W-TAXI
Nálunk ön az első!
IC RÉSZ
> Hogy hívnak? <
/Vito Di Canio/
> Édesanyja neve? <
/Marie Di Canio/
> Születési ideje <
/1986.11.05./
> Lakcíme <
/Los Santos, Jefferson 25./
> Telefonszáma <
/387611986312/
> Érvényesek-e iratai? <
/Igen, minden iratom érvényes./
> Fuvarozással való tapasztalat <
/Hivatásos gépkocsivezetőként dolgoztam Európa egyik legnagyobb szállítmányozási vállalatánál. Az összes létező jogosítványra szert tettem: A, B, C, D, E./
> Önéletrajz (8-10 mondat) <
/Becsületes nevem Vito Di Canio, nem régiben érkeztem Los Santosba. Nagyon szeretek vezetni, járműmérnökként végeztem a torinói egyetemen. Jelenleg egy tuning garázsban tevékenykedem, autókat építek. Hobbi szinten szeretnék taxizni a fő munkám mellett. Jeffersonon vásároltam házat, jelenleg is ott élek. Szeretem az embereket, humán beállítottságú személyiségűnek tartom magam. Dolgoztam fegyveres biztonsági őrként és gépjárművezetőként is. A BMW Stuttgart gyárában dolgoztam mérnökként, legfőbb tevékenységem a motorizáció és innovatív hajtáslánc technológiák fejlesztése volt./
OOC RÉSZ
> Mi az IRL neved? <
/Martin/
> Hány éves vagy? <
/19/
> Mennyi játszott perced van a szerveren? <
/70500/
> Kérlek küldd el UCP-ről a Jail és Ban részt! <
/
https://imgur.com/WDzvuFZ
/
> Mesélj magadról pár mondatban! <
/Tavaly érettségiztem, 1 félévet lenyomtam az egyetemen, de nem tetszett így kiiratkoztam. Érdekelnek a kocsik, a műszaki dolgok, a számítástechnika, logisztikát készülök tanulni. Szeretném a közeljövőben egy C kategóriás jogosítványt, bőven vannak terveim. 2010 óta játszom RP szervereken, eleinte SA-MP kliensen. 2013-ban regisztráltam be a V2-es elődszerverre, szóval nagyon sok időt töltöttem a szerverre. Több mint 1000 órám van. Hobbijaim az endurozás, autózás, gépezés, meg minden amit egy egészséges, normális beállítottságú fiatalember szokott./
> Elolvastad a szabályzatot és elfogadod azt? <
/Természetesen./
UI: Nem tudom van-e rá lehetőség, de szeretnék a saját kocsimmal dolgozni. Gyári kocsiban megunom az életemet. Rendelkezem Subaruval és BMW M5-el, így szerintem megoldható a dolog. Ha kell át is festem, rendszámot viszont nem raknék rá. A másik pedig, hogy jelentkeztem egy rendvédelmi frakcióba és amellett szeretnék taxizgatni hobbi szinten. Természetesen a lefektetett szolgálati idő és az aktivitás mindig meglenne probléma nélkül. Ezekkel a feltételekkel szeretnék jelentkezni, hogy ne legyen félreértés még véletlenül sem. Ha nem megoldható a kocsis dolog és gyári autóval kellene mászkálnom, akkor sztornó.