- 2019. 01. 12.
- 85
- 43
- V2 karakter
- Ambrosio Hernandez
Neved:
< Vitalij Dimitir >
A ban időpontja:
< 2020-02-18 17:32:16 >
A ban időtartama:
< 2030-12-31 13:12:12 >
Neve, aki bannolt:
< Oliver bannolt ki de Scrimi bannoltatot. >
A ban oka:
< Adminszidás pm-be >
Amiért szeretnéd az unbant:
< Nagyon megbántam azt amit tettem.Nem lenne többet ilyesmi az ub után.Úgy gondolom mindenkinek jár egy második esély.Nagyon csúnya amit tettem de megbánta és szeretném kijavítani a hibámat.Az évfolyamtársammal újra tudnánk játszani a szerveren ami rengeteg rp lehetőséget tesz lehetőve.Szeretnék újra lv-n rp-zni hiszen a néger rp-t szeretem a legjobban amit itt lv-n lehet a legjobb minőségbe rp-zni.A szidás pedig már csak idegből jött mivel nagyon ideges voltam.Egyszóval megbántam amit tettem nem lesz többet ilyen. >
< Vitalij Dimitir >
A ban időpontja:
< 2020-02-18 17:32:16 >
A ban időtartama:
< 2030-12-31 13:12:12 >
Neve, aki bannolt:
< Oliver bannolt ki de Scrimi bannoltatot. >
A ban oka:
< Adminszidás pm-be >
Amiért szeretnéd az unbant:
< Nagyon megbántam azt amit tettem.Nem lenne többet ilyesmi az ub után.Úgy gondolom mindenkinek jár egy második esély.Nagyon csúnya amit tettem de megbánta és szeretném kijavítani a hibámat.Az évfolyamtársammal újra tudnánk játszani a szerveren ami rengeteg rp lehetőséget tesz lehetőve.Szeretnék újra lv-n rp-zni hiszen a néger rp-t szeretem a legjobban amit itt lv-n lehet a legjobb minőségbe rp-zni.A szidás pedig már csak idegből jött mivel nagyon ideges voltam.Egyszóval megbántam amit tettem nem lesz többet ilyen. >