Vigil jelentkezése az SPSU alosztályba.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

B4zs4

SzerverAdmin
v4
2020. 03. 30.
59
81
V4 karakter
Ornek Ozkok
LV karakter
Diego Marco
V2 karakter
Jascha Vladimir

2s4.png

SPECIAL PURPOSE SNIPER UNIT JELENTKEZÉSI KÉRELEM

Álnév, rendfokozat:
Vigil, Főtörzsőrmester.

Jelenlegi alosztálya:
Nincs

Áthelyezési kérelem részletes indoklása:
Amióta az állomány tagja vagyok mindig is szerettem volna ebbe az alosztályba tartozni. Sokat szemeztem ezzel az alosztállyal, szívesen erősíteném a csapatot. Szeretném bővíteni az eddig megszerzett tudásomat ebben az állományban, ezzel együtt szeretnék új fegyvereket is megismerni, valamint másik pozícióból hozzájárulni a sikeres akciókhoz. Mivel az előző kettő kérelmem elutasításra került és látom, hogy jelenleg felszabadult egy hely, ezért szeretném újra megpróbálni az alosztályhoz való csatlakozást.

Miért Önt válasszuk?
Mivel a legtöbb időmet és energiámat a munkámba fektetem, így szeretném fejleszteni az ebbéli tudásomat. Úgy gondolom, hogy az alosztályhoz elvárt kitartás és szorgalom megvan bennem, emellett remek kommunikációs és megfigyelő képességgel rendelkezem, amit folyamatosan próbálok tovább fejleszteni/új szintre emelni, emellett kiválóan tudok csapatban dolgozni. Határozott döntéseket tudok hozni, amiért mindig vállalom a felelősséget.

Mennyi ideig tervezi erősíteni az alosztályt?
Folyamatosan, amig az állomány tagja vagyok!

Ornek Ozkok
━━━━━━━━━━━
Kérelmező aláírása

• Imádom
Reactions: zuzkovics

Christin.

Barangoló
2019. 02. 10.
97
396
19
V4 karakter
Debbie Francis 🐝
spsuv-geleges.png

Tisztelt Ornek Ozkok!

Értesítjük önt, hogy az Alosztály Parancsnoksága megkapta és felülvizsgálta a jelentkezését. A jelentkezésével kapcsolatban a bírálat a mai nap folyamán megszületett. Tájékoztatjuk, hogy a jelentkezési kérvénye elutasításra került.

Debbie Francis, Chris r. Főhadnagy
Special Purpose Sniper Unit Alparancsnok

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.