Vincent Luchese > Lea Norelli[Eduard]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

sCoolby

Kapucni van rajta, mert felette mindig esik 🌧️
SzerverAdmin
v4
2020. 01. 07.
1 365
960
Nyíregyháza
V4 karakter
Vincent Luchese
LV karakter
-
V2 karakter
-
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Vincent Luchese

Panaszra tett személy InGame neve:
Lea Norelli

Panasz oka, leírása, kifejtése:
NonRP, PG a srác aranybank során lift feljövetelt követően kifut az egész rendvédelemre katanával mivel ugye rampage miatt nem lehet lelőni :)

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
Bíráló adminisztrátor kill logban vissza tudja tekinteni, sajnos videó nem készült az esetről.

Megjegyzés:
Nem a rampagegel van baj hanem magával a szituációval. Köszi előre is a bírálatot.

takroamedic

armored.gang
2019. 01. 10.
292
1 209
V4 karakter
leanorelli.🌹
LV karakter
hawaii.skater🏄
Szia, köszönöm hogy okoztál egy gondolkozni valót hogy ide mifrancot írjak hogy a koncepciós perbe beleillő válaszom legyen :) .
Tehát, a rampage köszöni jól van és szeretne még téged le katanázni ha ennyire belülről emészt téged egy GTA SA alapjaira épülő kliensen futó játékszerver (jól olvastad JÁTÉK :) )

Kezdjük ott hogy te ott sem voltál ennél az általad semmilyen képi anyaggal nem rendelkező esetnél (mert ugye bemondásra pk-t nyitni jó :) ) de hát megírtad hogy vagány legyél vagy bánom is én mi vezérelt de ebből is látszik hogy valakinek ez a játék és nem az amit a JÁTÉK szerver adta lehetőségek adnak.
Másodjára.. ha nem volt bent az esetnél 2 admin rendvédelem részéről akkor egy sem. valószínűleg több is lehetett mert ha épp nincs semmi miért ne nézhetnék kellő távolságból hogy mi történik a szerveren akció szinten. Ők nem tettek semmit, nem kerültem felélesztésre és gondolom report sem született tehát a részükről ez nem volt kérdés és nem csináltak belőle ügyet. A kardforgatás 12:56-kor történt, te ezt a PK-t 1 óra és 39 percel később droppoltad valószínűleg nagyon zavart ha még ráértél :) :) .

4-en mentünk fel a liftel miután a kiérkező egységek felét a liftben rablópandúr társaimmal. mivel ezután erőszakos önkielégítés sem oldaná meg a patthelyzetet így úgy gondoltuk hogy felmegyünk és akkor legyen pont téve az ügyre mert hát mindig ez a vége hogy le kell ülni azt a KŐKEMÉNY 15 percet (néha sírok is hogy elülhetek a számítógép elől és van negyed órám). A lift felé a szobában lévő rendvédelmis emberek egy kissé rosszul önmagukra ható füstgránátot is dobtak, én a nyitás után dönthettem hogy a spazzal bentragadok és próbálkozok a liftbe vagy a katanával megpróbálok alkotni maximum elterelésként. liftből ki se jutottam de már nem volt SZENT RAMPAGEM HAHA, szóval a kevlárral magamon a tűzharc epicentrumából kikerülve próbálkoztam moneymaker társaim segítségére lenni ahol nem tudom 2 maximum 3 embert kaszaboltam le majd mint utolsó ember én is lelövésre kerültem a tőlem 4-5 lépésre lévőktől.

[A katanát azért nézegettem mint egy opció mivel sokszor van közelharc 1-2 lépésre és mikor 2-3 ember egyre fókuszál mp5 tusában elfogy a lőszer és az újratöltés helyett lehet egy vágással még ki lehet fordulni a helyzetből mert nincs elővétel animációja]

Ez a bűnöm hogy játékként tekintek a szerverre és nem azon izgulok hogy most éppen hogy fognak animba lőni, sokkolni, smokeolni, péniszpumpálni, tudom is én. nem érzem hogy elrontottam volna bárki játékélményét azzal hogy egy nem megszokott dolgot húztam a tarsolyból ami kb azért működött mert kevesebben voltak de itt mindenki halál komoly mikor saját a sérelem vagy a span amúgy meg ic ooc-t kevertek viccből és társai de na, a múlt elmúlt.

Pontosan mindenki tudja hogy ha annyira a realitás lenne a szerveren, a tek-en és a rendőrségen kívül más nem járhatna aranybankba, a NAV egy 15 fős frakció lenne kb akik a cégekkel foglalkoznak, a honvédség pedig a nemlétező kormány szervezet hadseregeként kellene hogy létezzen a szerver berkjein belül, nem lenne Adminokkal leinfózva hogy amúgy ki és hogy van a bankba. (szoktuk látni hogy flyolnak akár mellettünk is, de tegyék sosem érdekelt ennél jobban.) nem létezhetne Anamessel sniperezés és társai. Ez egy játék, egy játékszerver ahol ezek megtörténnek de pár emberen kívül az ilyenbe már egy nemlétező megállapodás van hogy ez van oszt kész, nem változik akárki akármit szól. 5 éve is volt, most is, nem történik nyolcmillió pk, minden nap remegve fotózás visszamentés és felesleges energiák leszívása ugyan olyan emberektől akik játszanak a szerveren.

Először mindenki sepregessen a saját háza tájékán a rosszmájúság előtt, nem tudom az rp stoppot miért nem lehet betartani mint ahogy a múltkor azt tapasztaltuk mikor rp stop alatt felsorakozott a honvédség és előkészült.. az ilyenre kellene figyelni először és nem a RAMPAPAPAMPAGE-n tovább remegni. Te bekattintod az M110-et meg a lőszert, és minden fincsimincsaságot és a segged alá van tolva minden, csak ki kell élvezned és ugyan azt a 15 percet leülni mint mindenki másnak. nem tudom miért nem lehet csak élvezni és emberként kezelni a másikat aki nem szomorította meg az életedet... nem bántottalak az életben, egy lődőzős játékban talán lelőttelek. :) :) :)

Eduard te pedig ott voltál a frontvonalba tehát nem értem ha akkor nem tettél semmit mikor te mint személy ott frissen átélted és láttad akkor most miért probléma, a saját frakció társaddal is megoszthatod a dolgot ami mentén nem indítványoztál ügyet ezzel elkerülhető lett volna ez az eszmecsere.
Jól esett a kisregény írása remélem nem csak jót nevetnek játékostársaim az irónián és a kifigurázáson hanem kicsit megértik miért játék a játék. köszönöm a figyelmet.
image.png

Eduard.

everything will end someday
Támogató
2021. 04. 13.
564
744
17
Kaposvár
V4 karakter
marco vinzent
LV karakter
magdy hadi
V2 karakter
eric keller
Nos, itt nem azzal van a probléma ,hogy melyik szerv hova hatol be ha már kitértél erre, igen nem fogunk mindent olyan keményen és a realitás alapján intézni.
De az amit le műveltél az színtiszta PG és NonRp volt a javából, nem értem mi volt itt a terved ,hogy volt egy spazod amivel többre mentél volna, nem mert olyan vicces colt te katanával kifutottál mintha olyan jó lenen az és vicces. Amint mondtam nem kötődünk ilyen szinten a realitáshoz ,de amit tettél az mindent felül múlt.

Értem ,hogy kivettétek magatoknak a kis antikokat és hát mint aki jól végezte dolgát hát ha már meghalok meghalok kit érdekel a cuccok megmaradnak majd jól eladom és milyen jól fogok járni.

Nem ilyen nincsen a panasz egyértelműen jogos, a szankció a szerveren kiosztásra került.
A kitiltást a szerverről megkapta.
Z/H

Utoljára szerkesztve:
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.