Victor Vincze Jelentkezese a kormanyhoz!

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Viviktor95

Újonc
Támogató
2019. 09. 29.
31
16
29
Banbury
www.facebook.com
V4 karakter
Vincze Vector
LV karakter
Viktor Vincze
V2 karakter
Viktor Vincze
c59372dbb5d757353db0b36a4ad42af7.png

Jelentkezés az Elnöki Őrséghez
PPD - Presidential Protective Detail

OOC rész:

Ebben a részben rólad, és az eddigi elért eredményeidről fogunk kérdezni. Fontos, hogy értelmes, kerek mondatokban válaszolj! A jelentkezési lap megírása előtt ajánlott átolvasni a Házirendet, illetve a jelentkezéssel kapcsolatos szabályozást.

Miután megírtad a lapodat ajánlott legalább egyszer átolvasni.
Sok sikert kíván a vezetőség!

Mi az IRL neved?

- Vincze Viktor -

Hány éves vagy?

- 25 vagyok -

Átlagosan mennyi időt tudsz naponta a szerveren tölteni?

- 3-4-5 orat..hetvegente tobbet -

Hány játszott perced van a szerveren?

- 18000 -

Mióta játszol a See Multi Theft Auto szerveren?

- 2-3 eve kb -

Melyik frakciókban voltál eddig?

- Honvedseg
- See City kozlekedesi kozpont

Mi volt a távozásaid oka?

- bonyodalmas az egesz..sok ertetlensegek meg ilyenek..ami altalaba szokott lenni hogy tavoznak a frakciokbol -

Volt-e már más neved a szerveren? Ha igen mi volt?

- nem volt sose -

Rendelkezel Team Speak 3 klienssel, és mikrofonnal?

- mindegyikkel -

Kérlek fotózd le az UCP-n az adminjailek részt és linkeld be a válaszhoz. Abban az esetben is, ha még nem kaptál adminjailt.(csak kép elfogadott)

- http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=541N_vtelen.png -

Kérlek fotózd le az UCP-n a kitiltások részt és linkeld be a válaszhoz. Abban az esetben is, ha még nem kaptál kitiltást. (csak kép elfogadott)

- http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=702N_vtelen.png -

Miért szeretnél a Kormányhoz jelentkezni? (legalább 10 mondat)

- A kormány szerintem egy érdekes frakció lehet. Szeretném kipróbálni magam mint az őrség oszlopos tagja. Szeretném megismerni a őrség munkakőrét és egy olyan személyt alakítani aki normálisan kellő komolysággal tudja végezni a munkáját. Szeretnék egy közösség tagja lenni.Remélem itt megtallálom azt a közösséget akikkel normálisan tudok beszélni akikkel egy jó-t tudok beszélgetni egy hosszú nap után. Szeretnék egy olyan közösség része lenni akikkel élvezet befejezni az adott napot és minőségi pihenő időt eltölteni. Szeretnék megismerni új embereket. Gazdagítani rp tudásom amit a későbbiekben kamatoztatni tudok. Szeretnék egy frakció mellet elköteleződni csak még nemtudom melyik legyen az. Szeretnék az ott létemmel tenni a frakcióért és a közösségért. És mint őrség tagja szeretnék a továbbiakban rp-zni. - -

Egyéb mondanivaló, amit még fontosnak tartasz elmondani:

- nincs -

IC rész:

Ebben a részben az IC karakteredről, és annak eredményeidről fogunk kérdezni. Fontos, hogy értelmes, kerek mondatokban válaszolj!

Miután megírtad a lapodat ajánlott legalább egyszer átolvasni a lapot!

Teljes neve:

- Victor Vincze -

Édesanyja leánykori neve:

- Jazmin Vincze -

Születési helye, ideje:

- 1995.04.20 Los Santos -

Bejelentett lakcíme:

- Los Santos Ganton street 24/B -

Telefonszáma:

- válaszod -

Jogosítványa, okiratai érvényesek:

- Igen rendelkezem. -

Kérjük írja be, hogy milyen pozícióra jelentkezik:
(Ügynök)

- Ügynök -

Kérjük, hogy csatolja a motivációs levelét! (legalább 5 mondat)

- Tisztelt See City kormány! Először is szeretném megköszönni a lehetőséget, hogy jelentkezhetek önökhöz.Szimpatikusnak találom kormányukat, legutóbbi kampányuk felkeltette érdeklődésemet.Felsőfokú tanulmányaim során átfogó ismereteket szereztem a pénzügyi, gazdasági területen. Az elmúlt 10 évben biztonsági őr munkakőrben is dolgoztam. - -

Önéletrajz (legalább 15 mondat):

- A szüleimmel élek 25 éves vagyok . Szüleim Jazmin Vincze és Meghan Vincze . Rendelkezem jogosítvánnyal és éretségivel is rendelkezem . East Los Santos, Ganton street 24/B-n lakom ide vagyok bejelentve. San Fierroba jártam suliba kolis voltam szeretem. Ott végeztem el a középiskolát azután 1 évig fuvarozós voltam meg maszekba dolgoztam de megszűnt a cég és a maszek melósokra már nem volt szükség. Jól tudok társalogni az emberekkel . Nem riadok meg az akadályoktól . Nagyon értek a műszaki dolgokhoz dolgoztam egy rövid ideig egy kis műhelyben szóval ha valami történne az autóval azt is megtudnám oldani rögves kivéve ha valami nagy baj van vele. Értek az ügyintézéshez .Dolgoztam külvárosi buszosként szóval értek a személyszállításhoz. Szeretek az emberekkel beszélgetni ezért jó társaság lennék az utasnak . Ha úgyvan tudok válalni túlórát is mert nagyon szeretek embereket fuvarozni és nagyon szorgalmas embernek tartom magam. Szerintem jó helyem lenne a csapatban mert egy szerethető embernek tartanak a körülöttem lévő emberek és alkalmazkodó vagyok. A megoldóképességem a kolegista éveim sorrán elég nagy mértékűre fejlesztettem mivel nem volt ott családtagom se senkim ezért csak magamra számíthattam. Van egy testvérem is Zane Westbrook . Nagyon jó testvérek vagyunk és mindig össze tartunk. Tisztelettel Victor Vincze- Angolul tudok felsőfokon Németből meg középfokú nyelvizsgám van . -

Aláírás:

Victor Vincze

Padre

ExGameAdmin [5]
2019. 01. 09.
1 554
903
25
Budapest
V4 karakter
Johann M Wilshere
LV karakter
🛂
V2 karakter
🛃
7e89a498450abc20814ecb5c43ca52f1.png

Tisztelt Jelentkező!

Jelentkezési papírjait titkárságunk megkapta, s továbbította feldolgozásra.
A titkárságvezető hamarosan értesíti Önt az eredményről. Addig is kérjük szíves türelmét és megértését!

Los Santos, 2020.02.24.

Tisztelettel,
Elnöki Hivatal
titkársága

Padre

ExGameAdmin [5]
2019. 01. 09.
1 554
903
25
Budapest
V4 karakter
Johann M Wilshere
LV karakter
🛂
V2 karakter
🛃
c59372dbb5d757353db0b36a4ad42af7.png

Tisztelt Victor Vincze!

Tájékoztatjuk a jelezéséről.

HATÁROZAT

Sajnálattal közöljük Önnel, hogy nem nyert felvételt a PPD - Elnöki Őrség állományába.

Los Santos, 2020.02.25.

Tisztelettel,
PPD - Elnöki Őrség
titkársága

- - -
OOC:
Majd ha kitaláltad, hogy a BMS, FIX, OKF, OMSZ vagy a Kormány közösségének a tagja szeretnél lenni írd újra a lapot. De szerintem ezzel az összes többi frakció is így lesz. :)

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.