Elfogadva Vito Falcone -> Norby

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Martinezz.bro

Barangoló
Támogató
2019. 01. 11.
76
22
Magyarország, Zala megye
www.facebook.com
LV karakter
Vito Falcone
zoldlogo.png

Neved:
< Vito Falcone >

A ban időpontja:
< 2019-12-26 16:23:15 >

A ban időtartama:
< Örökös. >

Neve, aki bannolt:
< Norby >

A ban oka:
< Farmmal való átverés. [PK]~Norby >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Nem történt átverés. Az előző unban kérelmeimben és az azokat megelőző privát beszélgetésben is nem egyszer szóvá tettem, hogy kórházban feküdtem halaszthatatlan fülműtét miatt. Ez nyílván altatással jár, nem voltam magamnál. Azokban a napokban járt le a farmom ideje, amit továbbadtam bérlésre egy úriembernek. Nem is volt a fejemben ez az egész, az egészségemmel voltam elfoglalva, ahogy szerintem mindenki tenne. Érkezett rám aztán egy panaszkönyv emiatt, mely természetesen jogos ítéletet kapott és ki lettem tiltva a szerverről. Na már most ezzel az egésszel az a probléma, hogy mire gép elé kerültem jó állapotban arra már rég lecsengett ez az egész. PM-ben létrehoztam egy konferenciát Norbyval és az illetékessel, ahol megpróbáltuk megbeszélni a dolgokat. Végül meg is egyeztünk a kártérítés összegében melybe belement a bérlő is. Ennek ellenére zsigerből el vannak utasítgatva az unban kérelmeim, mikor nem helytálló ez az egész. Másra nem tudok gondolni, mint hogy nem hisztek nekem. A játékosokkal szemben ez pedig nagyon rossz hozzáállás véleményem szerint. Milliókból álló vagyonom volt a szerveren, nem fogok 15-20 ezer dollárért kockáztatni egy sz*ros farmbérlést. Gondolom az ingatlan bejelentési határideje már lejárt, mikor arra is nem tudom hány sok-sok órát rááldoztam. Na és megint.. ennek tudatában hogy elveszthetem mindenemet amit nehezen elértem kockáztatnék egy kis uzsipénzt? >

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.