- 2019. 07. 12.
- 151
- 120
- 19
- V4 karakter
- Victor Rosegold
- LV karakter
- Diego De Eckstein
- V2 karakter
- Victor D Costa
Jelentkezési formanyomtatvány
OOC rész
[#1] Neved?
< Vitya/Viktor >
[#2] Mesélj magadról olyan információt amit szerinted érdemes lehet tudni rólad?(minimum 7 összeszedett mondat!!)
< Viktornak hívnak nyugodtan becézzetek Vityának. 2005.04.19-én születtem Pápán. Ugodon élek. Veszprémben tanulok ács szakon.Szeretek Biciklizni,focizni.Most csinálom a horgász engedélyt illetve most szeretném elkezdeni a Jogositványt személyautóra Januárban. >
[#3] Jelenleg hány játszott perced van?
< 2127 >
[#4] AdminJail-ről, kitiltásokról, illetve előző neveidről UCP képet csatolj!
< https://postimg.cc/m1yRKLr0 >
[#5] Miért szeretnél a frakció tagja lenni?Mennyi időt tervezel a frakcióban tölteni és ez idő alatt hol képzeled el magad ?
< Szeretnék ismét a Nemzeti Adó- és Vámhivatal tagja lenni. Szeretném kipróbálni az újabbnál újabb fejlesztéseket. >
[#6] Miért téged válasszunk?
< Tudok csapatban dolgozni,türelmes vagyok,higgadt típus vagyok. >
[#7] Voltál már Rendvédelmi frakcióban a szerveren? Ha igen, melyikben és mi volt a távozásod oka?
< Voltam, ORFK,NAV,NNI Távozásom oka: Id őhiány >
[#8] Szerinted mi a Nemzeti Adó, és Vámhivatal feladata?
< az uniós vámjog végrehajtásáról szóló törvény hatálya alá tartozó kötelező befizetések megállapítása, beszedése, nyilvántartása, végrehajtása, visszatérítése, kiutalása és ellenőrzése, feltéve, ha törvény vagy kormányrendelet eltérően nem rendelkezik. >
[#9] Mennyit tudnál aktív lenni? ( hétköznap - hétvégén )
< 5-6 órát >
[#10] Milyennek gondolod magad? Szerinted milyen a jellemed?
< Higgadt,türelmes embernek tartom magam >
[#11] Hogyan tudsz csapatban dolgozni? Szerinted fontos a csapatmunka? Ha nem miért?
< Jól tudok csapatban dolgozni,szerintem teljes mértékben fontos a csapatmunka. >
[#12] Szerinted számít a kor? Milyennek gondolod a kor alapján való megítélést?
< Én azt tudom mondani,hogy a kor az csak egy szám attól függetlenül,hogy 13 éves az emberünk attól függetlenül lehet értelmes. >
IC rész
[#1] Jelentkező teljes neve:
< Victor D Camino >
[#2] Jelentkező születési helye, ideje:
< Los Santos 1999.04.19 >
[#3] Anyja neve:
< Jessica De La Son >
[#4] Érvényes személyi igazolványáról, jogosítványáról másolatot csatoljon!
< Személyi: https://postimg.cc/sBc3nPn3
Jogosítvány: https://postimg.cc/qzyVbXRW >
[#5] Előző munkahelyei [ távozás oka(i) ]:
< Országos Rendőr Főkapitányság,Nemzeti Nyomozói Iroda, Nemzeti Adó- és Vámhivatal Távozásom oka: Időhiány >
[#6] Miért pont Önt válasszuk?
< Szeretek csapatban dolgozni,türelmes és higgadt vagyok. >
[#7] Ismertesse a Nemzeti Adó-és Vámhivatal feladatát!
< az uniós vámjog végrehajtásáról szóló törvény hatálya alá tartozó kötelező befizetések megállapítása, beszedése, nyilvántartása, végrehajtása, visszatérítése, kiutalása és ellenőrzése, feltéve, ha törvény vagy kormányrendelet eltérően nem rendelkezik >
[#8] Milyen feladatkört képzel magának az állományon belül? Hova szeretne eljutni?
< Határőr feladatoz képzelem magamnak és terveim alapján egy Zászlósig el szeretnék jutni >
[#9] Meséljen magáról! (10 összeszedett mondat!!)
< Victor D Camino vagyok, 1999.04.19-én születtem Los Santosban. Van 2 testvérem Alexa D Camino és Alexandra D Camino. Anyukánk neve: Jessica De La Son, Apukánk neve: Kalmi De La Son. Szegény családból származok,mindent megtesz a család azért,hogy mindenkinek meg legyen minden kívánsága. Mindenki segíti a másikat lélekben,erőben. Los Santosban a Rendőri egyetemen végeztem és mégis Mentős lett belőlem. Egy hétig voltam az Országos Mentőszolgálat Orvostanhallgatója.Reménykedem,hogy jobb útra térek és kapok munkát. Kitartó türelmes ember vagyok. Jól tudok csapatban dolgozni,megteszek mindent a csapat munkáért. >
Utoljára szerkesztve: