Neved:
< Vinzent Reiner >
A ban időpontja:
< 2021.03.21 >
A ban időtartama:
< Végleges >
Neve, aki bannolt:
< Justin >
A ban oka:
< Nincs itt semmi keresni valod >
Amiért szeretnéd az unbant:
< Hello, meg a napokban nem tudtam nagyon jatszani az rp szervereken lv-n kertem betanitast ott nem segitettek csak kaptam egy bortont.... de nem jott senki. Ts-n ismeretlen emberektol probaltam segitseget kerni mert a barataim eppen nem voltak elerhetoek, ppztem 20ezer forintot amibol sikerukt 3millio jatekbeli dollart szereznem kiindulasnak, ts-en pedig azt mondtak hogy a Pietrak nevu admin aki “Ayden” nevre hallgat dijjazza a Herbyzest vagy mi az istent en pedig nem igazan ertettem hogy mit jelent meg mit csinalok. Igy en csinaltam amit mondtak, abban a tudatban hogy helyesen cselekszem. Majd a bann utan en rajottem, hogy a pietrak es twitch-es streamer es ott megmeztem a liveot amit aznap csinalt es benn voltam a cselekedetemmel. Ott megfigyeltem amit elmondott es megfogadtam amiket mondott, hogy mit szabad mit nem mit csinaltam rosszul es utanna jottem ra hogy azert mondtak a Herby dolgot mert ez bantja a pietrakot(streamban elmondta hogy nincs is hasonlosag es hogy ez regen is tortent mar igy rajottem hogy ez egy guny akart lenni.)
Igy ezuton szeretnek bocsanatot kerni Pietraktol valamint Justintol es Pietraktol egy utolso eselyt a szerveren jatszashoz a barataimmal, ők a napokban egy masik roleplay alapu szerveren valamint discordon megtanitottak alap dolgokra es szeretnek veluk jatszani. Koszonom elore is a valaszt. Ui. Telefonrol irtam elnezest, ha nehezen ertelmezheto!
Kellemes husveti unnepeket kivanok! >