Vivienne Holloway - Dennis Hassaid, James Hassaid [marcy]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

agoston

yvl
2020. 09. 15.
466
3 805
V4 karakter
Vivienne Holloway
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
VIvienne Holloway

Panaszra tett személy InGame neve:
James Hassaid, Dennis Hassaid

Panasz oka, leírása, kifejtése:
pps tuningal való átverés

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://media.discordapp.net/attach...4656382365747/image.png?width=1262&height=701

Megjegyzés:
Helló. A mai nap elcseréltem az egyik autómat Dennis Hassaiddal egy, a hidetésben és telefonban is hat venomosként hirdetett Nissan 240SX-re.

Az adásvételkor nem vettem észre, mivel a kocsinak nem volt érvényes forgalmija, így ki sem adta mellette, lásd. Az autó már Shizuo_Matsuyama nevén van, ennél az adásvételnél tűnt fel, hogy nem szerepel benne a hatodik venom, lásd. Az ő kérésére is nyitom meg a panaszkönyvet, mivel ő ki van tiltva fórumról. Nagyon örülnék, ha meg tudnánk oldani házon belül, nem szeretnék senkinek sem rosszat, szimplán azt a hatodik venomot a kocsiba keríteni, tekintettel arra, hogy én is ennek tudatában adtam el barátomnak. Ha nem csal az emlékezetem, Jamessel beszéltem a telefonban, ezért is írtam bele őt a panaszkönyvbe.

AdamkaLV

🐶Goofy🐶
SzerverAdmin
LV
2023. 07. 07.
77
257
Marosvásárhely
V4 karakter
Elpidio Rodriguez
LV karakter
Adam Reyes
Helló! Én lennék az egyik panaszra tett játékos. Mi is úgy vettük az autót, ha minden igaz, hogy 6 venom van benne(sajnosan ezt nem tudjuk bizonyitani, mert csak hirdetésbe volt kiirva a 6 venom). Mi el is felejtettük meg nézni, hogy tényleg annyi van-e. De természetesen adunk kárpotlást, mivel mi is hibások vagyunk. A sráccal felveszem a kapcsolatott, és még a mai nap kárpótlást adunk.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.