Vito Di Canio jelentkezése a W-Taxi köreibe!(?)

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Martinezz.bro

Barangoló
Támogató
2019. 01. 11.
76
22
Magyarország, Zala megye
www.facebook.com
LV karakter
Vito Falcone

1ade39abb544c5432a6343923c3723cb.png

W-TAXI
Nálunk ön az első!

IC RÉSZ
> Hogy hívnak? <
/Vito Di Canio/

> Édesanyja neve? <
/Marie Di Canio/

> Születési ideje <
/1986.11.05./

> Lakcíme <
/Los Santos, Jefferson 25./

> Telefonszáma <
/387611986312/

> Érvényesek-e iratai? <
/Igen, minden iratom érvényes./

> Fuvarozással való tapasztalat <
/Hivatásos gépkocsivezetőként dolgoztam Európa egyik legnagyobb szállítmányozási vállalatánál. Az összes létező jogosítványra szert tettem: A, B, C, D, E./

> Önéletrajz (8-10 mondat) <
/Becsületes nevem Vito Di Canio, nem régiben érkeztem Los Santosba. Nagyon szeretek vezetni, járműmérnökként végeztem a torinói egyetemen. Jelenleg egy tuning garázsban tevékenykedem, autókat építek. Hobbi szinten szeretnék taxizni a fő munkám mellett. Jeffersonon vásároltam házat, jelenleg is ott élek. Szeretem az embereket, humán beállítottságú személyiségűnek tartom magam. Dolgoztam fegyveres biztonsági őrként és gépjárművezetőként is. A BMW Stuttgart gyárában dolgoztam mérnökként, legfőbb tevékenységem a motorizáció és innovatív hajtáslánc technológiák fejlesztése volt./

OOC RÉSZ

> Mi az IRL neved? <
/Martin/

> Hány éves vagy? <
/19/

> Mennyi játszott perced van a szerveren? <
/70500/

> Kérlek küldd el UCP-ről a Jail és Ban részt! <
/
https://imgur.com/WDzvuFZ
/

> Mesélj magadról pár mondatban! <
/Tavaly érettségiztem, 1 félévet lenyomtam az egyetemen, de nem tetszett így kiiratkoztam. Érdekelnek a kocsik, a műszaki dolgok, a számítástechnika, logisztikát készülök tanulni. Szeretném a közeljövőben egy C kategóriás jogosítványt, bőven vannak terveim. 2010 óta játszom RP szervereken, eleinte SA-MP kliensen. 2013-ban regisztráltam be a V2-es elődszerverre, szóval nagyon sok időt töltöttem a szerverre. Több mint 1000 órám van. Hobbijaim az endurozás, autózás, gépezés, meg minden amit egy egészséges, normális beállítottságú fiatalember szokott./

> Elolvastad a szabályzatot és elfogadod azt? <
/Természetesen./

UI: Nem tudom van-e rá lehetőség, de szeretnék a saját kocsimmal dolgozni. Gyári kocsiban megunom az életemet. Rendelkezem Subaruval és BMW M5-el, így szerintem megoldható a dolog. Ha kell át is festem, rendszámot viszont nem raknék rá. A másik pedig, hogy jelentkeztem egy rendvédelmi frakcióba és amellett szeretnék taxizgatni hobbi szinten. Természetesen a lefektetett szolgálati idő és az aktivitás mindig meglenne probléma nélkül. Ezekkel a feltételekkel szeretnék jelentkezni, hogy ne legyen félreértés még véletlenül sem. Ha nem megoldható a kocsis dolog és gyári autóval kellene mászkálnom, akkor sztornó.

SLYM

Aktív fórumozó
Támogató
2019. 01. 10.
228
105
Szombathely
V4 karakter
Semy James
LV karakter
Marco Falcone
V2 karakter
Jason B Wright
Szia! A Jelentkezés nagyon tetszett és a lapoddal kapcsolatban elégedett vagyok!
Perceid alapján RP tapasztalatod van bőven így azzal nem lesz gond.
A Saját kocsis dolog természetesen megoldható,
1-2 ember nálunk is dolgozik saját kocsival.
Átszínezni át kell, viszont rendszám is kéne rá.
Azt én rá tudom tenni. Munkahelyi akciósan.
85.000$-ért. (Abban az esetben, ha el akarod hagyni a jövőben a céget. Ha felajánlod nekünk akkor INGYENES, bár gondolom Subarut és M5-öt nem szeretnél)
Az UCP-d is néztem. Elég sok a jail, de megnyugtatott, hogy a legutolsót novemberben kaptad, így ebből arra következtetek tanultál a hibáidból!
Nyugodtan fuvarozhatsz amellett is, hogy másik frakcióba vagy. De a kötelező heti 4 órát be kell tartanod. Ha ez nem megoldható jelezd nekem!

Mindenesetre nekem nagyon bejött így
TÁMOGATOM

Megvárom többiek válaszát és azok alapján hozom meg majd a végső döntést.
Viszont, ha neked a rendszámos dolog nem felel meg, vagy esetleg
meggondoltad magad, jelezd és zárom!

Vba15

Barangoló
2019. 01. 10.
92
103
V4 karakter
Ryan R Williams
LV karakter
Billy Roberts
V2 karakter
Reece R Williams
A jelentkezés maga jó de szerintem nagyon sok a jail... Tartózkodom

Martinezz.bro

Barangoló
Támogató
2019. 01. 11.
76
22
Magyarország, Zala megye
www.facebook.com
LV karakter
Vito Falcone
Valoban sok a jail, viszont ebbe beletartoznak az ic jailek, van benne sok piros lampas dolog. Mostanaban meg egyaltalan nem volt adminugyem. Azert szerintem abszurdum, hogy a jailek miatt nem kapok rp lehetoseget. Ha menet kozben kapnek barmilyen szankciot arrol ugy is tudnatok es lennenek kovetkezmenyek. Szamos adminjailemmel nem ertek amugy egyet, de ha leallok veszekedni akkor csak rosszabbul jarok. Az ekezetek miatt meg sorry de telefonrol irtam.

SLYM

Aktív fórumozó
Támogató
2019. 01. 10.
228
105
Szombathely
V4 karakter
Semy James
LV karakter
Marco Falcone
V2 karakter
Jason B Wright
Semmi probléma!

Ha már itt vagy, akkor megkérdezem.
Benne vagy a fentebb említett rendszámozásban?

Csapat minimum 3 tagja még fog írni véleményt. Ha a rendszámozás megfelel,
akkor az ő véleményükből fogom meghozni a döntést.
Tehát nagyjából olyan 5-6 óra felé.

tomee

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 10.
359
1 947
Szombathely
V4 karakter
Jonesy Everton
LV karakter
Leslie Delan
Játszott perceid alapjan biztos van tapasztalatod , jailek száma elég sok de én TÁMOGATOM

SLYM

Aktív fórumozó
Támogató
2019. 01. 10.
228
105
Szombathely
V4 karakter
Semy James
LV karakter
Marco Falcone
V2 karakter
Jason B Wright
Drága jó munkatársaimnak 17:00-ig adtam időt, hogy véleményt fűzzenek a témához. Voltak akik éltek vele. Voltak akik nem. Ezek alapján fogok ítélkezni.
Nagyon jó lett a lapod! Tetszett mindenkinek. A Jail meg lesz még úgyis beszélve cégen belül, de sokat számít, hogy már egy jó ideje nem volt

Ezek alapján a végső döntést én hozom meg:

Tisztelt Vito di Canio! Nagy örömünkre szolgál bejelenteni önnek, hogy
FELVÉTELT NYERT a cégbe.

Holnap lesz egy rövid elbeszélgetés. Te mikor érsz rá?

SLYM

Aktív fórumozó
Támogató
2019. 01. 10.
228
105
Szombathely
V4 karakter
Semy James
LV karakter
Marco Falcone
V2 karakter
Jason B Wright
Akkor megkérnélek csatlakozz fel a W-Taxi discord szerverére!
Linket PÜ-ben küldöm!

Zárom, helyezem.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.