Villogó item modell csere.

asmoky

fallen angel
2019. 01. 10.
3 414
7 972
22
V4 karakter
Patrick Steele
LV karakter
Reno Campbell
v2-fejleszt_-logo.png

Szerverrel kapcsolatos ötletek

Játékos neved:
< Owen Palmer >

Ötleted:
< A villogó item modellének cseréje egy újabb, modernebb fajtára. >

Megjegyzés:
< Mivel a mostani modell még az anyaszerverről származik többünk véleménye szerint egy kisebb ráncfelvarrás, modernizálás jót tenne neki. A modellel amit készítettem kevésbé feltűnő és távolról kiszúrható lett mint a mostani villogó. Sok szempontból előnyt jelent az egyes RP szituációk során. Kevésbé feltűnő a playereknek, hogy egy olyan jármű közeledik aminek a tulajdonosan rendelkezik ilyen itemmel és felhelyezte rá. Esetleges akciók során amikor H betűvel "kikapcsolod" a villogót jobban beleolvad az autóba. Természetesen ha a modellcseréhez szükséges az összes a listában szereplő autóra újra tudom pozícionálni a villogót, valamint új item képet is tudok csatolni hozzá. Letöltő linket DREFT-nek továbbítom azon esetben ha elfogadásra kerül az ötlet. >

KATT A KÉPÉRT.

Buba

Az év Globális Moderátora 2020-ban.
Támogató
2019. 01. 13.
1 703
2 398
23
Kecskemét / Sopron
V4 karakter
Aleandro Guerrini
LV karakter
Taylor R Roosevelt
V2 karakter
Aleandro Guerrini
Nem szeretnék kötekedni, de nem az a lényege a villogónak és a megkülönböztető jelzésnek, hogy a többi játékos észre vegye és utat adjon az olyan gépjárműnek?
Vagy jelen esetben csak azért van rá szükség, hogy ne kapjon az adott játékos bírságot a trafinál?

Menekülések esetén pedig úgy is tudja szerintem az illető, hogy aki esetleg segít neki az milyen járművel van, veszély helyzetben pedig szerintem aki nincs veled az elől el fogsz indulni ha látod a járművén a villogót ha nem...
Ez csak az én véleményem és felmerülő kérdéseim az ötlet során, mindenesetre sok sikert hozzá, kell az újítás a szerverre.

• Tetszik
Reactions: DaveV4 és LucasLV

tommen.

homo homini lupus
2019. 01. 10.
1 179
4 195
18
Győr
V4 karakter
Maximilian Leitner
Észrevehető ez is bőven, RL is ezt használják már az esetek többségében (lásd: BRFK Közlekedésrendészet pofátlan(tan)ítás). Ott például le se veszik a villogót a kocsiról, mert ha nem villog bőven beleolvad. Dobna szerintem a dolgokon. Hajrá!

aBalazs

Klaviatúra gyilkos
Támogató
2019. 01. 10.
729
789
20
Majosháza
V4 karakter
Sophie La Royali
V2 karakter
Nikolaj De la Rosa
KATT A KÉPÉRT.
Nem kell RepülésMTA villogó modell SeeMTA-ra, egyébként a mostani modellel sincsen semmi baj, maradhatna így, ahogy van. Tartózkodom.

Edit: Szerintem először a szembejövő bugokat kellene kijavítani, nem pedig ilyen apróságokat berakni pluszba.

Utoljára szerkesztve:

BEPÁL

Lelkes fórumhasználó
Támogató
2019. 01. 14.
325
264
V2 karakter
Bepal Simon
Úgy gondolom vannak itt nagyobb problémák mint egy villogó fény ereje / kinézete, inkabb azokra legyen a figyelem.
Nem támogatom

• Tetszik
  • Szomorú
Reactions: aBalazs és Suba

asmoky

fallen angel
2019. 01. 10.
3 414
7 972
22
V4 karakter
Patrick Steele
LV karakter
Reno Campbell
Komolyan mondom óvoda ami itt megy, hogy ennyire félni valamitől mint a tűztől… igen újra kell pozícionálni az autókon a villogót némelyik esetben viszont (!) mivel a most bentlévő villogónak a paramétereit vettem alapul ( magasság, mélység, szélesség ) így nem különbözik a modell olyan értelemben, hogy a talp pontja ugyan ott van mint a most bent lévőnek. Ebből következik, hogy ugyan úgy illeszkedik minden járműre mint a másik, maximum a fényt kell 2 koordinátával lejjebb vinni, de azt sem kötelező, mivel a mostani villogó fényközéppontja ennek a villogónak a háromnegyedes magasságában van ami a kék részen belül található ergo ugyan ott villog. :)
Egyéb kérdéseket és felvetéseket szívesen fogadok. ( Az első mondatot kinek nem inge nem veszi magára, köszönöm. )

Illetve annyival kiegészíteném, hogy mivel nem csak az NNI-nek van ilyen item a birtokában, hanem más frakcióknak is így ezért nem kerül(t) bele frakció fejlesztésbe.

Utoljára szerkesztve:

Bazsi

Very Important Person
2019. 01. 10.
1 322
1 194
Győr
V4 karakter
carl evans
V2 karakter
carl evans
Nem két ember vitájának lefolytatására nyílt meg ez a topic, valamint ez a részleg sem szolgált sosem erre a célra.
Elmondod a véleményed egy hozzászólásban, esetleg reflektálsz mások gondolataira, de kötekedésből nem írsz ide még egy HSZ-t, (valamint nem is folytatod tovább,) hisz átláthatatlan lesz a téma, a lényeg pedig elveszik benne. Erre ott van a privát üzenet, ott megbeszélhetitek a nézeteltéréseket.
A felesleges HSZ-eket töröltem, akinek benne volt a támogatása/nem tetszését kifejező gondolata, írja meg új hozzászólásban, értelmesen, kifejtve.
Több ilyet nem akarok látni, maradjunk a témánál.
bazsi