStqP1c
◄
Megjegyzés:
► Kérném szépen, hogy valamennyi pénzt kaphassak vissza az antikokból, hisz 1,5 napom benne volt. Máskor én is körültekintőbb leszek, vigyázni fogok az ilyennel. A rablókkal pedig szerintem kellene tudatni ezt a szabályt. Nem egyszer raboltak ki, nem is lenne baj, ha a szabályokkal ilyen téren tisztában lennének. Tudomásom szerint mivel megállapodtunk egy fix összegben és kirabolt a vásárlás helyett ezért átverésnek minősül. Discordon livoltam az egyik OOC egyben és IC barátomnak is @Amper -nek, ha kell ő is tud részletes beszámolót mondani. Köszönöm szépen! ◄
Megjegyzés:
► Kérném szépen, hogy valamennyi pénzt kaphassak vissza az antikokból, hisz 1,5 napom benne volt. Máskor én is körültekintőbb leszek, vigyázni fogok az ilyennel. A rablókkal pedig szerintem kellene tudatni ezt a szabályt. Nem egyszer raboltak ki, nem is lenne baj, ha a szabályokkal ilyen téren tisztában lennének. Tudomásom szerint mivel megállapodtunk egy fix összegben és kirabolt a vásárlás helyett ezért átverésnek minősül. Discordon livoltam az egyik OOC egyben és IC barátomnak is @Amper -nek, ha kell ő is tud részletes beszámolót mondani. Köszönöm szépen! ◄
Utoljára szerkesztve: