Vladimir Boscow-Mike Holt[Martin]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

PasckeY

Újonc
2023. 07. 31.
12
12
www.twitch.tv
V4 karakter
Sandra B Xawier
LV karakter
Dragan Durcan
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Vladimir Boscow

Panaszra tett személy InGame neve:
► Mike Holt ◄

Panasz oka, leírása, kifejtése:
2023.11.21.-én 21:30 és 22:00 óra között a zacisnál próbáltam eladni a kerekítve 2 millió $-nyi antikom. A zacis töbszöri rossz ajánlatát nem fogadtam el, ezért úgy döntöttem eladom egy embernek. Kikiabáltam vesznek-e antikot, az egyik srác mondta, hogy vesz. Odajött ez a Mike Holt nevű személy, mondta ő megveszi, mennyit kérek érte. Mondtam neki, hogy 1.500.000$. Mondta oké, kell egy bank. Beültem a kocsijába azzal az indokkal, hogy majd a banknál kifizet. Kivitt a zacis melletti zöld területre és kirabolt, fegyverrel. Tudomásom szerint ha van egy fix deal akkor az átverésnek minősül.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
A log: https://pastebin.com/XmsapguY

Egy kép +-ban az antikokról: https://ibb.co/NStqP1c

Megjegyzés:
Kérném szépen, hogy valamennyi pénzt kaphassak vissza az antikokból, hisz 1,5 napom benne volt. Máskor én is körültekintőbb leszek, vigyázni fogok az ilyennel. A rablókkal pedig szerintem kellene tudatni ezt a szabályt. Nem egyszer raboltak ki, nem is lenne baj, ha a szabályokkal ilyen téren tisztában lennének. Tudomásom szerint mivel megállapodtunk egy fix összegben és kirabolt a vásárlás helyett ezért átverésnek minősül. Discordon livoltam az egyik OOC egyben és IC barátomnak is @Amper -nek, ha kell ő is tud részletes beszámolót mondani. Köszönöm szépen!

Utoljára szerkesztve:

Amper

Aktív fórumozó
Támogató
2019. 03. 15.
281
189
16
Felvidék
V4 karakter
🇩🇪Heinrich Stohkirch🇩🇪
LV karakter
🇮🇹Ampelio Fanucci🇮🇹
V2 karakter
Robert Afton
Szép napot! Látom kedves barátom megemlített eme Panaszkönyvben, és úgy érzem, hogy van mondani valóm. A logot átolvasva illetve Boscowon való segítség során észre vettem pár kacifántosságot Mike Holt felélőr.
1. Átverés.
Ugyebár a kettő személy megegyezett egy árban, és ezt kihasználva kirabolták Boscowot, ami nem a legszebb dolog, pláne már szabálysértés mellett ami meghaladta az 50.000$ feletti értéket.

2. ForceRp
Ha elolvassuk az utolsó sorokat szemet szúrhat ez a bizonyos logsor:
[2023-11-21 21:54:54] [Output] : Mike Holt mondja (járműben): Me hátra nyul egy jol irányzott ütést még a halántékára
[2023-11-21 21:55:10] [Output] : *** Vladimir Boscow elájul.
[2023-11-21 21:55:10] [Output] : *** Mike Holt és eszméletvesztésig üti
Itt még nem is azzal van a gond, hogy egy ütés rp-t akart bevinni, csak épp azzal van a gond, hogy /me és /do használatával, nem pedig a /megprobal parancsal.
Mivel ez a /megprobal arra lett kitalálva, hogy 50-50 százalékban a ForceRp-t elkerülve próbáljunk rizikósabb elméletvesztési RP-t/Cselekedet létrehozni.

3. Rablás során a /me /do, /megmotoz parancsok elmulasztása.
Igaz, hogy Boscow írt OOC chaten, hogy mennie kell, de attól még ahogy láthatjuk a logban, még fentvolt a rablás befejezettéig, és végig várta a rablás kifejletét.
Ehhez csak annyit fűznék hozzá, hogy ha még a /me odalép Boscowhoz vagy a /do Boscowra továbbra is szegezi a fegyvert-rpfélék elmaradtak, akkor még igazán azt a(z) /megmotoz parancsot alkalmazhatták volna. Ez alapján, én még előrp-t sem gondolok, hogy történt, de mind ezt a bíráló admin fogja eldönteni.

Köszönöm, hogyha végig olvastad az egészet, ha Boscow, Ha Mike, Ha az admin, remélem ezzel a hozzáfűzéssel tudtam még esetleges jogos panaszkönyvnek éreztetni ezt az egészet! További szép napot kívánok!

• Tetszik
Reactions: Márk44

Kiss Patrick

Újonc
2021. 07. 04.
17
11
V2 karakter
Kiss Patrick
Sziasztok én raboltalak ki. Próbáltam gyorsan de szabályosan rpzni,De kérted hogy gyors legyen mert baj van otthon ooc. Ezáltal nem tudtam normálisan le rpzni de próbáltam mindent megtenni hogy szabályos legyen. És elvileg ha gyorsan túl akarsz lenni rajta mert nem tudsz maradni akkor ooc jelezheted azt és akkor megoldható gyorsabban is. Ne most próbálj pk-t írni bár írhatsz. De ha nem értettél együtt hivhattál volna oda admint is. Másrészt az antikok nem képeznek értéket abban az esetben ha nem kp-t veszek el. Volt hogy engem is lenyúlták zacisnál 900 ezerrel hívtam admint és szabályos volt az antik nem képez számokat mivel nem konkrét összeget vettem el tőled. Az rp-re vissza terve ne kérd legközelebb hogy gyorsan intézzük ha utána pk-zol.

Kiss Patrick

Újonc
2021. 07. 04.
17
11
V2 karakter
Kiss Patrick
2.) Tilos a dupla, tripla hozzászólás! Büntetés: 40 büntetőpont. - Rizzo
Illetve minek mozogtam volna meg mikor tudtam mi van nála?

PasckeY

Újonc
2023. 07. 31.
12
12
www.twitch.tv
V4 karakter
Sandra B Xawier
LV karakter
Dragan Durcan
volt egy deal, ami 1,5misi volt. Ott van a logban is. Ha ez van, akkor átverésnek minősül a rablás 50.000$-nyi item, pénz...felett. A szerver zabályazata tiltja az ilyesmit.

Kiss Patrick

Újonc
2021. 07. 04.
17
11
V2 karakter
Kiss Patrick
Ha így van megtéríteni a kárt,de én is megegyeztem azzal aki engem ugyan így rabolt ki és elfogadtam. Ez egy olyan hogy az életben is megegyeznel mert aki ki akar rabolni az meg a 20.000$-os dolgokra is őket mond mert úgyse ad érte egy petákot sem

PasckeY

Újonc
2023. 07. 31.
12
12
www.twitch.tv
V4 karakter
Sandra B Xawier
LV karakter
Dragan Durcan
Ha még vissza is térítenéd a dolgokat, itt a rablás során történő force rp nem igen szép dolog, és az a gond, hogy az elől nem igen fog felmenteni a visszatérítés, de mindenképp elfogadom kizárolag admin PK lezárása előtt, mivel az admin válaszát is megszeretném tudni az egészre!

.martin

hobbihajó törött az élet tengerén
2019. 01. 10.
745
1 700
V4 karakter
Shiro Shimuzu
Hello, én fogom bírálni a panaszt. Egy napi logot küldj légyszives privátban, vagy akár ide is jó. @Kiss Patrick

Kiss Patrick

Újonc
2021. 07. 04.
17
11
V2 karakter
Kiss Patrick
2.) Tilos a dupla, tripla hozzászólás! Büntetés: 40 büntetőpont. - justcody
Az elejétől a végéig minden ott van.

.martin

2019. 01. 10.
745
1 700
V4 karakter
Shiro Shimuzu
Napi logot, az napról az egészet, amikor felloginoltál először, és amikor leléptél utoljára.

Kiss Patrick

Újonc
2021. 07. 04.
17
11
V2 karakter
Kiss Patrick
Nem tudom nálam a feltöltés el mutatta az egész log-ot most még csak 17-ora utanig mutatja nálad kihozta hajnal 3-ig kb?

Kiss Patrick

Újonc
2021. 07. 04.
17
11
V2 karakter
Kiss Patrick
2.) Tilos a dupla, tripla hozzászólás! Büntetés: 40 büntetőpont. - Rizzo
Ha nem jó akkor töltse fel a sértett fel.

.martin

2019. 01. 10.
745
1 700
V4 karakter
Shiro Shimuzu
A teljes logot igazából nem kaptam meg, de már mindegy is, egyéb okok végett kitiltásra került a panaszra tett fél. Kifejtem azért a válaszom, az hogy ti ic megbeszélitek, hogy ezt meg azt ennyiben és annyiban átveszed, nem számít üzletnek, kivéve ha hírdetésből történik. Ezek után, vagy olyan naív hogy beülsz mellé, majd kirabol akkor ez ic ügy. Ám bár, mivel szabályzat tiltja, akik ezt csinálják egész nap, és kihasználják a többi esetleges kezdő játékosok naívságát, megkapják az örök bant. Force RP része jogos egyébként, nem lehet ilyet RP-zni egyáltalán, hogy elfelejti xy történteket. A panasz részben jogos, további jó játékot.

• Tetszik
Reactions: Matt_
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.