Vitalij Voronin Jelentkezése See Game Helpdesk adminsegédnek

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Vitamin

Barangoló
2019. 01. 10.
124
242
V4 karakter
Borislav Kuzmanovic
sgh_halloweenfeher.png

Jelentkezési lap

Hogy hívnak, hány éves vagy?
<< Bilánics Dániel Zoltán, 17 éves vagyok. >>

Mennyi perccel rendelkezel jelenleg a játékban?
<< 118383 percem van jelenleg. >>

Mi az SGH feladata?
<< Játékosoknak való segítség nyújtás, gondok, problémák kezelése, RolePlay oktatása, illetve az adminok segítése. Szintúgy TeamSpeak szerveren, illetve fórumon.>>

Miért szeretnél SGH tag lenni?
<< Régóta szeretnék S.G.H tag lenni, kisebb, nagyobb sikerekkel. Szeretnék későbbiekben adminisztrátor feladatkört betölteni. Szeretném a szervert ezen oldalát látni, illetve ebből a szemszögből tevékenykedni. >>

Miért pont téged válasszunk?
<< A követelményeket teljesíteni tudom. Ismerem a szervert, és a RolePlay szabályait. Eszem a helyén van, nem szoktam elfunolni komoly dolgokat. Akaratom is megvan a feladat betöltésére. Megbízható, titoktartó is vagyok, ha olyan esetről lenne szó. Rengetek helyen megállom a helyem, ezt IRL is észrevettem, illetve gyorsan is tanulok, ha arról lenne szó. >>

Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
<< Napi 3-4, vagy akár több órát is. >>

Voltál-e már bannolva? (UCP kép)
<< Sajnos voltam. ITT >>

Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)
<< Régóta nem voltam már, ITT >>

Írj 3-3db negatív és pozitív tulajdonságot magadról.
<< |Pozitív: Türelmes, ambiciózus, barátságos. | Negatív: Keveset beszélek(új társaságba), Néha hamar eljár a szám , izgulós típus vagyok.|>>

Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)
<< Igen, szeretnék. Kipróbálni magam, mint adminisztrátor, régóta szeretném ezt a becsületet a szerveren kiérdemelni. Szeretek játszani a szerveren, illetve ismerem a szerver szabályzatát, betartatni is betudnám őket. Szert szeretnék tenni új barátokra, új élményekre, még több tapasztalatra. Szeretném, ha én, majd mint admin, szituációkba kerülök, akkor játszható körülményeket teremtsek, illetve mások is elismerjenek. Van egy "hátrányom", ami most előnnyé vállt, hogy sok frakcióba voltam már, így ismerek 1000 és megannyi szituációt, szemszögekbe is beletudok látni, mondjuk egy atm fúrás, rablás, másegyéb szituációba. Illetve, utoljára még annyit, hogy szeretném a szabadidőmet arra fordítani, hogy a szerveren tevékenykedjek. >>

Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
<< Ez egy RolePlay(RP) szerver. Egy szerepjáték, egy majdnem pontos mása a való életnek, kisebb nagyobb eltérésekkel. Vannak szabályok, törvények a szerveren, amiket érdemes betartani, hiszen az adminok szankcionálnak érte, adminjaillal. Saját karaktert kell alakítanod, aki egy szerepet tölt be a szerveren (Pl.: Mentős, rendőr, gengszter, üzletember, !bármi!).Először is a városházán kezdődik a játék. Onnan egyenesen lehet menni iratokat csinálni, illetve munkát felvenni, ezek későbbiekben fontosak lesznek. Elmagyaráznám, hogy jogsit is le kell rakni. Pláza a rendőrség mellett, ott lehet skint(ruhát) és mindent venni. Autókereskedésben lehet autót vásárolni, amit a déli, illetve északi kúton lehet tankolni, ha már itt tartunk, éhség, szomjúság, életcsík ezekre figyelni kell, a déli benzinkúton lehet beszerezni ezeket (Ha lehetőség adja, akkor meg is mutatnám).Onnan I betű megnyomásával ellehet őket fogyasztani. F11 lenyomásával az előbb felsoroltakat megtudod nézni a térképen, mindent ikonnal jelez, kurzor "M" betű. Az autót, autószerelő műhelyekben tudod megjavítani, amit a térkép is jelez egy kulcs ikonnal. Tuningolni is lehet, egy tuning ikon jelzi ezeket. Megmutatnám neki, hogy hogyan működik a /me, /do, /ame parancs. Nos, szerintem mindent leírtam neki, ami fontos lehet. Szerintem egy 1 es szintű játékos tisztában van az RP fogalmakkal, hiszen nem jutott volna át a teszten. >>

Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy fixet, hogyan járnál el ez ügyben?
<< Válaszban küldeném, hogy keressen fel minimum 1-es adminisztrátort, persze, ha nyomós oka van a fix kérésnek. De ezt majd az adminisztrátor eldönti. Valahogy így: " Szia, a fixxel 1-es, vagy nagyobb szintű adminisztrátort keress fel, ha van bizonyítékod, akkor azzal(kép,log)! >>

Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:

[Fogadott PM]: Proba Istvan (93): Szia! Kiestem a garázsomból, mikor feljöttem a szerverre, tudnál segíteni?
[Segítség]:
Proba Istvan (93):<< Szia, ezügyben, ha van bizonyítékod, akkor keress fel egy 1-es szintű, vagy nagyobb adminisztrátort. >>

Justin

toolame
Very Important Person
2019. 01. 10.
16 312
17 381
25
Blackburn / Pécs
V4 karakter
Justin_Kearney
Kimondottan tetszik a lapod. Ha ezen a pár negatív tulajdonságon tudsz javítani akkor biztosan jól menne neked szerintem. Véleményem szerint egy próbát megér.

Vitamin

Barangoló
2019. 01. 10.
124
242
V4 karakter
Borislav Kuzmanovic
Sziasztok! Kicsit később értem rá a válaszra.
Kezdjük is előröl.
Én támogatom!
Köszönöm szépen a támogatásodat.
Én támogatom!
Neked is nagyon szépen köszönöm.
Kimondottan tetszik a lapod. Ha ezen a pár negatív tulajdonságon tudsz javítani akkor biztosan jól menne neked szerintem. Véleményem szerint egy próbát megér.
Neked is köszönöm Justin a támogatást, igen, a negatív tulajdonságokon javítani kell, és a felett ne menjünk el, hogy ezeket őszintén leírtam, mert előbb vagy utóbb, az emberek rossz tulajdonságait megfogják ismerni.
Pacsi nektek, további szép napot!

• Tetszik
Reactions: Justin

Csabi

Ex S.G.H Vezető
2019. 01. 10.
405
725
25
Szombathely
V4 karakter
Izaak Rowe
LV karakter
Izaak Kearney
Szia!
Gratulálunk, a jelentkezési lapod el lett fogadva, kérlek válasz egy megfelelő csoportot számodra, majd HSZ-ben jelezd. Katt

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.