- 2019. 03. 15.
- 37
- 34
- LV karakter
-
Vito Esposito

Neved:
< Vito Esposito >
Panaszra tett Admin neve:
< Pepz >
Panasz oka:
< RK Adminjail >
Bizonyíték (kép, videó, log):
< [2025-05-05 17:33:37] [Output] : *** Vito Esposito elrakott egy fegyvert (TEC-9).
17:33-kor haltam meg.
[2025-05-05 18:46:22] [Output] : Admin 4 Pepz: (( Vito te meghaltál 17:33kor az atm rablás során. ))
[2025-05-05 18:26:42] [Output] : [LOW] *Csörög a telefonja ((Vito Esposito))
18:26-kor csörgött a telefon amin keresztül kaptam információt, hogy mi történik Jessenél amit be is rádióztam.
Ügyintézésről Log (Bennett Verano-tól), Rádiózásról Log>
Megjegyzés:
< Na hali! ATM rablás történt mai nap során amin a legelső emberként haltam meg 17:33-kor amit be is illesztettem Bizonyítékoknál. Nem öltem meg senkit az akció alatt. Majd 18:26-kor csörgött a telefonom amin információt kaptam, hogy az egyik emberem fekszik Jesse előtt. Ezt követően be is rádióztam mindent amit megtudtam és így indultak a többiek a helyszínre. Odáig jutott az ügy, hogy elővett engem Pepz RK-val gyanúsítva. Na most, az RK - RevengeKill-t rövidít. Ami szerver szabályzatban is így van feltűntetve:
-RK - RevengeKill - Halál utáni bosszú.
Példa: megölnek, halálod után korházba kerülsz, ilyenkor a gyilkosod nem keresheted fel és ölheted meg, tűzharc esetén az esemény lezajlásáig nem térhetsz vissza a helyszínre.
Egész akció során nem öltem meg egy embert sem, illetve semmiféle kapcsolatban nem voltam halálom után bárkivel az rpből. Helyszínen sem jelentem meg. Köszönöm a bíráló admin válaszát.>