- 2025. 01. 20.
- 20
- 32
- V4 karakter
- Merle Hicks
- V2 karakter
- Django Lawrence
![]() Szerverrel kapcsolatos ötletek Játékos (IG) neved: < Django Lawrence > Ötleted: < Sziasztok, összeszedek pár olyan dolgot ami sokat dobhat és viszonylag kisebb munkával megoldható. Pár jármű mod csere, esetleg helyére új autó (Kihasználatlan/Bugos/Csúnya, Újabb szériamodell jobb lenne): -AUDI RS5 (K,B) -BMW M6 (K) -AUDI RS6 C5 (K,C) -Bugatti Veyron SS (C,Ú) -Chevrolet Camaro ZL1 (K,C,Ú) -Dodge Challenger SRT (K,Ú) -Harley Davidson (K,C) -Nissan Skyline R34 GTR (K,B,C) -Toyota JZX 100 (K,B,C) Szerintem ezeken elférne egy modcsere, mindegyik mögé írtam is indokot. Handling javítások (pl: M3 E46, E60, Dodge Challenger SRT, AUDI RS5, stb.) -Pár dolog visszakerülhetne. (pl: vadászat, kerékdőlés opció tuningban) Egyéb dolgok amik jók lennének: -(F10 gomb) jármű forgalmijának érvényessége látható lenne -Dashboardban interface stílus változtathatósága (RÉGI OG V2/ ÚJ / Jelenlegi előtti, több embert visszavonzana a régi, és mindenki a számára megfelelőt tudná használni, szerintem nem mindegy a stílus, mert akinek az egyik nem jön be annak sokat ronthat az összképen.) -Seepontos küldiknek új értelmet adni -Hajóker visszahozatala -Autóker rendszer átdizájnolása -/nearbysafe használatának joga // széf megnyitásakor írja ki az ID-t Amik javítást/változtatást igényelnek: -Interior ki/be lépéskor öv kicsatolódik -Illegál üzletek (SMS-es) árak igazítása, mai árakhoz képest -Autó bezúzásáért pl. az autó gyári árának kb 20-30%-át meglehetne kapni. -2020 körüli mod visszahozatala (stabilabb, élvezhetőbb játék érdekében) -Backfire korrigálása ( Kipuffogónál legyen látható, valamely autókon) -Éhség, szomjúság csökkenésének ideje lassítása. > Megjegyzés: < Ezek személyes, illetve akit IG megtudtam kérdezni játékosok véleménye. Reakcióval jelezd ha egyetértesz, illetve hozzászólásba ellenérveket és egyéb javaslatokat várok! Köszi annak aki ötletet adott hozzá > |
Utoljára szerkesztve: