Vincenzo Guccia jelentkezése a See Game Helpdesk köreibe.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Vince

blurryface
2019. 01. 10.
223
1 604
19
Lajosmizse city
V4 karakter
Vince_Ogg
LV karakter
NaQuian_Collier
V2 karakter
Száva _Vince
sgh_logo.png

Jelentkezési lap

Hogy hívnak, hány éves vagy?
<< Attilának hívnak, és sajnos csak decemberben töltöm a 15. életévemet.>>
Mennyi perccel rendelkezel jelenleg a játékban?
<< A lap írásakor 110.015 percem van.>>
Mi az SGH feladata?
<< Játékostársai kérdéseire felelni, ezzel elősegítve az élvezhető játékot, az adminok válláról levenni a kisebb kérdések megválaszolásának súlyát. Nem mellesleg a olykor-olykor az RP (RolePlay) oktatása. >>
Miért szeretnél SGH tag lenni?
<< Ideiglenes adminsegédként volt pár lehetőségem tevékenykedni, és rendre örömmel töltött el az, hogy más játékosok kérdéseire felelnek, segítsek nekik. Az is vonzó számomra, hogy egy összetartó csapat tagja legyek a frakción kívül is, és ezt biztosítaná számomra az SGH team.>>
Miért pont téged válasszunk?
<< Ez az a két kérdés egyike, ami szerintem a legnehezebb az egész lapban. Igazából ide csak az erősségeimet tudom felsorolni, azokról mondani pár szót. Viszonylag régóta játszom a szerveren, ezalatt rengeteg szituációban voltam, és az első játékos évemben rendre rossz döntéseket hoztam. Viszont az utóbbi időben az érzem, hogy átlátom a helyzetet. Ezalatt azt értem, hogy rengeteget javult a problémamegoldó képességem, ami ugye 1 éve nem volt az igazi, lásd UCP Ban/Jail. Jópár frakciót megjártam, nem mindegyikre vagyok a legbüszkébb, de az az egy biztos, hogy ezek által is rengeteg tapasztalathoz jutottam. Ami pedig a játékon kívüli dolgokat illeti. A kommunikációs készségem is sokat fejlődött, bár ezen a téren van hova feljebb, azt tudom magamról. Ez inkább szóban mutatkozik meg, mint írásban. Helyesírásra mindig törekszem, próbálom magamból e-téren is kihozni a maximumot. A koromhoz képest pedig viszonylag érett a gondolkodásom, bár ezt nem mertem volna magamról mondani, több ember véleményét is kikértem ez ügyben.>>
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
<< A nyári szünet alatt viszonylag sokat, 10-12 órát. Szeptembertől viszont ez változni fog, azt nem látom előre sajnos, viszont akkor is meglesz a 3-4 minimum.>>
Voltál-e már bannolva? (UCP kép)
<< Hát, igen. Ez, a következő kérdéssel együtt a lapom legrosszabb pontja, ebben biztos vagyok, ugyanis ezt űberelni nem tudom. Nem fogok magyarázkodni, csak azt tudnám felhozni mentségemre, hogy az utolsó is lassan egy éves, és azóta ahogyan látszik is, nem voltam szankcionálva. Banok>>
Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)
<<Igen, voltam. Itt már csak egyetlen egy Jail látszik, viszont volt még jópár társa, de ezt az adminisztrátorok úgy is meg tudják nézni, én viszont sajnos nem. Admin Jailek>>
Írj 3-3db negatív és pozitív tulajdonságot magadról.
<< Szerintem az önkritika az egyik legnehezebb téma, amiről egy ilyen lap esetében csak beszélni lehet. Mégpedig hogy ne tűnjek beképzeltnek, de ne is beszéljek magam ellen. Viszont most megpróbáltam, ez lett belőle. Negatív: A minimum korhatár alatt tartózkodom, nagyobb megjelenéseken izgulok, kimondottan irritál, ha valaki nem tud megfogalmazni egy mondatot/helyesen írni, viszont ezt magamban tudom tartani, és nem hat ki a válasz hangnemére.Pozitívum: Viszonylag jó mondatalkotó készség/helyesírás, jó problémamegoldó készség, sok játéktapasztalat/RP tapasztalat. >>
Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)
<< Igen, amennyiben lehetőségem nyílik rá, mindenképpen. Ugyanis van pár Admin ismerősöm, barátom, akiktől sok jó dolgot hallottam, és jóval kevesebb negatívumot az Admin élettel kapcsolatban. Adminként még többet tehetünk a játékosokért, nagyobb problémákban is tudunk segíteni. Ugyanakkor nagyobb felelősséggel is jár, ami rám nézve csak segítené a jellemfejlődésem. Ahogyan a mondás is tartja: "Teher alatt nő a pálma." Én ezt megfigyeltem az életem minden pontján, bár nem vagyok az a babonás fajta. Adminként is nagyon jól tud esni egy ügy végén, hogy hálásak a playerek, megköszönik a segítséged. Na meg persze jól tud esni a több évnyi/hónapnyi RP után bedutyzni, és nem törni az RP-n a fejed. Ez úgymond egy kis változatosságot hoz az ember életébe. Az sem mellékes számomra, hogy tudnék azon playerek ellen tenni, akik miatt sok RP-zni vágyó játékos szenved, segíthetnék az adminügyek alatt.>>
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
<< "Szia! Ez egy RolaPlay(RP) szerver. Amint az angol kifejezésből is érzékelhető, itt egy szerepet kell magadra öltened. Te fogod alakítani a karaktered minden pontját, legyen az maffiózó, vagy akár egy politikus. AZ RP-nek csak a realitás és a képzeleted szab határt, ezáltal elég fontos a kreativitásod is. Mindig törekedj hitelesen alakítani karaktered, annak jellemfejlődését elősegíteni. Viszont a játékélmény fenntartása érdekében van egy részletes szabályzat, amit a fórumon meg is tudsz tekinteni. A szabályzat betartását adminisztrátorok felügyelik, esetlegesen szankcionálják, ha valaki ez ellen vét. Ha bármi kérdésed lenne, keress egy IDG/SGH-t PM-ben.">>
Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy fixet, hogyan járnál el ez ügyben?
<< Először is leírnám, hogy nem kellene kéregetni fixet, mivel ez szabályellenes. Viszont a válaszban azt is beleírnám, hogy amennyiben van rá konkrét bizonyítéka, keressen fel egy adminisztrátort PM-ben. >>
Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:
[Fogadott PM] Proba Istvan (93): Szia! Üzletelés közben meghaltam. Felszednél kérlek?

<< /vá 93 Szia! A karaktered csak úgy magától nem hal meg, valószínűsíthetően éhen vagy szomjan halt, ami pedig IC ügy, ergo nem tudok sem én, sem egy Admin segíteni. Viszont ha valaki megölt, és jogtalannak tartod, keress fel nyugodtan egy adminisztrátort bizonyítékkal együtt.>>

Zeus

?Ex V2 GMOD, Ex Yakuza Alleader ?
2019. 01. 10.
226
128
V4 karakter
Kazuo Adachi
Szia, tartalmas, szép, összeszedett lap lett megéremel egy hatalmas támogatást tőlem. Remélem hamarosan közösen dolgozhatunk.

• Tetszik
  • Imádom
Reactions: puskás és Vince

Carl

Zöldfülű
2019. 01. 10.
179
192
V4 karakter
Sebastian Friedhofen
LV karakter
Carl Friedhofen
Egy ideje már ismerlek, szerintem teljesen jól tudnál teljesíteni SGH-ként is a szerveren, nyílván támogatom, sok sikert, pusz-pusz?

• Imádom
  • Tetszik
Reactions: VaSzabi és Vince

aRoDzser

Zöldfülű
2019. 02. 07.
209
1 393
V4 karakter
Esau_Tzon
LV karakter
Tony_Hines
V2 karakter
Raul_Gael
Sziaa Atikaa,-Támogatom a lapod megtudnád állni a helyed!-Hajrá!

Utoljára szerkesztve:

Kispali

Klaviatúra gyilkos
FőAdmin
v4
2019. 01. 10.
699
2 466
24
Sopron
V4 karakter
Scott Shelton
LV karakter
Scott Shelton
V2 karakter
Scott Shelton
Szia!
Gratulálunk, a jelentkezési lapod el lett fogadva, kérlek válassz egy megfelelő csoportot számodra, majd HSZ-ben jelezd. Katt

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.