Victor R Mauricio ##Tommy™"

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Banán

Újonc
Támogató
2020. 01. 05.
64
95
26
Debrecen
LV karakter
Victoria R Mauricio
V2 karakter
Victor R Mauricio
rredmod.png

Neved
< Victor R Mauricio >

A panaszra tett moderátor neve:
< #Tommy™" >

Panasz oka:
< rám irt irtam neki hogy nem fér ki az adminok neve és az enyém most az egyszer el tekinthetnénk az ic névtöl nem jo rendben és utána irja fejezem be a vitatkozást senki nem vitatkozot vele és magamat minösitetem ami a képen is rajta van oda irva hogy rolam van szo nem rolla és moderátor minösitésel ki banol... >

Bizonyíték: ( Kép, Videó, ):
< Vhttps://imgur.com/a/K5AcwNi >

Megjegyzés:
< az hogy azt mondom hogy én nem szoktam veszekedni, nem 9 éves hanem 23 éves vagyok az mivel sértö rá senkit nem ál modomba bantani és ujra indul a szerver és 10 oraja varok adminra és ki banol ugy hogy egy szo nincs benne hogy ö rá érteném köszönöm ha el olvastad >

Tomi.

Újonc
2021. 02. 10.
9
12
V4 karakter
Jeremy Earl
LV karakter
Tom Lorenzo
Hali.
Kickeltelek mert nem volt IG neved, attól mert most indult el a szerver, a szabályok rád is mint mindenki másra ugyan úgy vonatkoznak. Feljössz elkezded megmagyarázni, majd a végére oda vágod nekem, hogy te 23 éves vagy és nem 9. Tehát te engem egy 9 éves embernek minősítettél ami egyben moderátor minősítése.

• Tetszik
Reactions: 12virtues

Banán

Újonc
Támogató
2020. 01. 05.
64
95
26
Debrecen
LV karakter
Victoria R Mauricio
V2 karakter
Victor R Mauricio
Hali.
Kickeltelek mert nem volt IG neved, attól mert most indult el a szerver, a szabályok rád is mint mindenki másra ugyan úgy vonatkoznak. Feljössz elkezded megmagyarázni, majd a végére oda vágod nekem, hogy te 23 éves vagy és nem 9. Tehát te engem egy 9 éves embernek minősítettél ami egyben moderátor minősítése.
Nem oda vágtam ott a kep alig beszeltunk te meg írtad hogy nem veszekedjek 5 mondatba hogy lehet veszekedni? És ezért írtam hogy en nem veszekededek nem vagyok 9 éves hanem 23 mert tartom magam annyira hogy nem alok le veszekedni de nem volt semmi veszekedés és az hogy azt mondom magamra hogy nem vagyok 9 éves az téged sért és magadra veszed az nem az én bajom akkor figyelmeztes vagy kérdezd meg hogy értem jo dolog hogy az ember magát szidja bármi és a moderátor ezért ki banol nem írtam látni a képen is semmilyen formában semhogy rólad van szó ugy hogy jogtalanak érzem a szankciót az meg hogy ic nevet nem írtam van szabáj be tartom csak ha meg nem írom ki az admin neveket akkor hogy húznak be de mindegy ez ez meg lett beszélve de en semmin formában nem minősítettelek

• Vicces
Reactions: NgyVktr

Banán

Újonc
Támogató
2020. 01. 05.
64
95
26
Debrecen
LV karakter
Victoria R Mauricio
V2 karakter
Victor R Mauricio
Tilos a dupla, tripla hozzászólás! -Paki
Várom a bírálatot szerintem gyors ban volt moderátor meg kerdezhete volna hogy ertem vagy bármi nem egyből magára veszi mert ha mindenki ennyire sertödekeny akkor nem lenne senki a ts en

Brian

Fórum Császár
Very Important Person
Támogató
2019. 01. 10.
1 824
965
LV karakter
Brian Taylor
V2 karakter
Brian Taylor
Először is, ne haragudj, de a mondat közi és mondatvégi írásjeleket nem ártana használnod, mert ezt így egybe elolvasni borzalom volt.
Másrészt a bizonyítékra ránézve, te hergelted is Tommy-t, direkt caps lockal írtál. Ő megkért téged szépen, hogy fejezd be. A nevedbe nem kell beleírni az admin nevét. Máskor ha megkér egy moderátor valamire, azt legyél szíves teljesíteni.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------
A panaszkönyv jogtalan, zárható/helyezhető.

• Imádom
Reactions: Tomi.
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.