Vitalij Voronin -> Alex W Rivera, Carlos W Rivera [Levi]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Vitamin

Barangoló
2019. 01. 10.
124
242
V4 karakter
Borislav Kuzmanovic
logo.png

Panasztevő InGame neve:
Vitalij Voronin

Panaszra tett személy InGame neve:
Alex W Rivera, Carlos W Rivera

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Fun, ??Pd hergelés?? Azért kérdőjel, mert nem tudom, hogy mi volt vele a szándékuk.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://imgur.com/a/VSuqHER

Megjegyzés:
A képen is látszik, ordibáltak, azt nem tudom, h kinek, de 2 x mentek el mellettünk, akkor ordították ezt.

Levi

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 09.
335
145
Pécs
V4 karakter
Lambert Augustin
Szia a panaszt én fogom bírálni, várom az érintettek válaszát 24 órán belül.

jeneisanyo

Újonc
2019. 01. 30.
25
22
V4 karakter
Adolf Teichmuller
LV karakter
Jayden Cameron
Sziasztok! Megpróbálok a legkulturáltabban válaszolni. Carlos B Rivera, de most ez mindegy. Alapjáraton ezt nem nektek ordítottuk és azért ezt nem nevezném Fun-nak. IC úgy beszélek, ahogy akarok. Szólásszabadság nem érvényes a szerveren? Én vállalom a felelősséget, de azért szeretnék egy beszélgetést TS-en. Fórum nevemért elnézést kérek az adminoktól/moderátoroktól! //Alex W Rivera voltam!

Vitamin

Barangoló
2019. 01. 10.
124
242
V4 karakter
Borislav Kuzmanovic
Értem, pedig 2x is elmentetek mellettünk. A járőrtársam admint is akart rátok hívni, mondtam, hogy majd itt elintézzük. Azt nem értem, hogy ez mennyire reális h ilyeneket ordibálsz a motorról tök random.

jeneisanyo

Újonc
2019. 01. 30.
25
22
V4 karakter
Adolf Teichmuller
LV karakter
Jayden Cameron
Ahogy gondolod. Én személy szerint szoktam ordibálni IRL is. Admin elbírálja, szóval most többet nem nyilatkozok.

Pityke

Zöldfülű
2019. 01. 10.
190
198
Kaposmérő
V4 karakter
Jaden C Myers
LV karakter
ExGa[5]
Hello! Én lennék az a "járőrtárs". Amikor mi a lámpánál álltunk, elmentek előttünk és ezt ordibálták. Kikanyarodtunk az ellenkező irányba. Alig mentünk 50 métert, utána már mögöttünk jöttek, és újra még kétszer elordították mellettünk ugyan ezt. Rendőröknek 4x azt ordibálni (direkt utánunk is jönni miatta, biztos ami biztos) hogy "Szopós" egyértelműen rendőrhergelés. Ez nálam átlépte az RP-s keretet.

Vitamin

Barangoló
2019. 01. 10.
124
242
V4 karakter
Borislav Kuzmanovic
Nos, eltelt 72 óra a 24 helyett, de nem született döntés.

Levi

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 09.
335
145
Pécs
V4 karakter
Lambert Augustin
Nos a bizonyítékokból kivehető, hogy Carlos és Alex W Rivera folyamatosan ordibáltak a rendőrök mellett.
Fun-nak nem nevezném az esetet hiszen nem feltétlen minősül ez annak viszont a panasz részben jogos hiszen IRL sem fogtok üvöltözni a rendőrök mellett ilyet.
Alex_W_Rivera büntetése 45 perc adminjail "PD hergelés" indokkal,
Carlos_W_RIvera büntetése 45 perc adminjail "PD hergelés" indokkal.
A panaszt zárom, helyezhető a kiosztandó büntetésekhez.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.