Vito Falcone -> Vo Giap Nguyen, Shamus Brixton [Raven]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Martinezz.bro

Barangoló
Támogató
2019. 01. 11.
76
22
Magyarország, Zala megye
www.facebook.com
LV karakter
Vito Falcone

logo.png

Panasztevő InGame neve:
Vito Falcone

Panaszra tett személy InGame neve:
Vo Giap Nguyen, Shamus Brixton

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Admin szavának semmibevétele, PG, időhúzás, RP megtagadása, OOC stílus.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://data.hu/get/11731458/seemta.txt

Megjegyzés:
Elraboltuk őket a szokásos tervünk szerint, ez látszik is a rádióban: "szokásos". A terv részleteit nem fogom elárulni, nem publikusak. Minden rendben ment, amikor is fegyvert rántott rájuk Marco Falcone (mesterkönyves 2xTEC9), majd mi is pár másodpercen belül kiugrottunk rájuk a kocsinkból fegyverekkel. Ekkor kezdődött az adminisztrátorok spamelése, erre sokan tanúk szerintem. Ennek az lett a vége, hogy 4 admin is odateleportált az ügyhöz. Az első probléma itt van: adminok zaklatása, és amíg nincs adminügy megy az RP. Itt az RP megtagadása is beigazolódik. Ekkor végül a 4 admin közül Freeman maradt velünk és ő próbálta meg megoldani az ügyet. A logból látszik, hogy elég sokáig elhúzódott ez az egész. Az ügy közben "véletlenül" megérkezett Lisa Stepanova, miszerint ő pont arra járőrözött. Kérdem én, adminügyhöz minek jön oda? És akkor a logban látszik, hogy még elkezd velünk szemben OOC oktatást tartani a stílusról, mikor a kedves barátai voltak az illetők. Aztán meg körözést akart ránk adni, ott akart maradni meg ilyen h*lyeségek merültek fel. Shamus Brixton OOC stílusa megengedhetetlen egy adminnal, sőt játékossal szemben is. Nem foglalkoztak Freeman szavaival, nem voltak hajlandóak a roleplay szituációt folytatni. Addig hisztiztek, amíg szegény Freeman és mi is kiégtünk és eloszlatott minket. További, részletesebb információkat szükség esetén természetesen tudok még írni. AZ ESETNÉL OTT VOLTAK: Marco Falcone, Michael Falcone, Lisa Stepanova, Csabi, Freeman meg még páran.

• Imádom
Reactions: SLYM

Snoobee

Zöldfülű
2019. 01. 19.
152
113
V4 karakter
Vo Giap Nguyen
LV karakter
Loading...
V2 karakter
Loading...
Bosszú PK-ra semmi szükség!

Freeman lezárta az ügyet ott helyben, ha a döntésével nem értesz egyet adminra való panasztételt tégy!

Raven

?
2019. 01. 10.
349
1 303
V4 karakter
Darko Stanišić
Sziasztok!

A panaszt én fogom bírálni, várom Vo Giap Nguyen, Shamus Brixton válaszát a panaszkönyvre 24 órán belül!

Edit: Amennyiben Freeman lezárta az ügyet, nem értem miért volt szükség a panaszkönyvre, de azért megvárom az érintettek válaszát.​

Martinezz.bro

Barangoló
Támogató
2019. 01. 11.
76
22
Magyarország, Zala megye
www.facebook.com
LV karakter
Vito Falcone
Így jártál. A te panaszkönyvednek a tartalma is egytől egyig le lett zárva. Sajnálom. Várom a bírálást, azt hiszem minden adott! És egyáltalán nem bosszú panaszkönyv. Én nem szerettem volna ezért PK-t írni. Viszont mivel te felgöngyölítettél régi ügyeket, amik el lettek rendezve, én miért ne tenném? Azt hiszem a rablás során számos nonos tevékenység zajlott le részetekről, főleg annak tudatában, hogy PD-s vagy.

SLYM

Aktív fórumozó
Támogató
2019. 01. 10.
228
105
Szombathely
V4 karakter
Semy James
LV karakter
Marco Falcone
V2 karakter
Jason B Wright
Mint ahogy meg lett említve én is ott voltam.

Ezt kiemelném: [2019-02-27 22:52:24] [Output] : Vo Giap Nguyen: (( Lisa menj innen )), [2019-02-27 22:52:28] [Output] : Vo Giap Nguyen: (( Aü van ))

Mondom én. Valóban nem ismeritek egymást? Szerintem is. Éppen arra járőrözött. Félbevág egy dombot és megáll. Éppen járőrözött...

Plusz ez nem bosszú PK. Te mondtad! Ha bajunk van írjunk PK-t.

Idézvén:
Az adminügy után hogy ti röhögtetek vagy sem, nem ide tartozik. Az sem, hogy állításod szerint MG-sen jött oda egy TEK-es, ha azzal gondod volt/van akkor írj PK-t.. Ha pedig megbeszéltnek gondolod, miért kell leírni jelentéktelenül?

Itt van akkor :ROFLMAO:

• Tetszik
Reactions: puskás

Ruiz

Pletykafészek
Very Important Person
2019. 01. 09.
940
1 171
V4 karakter
Fernando Ruiz Cortez
Remek akkor TS-re jöjjön a falcone család :)

SLYM

Aktív fórumozó
Támogató
2019. 01. 10.
228
105
Szombathely
V4 karakter
Semy James
LV karakter
Marco Falcone
V2 karakter
Jason B Wright
Nekem megfelel.
Max közben el kell jönnöm, de ott leszek

SLYM

Aktív fórumozó
Támogató
2019. 01. 10.
228
105
Szombathely
V4 karakter
Semy James
LV karakter
Marco Falcone
V2 karakter
Jason B Wright
Közben szeretném kikérni @Freeman véleményét is.
Ő is jelen volt az ügynél.

Ruiz

Pletykafészek
Very Important Person
2019. 01. 09.
940
1 171
V4 karakter
Fernando Ruiz Cortez
Amennyiben úgy döntött Freeman hogy nem szankcionálja, ez esetben ne játék panaszt tegyetek hanem adminra való panaszt. Zárom ezért.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.