Nálunk ön az első!
IC RÉSZ
> Hogy hívnak? <
/Az én nevem Vikstrom Ben/
> Édesanyja neve? <
/Wikström Tove/
> Születési ideje <
/1995.08.30/
> Lakcíme <
/Beaverly street 17./
> Telefonszáma <
/38761120150274 a telefonszámom/
> Érvényesek-e iratai? <
/Igen minden iratom érvényes/
> Fuvarozással való tapasztalat <
/Buszsofőr voltam illetve nagyon gyakran fuvaroztam embereket/
> Önéletrajz (8-10 mondat) <
/A nevem Vikstrom Ben és Las Venturasban születtem. Itt éltünk a családommal egészen 17 éves koromig. Anyukám ápolónő volt apukám pedig sebész.
Egy nap San Fierro-ba tartottunk mikor balesetet szenvedtünk és ők eltávoztak az élők sorából. Fiatalkorom utolsó évét egy nagyon kedves családnál töltöttem. Ők mentettek meg az árvaháztól és mai napig ápolom a kapcsolatot velük. Szerintem nélkülük nem ez az ember lennék. Fogadó apukám tanított meg vezetni és úgy tartotta nagyon tehetséges vagyok benne igy hát meg is volt az ötlet hogy milyen irányba kéne orientálódnom az iskola után. Egy nap kaptam egy egészen jólfizető buszsofőri állást. Ekkor figyeltem fel arra hogy én szeretek emberekkel dolgozni. Jó újabb es újabb egyéniségeket megismerni. Viszont itt lenne az ideje egy venni egy házat hisz barátnőmmel gyerekeket szeretnénk, amihez sajnálatos módon az a fizetés kevésnek bizonyult./
> Miért pont önt válasszuk? Miben jobb mint a többiek? <
/Van tapasztalatom a vezetésben és az emberekkel nagyon jól bánok, talán ez is az oka hogy szeretném megkapni ezt az állást hisz annyi új embert ismerhetek meg. Emellett nagyon rugalmas időbeosztással tudok dolgozni illetve ha én ülnék az egyik kocsiban azon biztosan egy karc se lenne/
OOC RÉSZ
> Mi az IRL neved? <
/Berze Bence/
> Hány éves vagy? <
/Jelenleg 17 éves vagyok/
> Mennyi játszott perced van a szerveren? <
/Körülbelül 1500 perc viszont ez folyamatosan bővül/
> Kérlek küldd el UCP-ről a Jail és Ban részt! <
/https://imgur.com/a/m5qjXKG/
> Mesélj magadról pár mondatban <
/Bencének hivnak 17 éves múltam jelenleg Svédországban élek és tanulok mint cserediák. Nagyon régota követtem már a Seemta világát videokon át de nemrég lett meg az uj gépem amivel már en is játszhatom. Heti minimum 3 nap fent vagyok de akár a heti 20 órás online játékidőt is könnyen garantálom /
> Elolvastad a szabályzatot és elfogadod azt? <
/igen elolvastam és elfogadom/