Viszonylag kis munkával megolható ötletek, bugok, módosítások...

Domaboss

Újonc
2025. 01. 20.
20
32
V4 karakter
Merle Hicks
V2 karakter
Django Lawrence

dev.png

Szerverrel kapcsolatos ötletek

Játékos (IG) neved:
< Django Lawrence >

Ötleted:
< Sziasztok, összeszedek pár olyan dolgot ami sokat dobhat és viszonylag kisebb munkával megoldható.

Pár jármű mod csere, esetleg helyére új autó (Kihasználatlan/Bugos/Csúnya, Újabb szériamodell jobb lenne):
-AUDI RS5 (K,B)
-BMW M6 (K)
-AUDI RS6 C5 (K,C)
-Bugatti Veyron SS (C,Ú)
-Chevrolet Camaro ZL1 (K,C,Ú)
-Dodge Challenger SRT (K,Ú)
-Harley Davidson (K,C)
-Nissan Skyline R34 GTR (K,B,C)
-Toyota JZX 100 (K,B,C)
Szerintem ezeken elférne egy modcsere, mindegyik mögé írtam is indokot.

Handling javítások (pl: M3 E46, E60, Dodge Challenger SRT, AUDI RS5, stb.)

-Pár dolog visszakerülhetne. (pl: vadászat, kerékdőlés opció tuningban)

Egyéb dolgok amik jók lennének:

-(F10 gomb) jármű forgalmijának érvényessége látható lenne

-Dashboardban interface stílus változtathatósága (RÉGI OG V2/ ÚJ / Jelenlegi előtti, több embert visszavonzana a régi, és mindenki a számára megfelelőt tudná használni, szerintem nem mindegy a stílus, mert akinek az egyik nem jön be annak sokat ronthat az összképen.)

-Seepontos küldiknek új értelmet adni

-Hajóker visszahozatala

-Autóker rendszer átdizájnolása

-/nearbysafe használatának joga // széf megnyitásakor írja ki az ID-t

Amik javítást/változtatást igényelnek:

-Interior ki/be lépéskor öv kicsatolódik

-Illegál üzletek (SMS-es) árak igazítása, mai árakhoz képest

-Autó bezúzásáért pl. az autó gyári árának kb 20-30%-át meglehetne kapni.

-2020 körüli mod visszahozatala (stabilabb, élvezhetőbb játék érdekében)

-Backfire korrigálása ( Kipuffogónál legyen látható, valamely autókon)

-Éhség, szomjúság csökkenésének ideje lassítása.

>

Megjegyzés:
< Ezek személyes, illetve akit IG megtudtam kérdezni játékosok véleménye. Reakcióval jelezd ha egyetértesz, illetve hozzászólásba ellenérveket és egyéb javaslatokat várok!
Köszi annak aki ötletet adott hozzá

>

Utoljára szerkesztve:

kondor

fly emirates
Fejlesztő
v2
2023. 10. 21.
414
1 406
Hali remekül összeírtad, köszönjük. Akkor válaszolok itt egyben egyesével és megkérném a moderátorokat, hogy ha valaki 1/1 ilyen ötletet nyit, esetleg itt már megválaszolt témát boncolgat, azt zárják. Köszönöm.

Egyben válaszolnék a járműparkos felvetésre: Cserélve lesznek, nem csak az említettek, folyamat fogjuk hozni.

Handling javítására annyit tudok mondani, hogy mi próbálkoztunk, hetekig csináltunk egy új packot, ami sokkal reálisabb és jobban illik egy roleplay szerverre, de egyszerűen le lett hurrogva. Ha van rá igény, szavazhatunk róla.

Kerékdőlés nem fog visszakerülni egyelőre, az akkori fejlesztőtársam megoldása nem tartható dolog lett. Rengeteg fennakadást és hibát hozott magával.

Továbbiakat intézzük, amennyiben valami bekerül jelezzük.

Domaboss

Újonc
2025. 01. 20.
20
32
V4 karakter
Merle Hicks
V2 karakter
Django Lawrence
Hali remekül összeírtad, köszönjük. Akkor válaszolok itt egyben egyesével és megkérném a moderátorokat, hogy ha valaki 1/1 ilyen ötletet nyit, esetleg itt már megválaszolt témát boncolgat, azt zárják. Köszönöm.

Egyben válaszolnék a járműparkos felvetésre: Cserélve lesznek, nem csak az említettek, folyamat fogjuk hozni.

Handling javítására annyit tudok mondani, hogy mi próbálkoztunk, hetekig csináltunk egy új packot, ami sokkal reálisabb és jobban illik egy roleplay szerverre, de egyszerűen le lett hurrogva. Ha van rá igény, szavazhatunk róla.

Kerékdőlés nem fog visszakerülni egyelőre, az akkori fejlesztőtársam megoldása nem tartható dolog lett. Rengeteg fennakadást és hibát hozott magával.

Továbbiakat intézzük, amennyiben valami bekerül jelezzük.
Szia, a handling javítás alatt csak arra a gondoltam, hogy pl amiket írtam valamelyik nagyon borul (pl Dodge), kis padkázástól elrepül (pl E46), vagy valami hiba van vele, maguk a handlingek összességében tök jók, meg reálisak, csak ezek a hibák amik szerintem zavaróak.

• Tetszik
Reactions: kondor