Jelentkezési lap
Hogy hívnak (becenév + ig név), hány éves vagy?
<< Atillának hívnak.Ig nevem:VIljami Anton.16 éves vagyok. >>
Mennyi perccel rendelkezel jelenleg a játékban?
<< 19726 játszott percem van. >>
Mi az SGH feladata?
<< Segíteni a játékosok panaszain,játékosok kérdéseit megfogalmazni,elmondani nekik.Kérések/Igénylések eljuttatása Adminokhoz. >>
Miért szeretnél SGH tag lenni?
<< Régóta érdekel a feladatkör és úgy érzem mostanára kellő tapasztalatot szereztem ahhoz, hogy játékostársaimat segíteni tudjam. Ezáltal a közösségre pozitív hatással tudok lenni, mint a kezdő mint a tapasztalt játékosok számára. A Szerver Adminok válláról levenni azt a terhet amit a kisebb kérdésekkel, vagy problémákkal kapcsolatban kapnak. >>
Miért pont téged válasszunk?
<< Mindig is csapatjátékosnak tartottam magam, a szerveren eltöltött perceim alatt pedig olyan tapasztalatot szerezem amit szeretnék a többi játékos felé kamatoztatni segítség formájában. Mindig is szerettem embereken segíteni, az SGH elkezdése pedig egy olyan feladat amivel ezt a féle segítséget pedig el tudom kezdeni és a továbbiakban folytatni.Talán számomra hátrány az hogy még sehol nem voltam adminsegéd se adminisztrátor. >>
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
<< Hétköznap 3-4 órát tudnék fordítani SGH-ra Hétvégén viszont akár 5-6 Órát is! >>
Voltál-e már bannolva? (UCP kép)
<< Nem. >>
Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)
<< Nem. >>
Írj 3-3db negatív és pozitív tulajdonságot magadról.
<< Pozitív: 1.Segítőkész vagyok 2.Szeretek és tudok csapatban dolgozni! 3.Kitartó ember vagyok ha valamibe bele kezdek akkor azt nem fogom félbe hagyni. Negatív: 1.Sajnos sűrűn elkapkodom a dolgokat 2.Ritkán figyelmetlen vagyok 3.Néha egy-egy pici dolgon sokáig tudok ülni >>
Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)
<< A későbbiekben biztosan, de ha sikerül a felvétel, akkor egy ideig maradnék az adminsegédek között. Viszont ha már gördülékenyen menne a segítkezés, akkor szeretnék tovább haladni, és adminisztrátorként végezni a munkát. Az adminisztrátori munka azért is vonz, mert egyrészt nemkell az embereknek azt válaszoljam hogy "Kérlek fordulj egy Adminisztártorhoz..." és ezzel másnak a dolgát nehezítem, hanem rögtön segítséget tudok nyújtani. >>
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
<< Először elküldeném neki a szabályzatot, és küldenék egy-két videót, hogy körülbelül hogyan kellene RP-znie. >>
Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy vhspawnt, hogyan járnál el ez ügyben?
<< Megválaszolom neki hogy ez nem az én hatásköröm, és forduljon ezzel egy elérhető adminisztrátorhoz ha van elegendő bizonyítéka, hogy tényleg admin segítségre lenne szüksége. >>
Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:
[Fogadott PM] Proba Istvan (93): Szia! Átvertek fegyver figyelmeztetéssel. Segítenél kérlek?
<< Szia! Amennyiben egy skines / PP-zett fegyverről van szó kérlek szólj egy adminisztrátornak, vagy nyiss az adott személyre fórumon panaszkönyvet mivel sajnos ezzel kapcsolatban én nem tudok segíteni. >>