Victor D Camino jelentkezése a Nemzeti Adó- és Vámhivatalhoz

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Kisharta

Zöldfülű
Támogató
2019. 07. 12.
151
120
19
Ugod | Veszprém
www.instagram.com
V4 karakter
Victor Rosegold
LV karakter
Diego De Eckstein
V2 karakter
Victor D Costa
nav-logo-32x32.png
Nemzeti Adó- és Vámhivatal
nav-logo-32x32.png

Jelentkezési formanyomtatvány

hr_-_forum.png

OOC rész

[#1] Neved?

< Vitya/Viktor >

[#2] Mesélj magadról olyan információt amit szerinted érdemes lehet tudni rólad?(minimum 7 összeszedett mondat!!)

< Viktornak hívnak nyugodtan becézzetek Vityának. 2005.04.19-én születtem Pápán. Ugodon élek. Veszprémben tanulok ács szakon.Szeretek Biciklizni,focizni.Most csinálom a horgász engedélyt illetve most szeretném elkezdeni a Jogositványt személyautóra Januárban. >

[#3] Jelenleg hány játszott perced van?

< 2127 >

[#4] AdminJail-ről, kitiltásokról, illetve előző neveidről UCP képet csatolj!

< https://postimg.cc/m1yRKLr0 >

[#5] Miért szeretnél a frakció tagja lenni?Mennyi időt tervezel a frakcióban tölteni és ez idő alatt hol képzeled el magad ?

< Szeretnék ismét a Nemzeti Adó- és Vámhivatal tagja lenni. Szeretném kipróbálni az újabbnál újabb fejlesztéseket. >

[#6] Miért téged válasszunk?

< Tudok csapatban dolgozni,türelmes vagyok,higgadt típus vagyok. >

[#7] Voltál már Rendvédelmi frakcióban a szerveren? Ha igen, melyikben és mi volt a távozásod oka?

< Voltam, ORFK,NAV,NNI Távozásom oka: Id őhiány >

[#8] Szerinted mi a Nemzeti Adó, és Vámhivatal feladata?

< az uniós vámjog végrehajtásáról szóló törvény hatálya alá tartozó kötelező befizetések megállapítása, beszedése, nyilvántartása, végrehajtása, visszatérítése, kiutalása és ellenőrzése, feltéve, ha törvény vagy kormányrendelet eltérően nem rendelkezik. >

[#9] Mennyit tudnál aktív lenni? ( hétköznap - hétvégén )

< 5-6 órát >

[#10] Milyennek gondolod magad? Szerinted milyen a jellemed?

< Higgadt,türelmes embernek tartom magam >

[#11] Hogyan tudsz csapatban dolgozni? Szerinted fontos a csapatmunka? Ha nem miért?

< Jól tudok csapatban dolgozni,szerintem teljes mértékben fontos a csapatmunka. >

[#12] Szerinted számít a kor? Milyennek gondolod a kor alapján való megítélést?

< Én azt tudom mondani,hogy a kor az csak egy szám attól függetlenül,hogy 13 éves az emberünk attól függetlenül lehet értelmes. >

hr_-_forum.png

IC rész

[#1] Jelentkező teljes neve:

< Victor D Camino >

[#2] Jelentkező születési helye, ideje:

< Los Santos 1999.04.19 >

[#3] Anyja neve:

< Jessica De La Son >

[#4] Érvényes személyi igazolványáról, jogosítványáról másolatot csatoljon!

< Személyi: https://postimg.cc/sBc3nPn3

Jogosítvány: https://postimg.cc/qzyVbXRW >

[#5] Előző munkahelyei [ távozás oka(i) ]:

< Országos Rendőr Főkapitányság,Nemzeti Nyomozói Iroda, Nemzeti Adó- és Vámhivatal Távozásom oka: Időhiány >

[#6] Miért pont Önt válasszuk?

< Szeretek csapatban dolgozni,türelmes és higgadt vagyok. >

[#7] Ismertesse a Nemzeti Adó-és Vámhivatal feladatát!

< az uniós vámjog végrehajtásáról szóló törvény hatálya alá tartozó kötelező befizetések megállapítása, beszedése, nyilvántartása, végrehajtása, visszatérítése, kiutalása és ellenőrzése, feltéve, ha törvény vagy kormányrendelet eltérően nem rendelkezik >

[#8] Milyen feladatkört képzel magának az állományon belül? Hova szeretne eljutni?

< Határőr feladatoz képzelem magamnak és terveim alapján egy Zászlósig el szeretnék jutni >

[#9] Meséljen magáról! (10 összeszedett mondat!!)

< Victor D Camino vagyok, 1999.04.19-én születtem Los Santosban. Van 2 testvérem Alexa D Camino és Alexandra D Camino. Anyukánk neve: Jessica De La Son, Apukánk neve: Kalmi De La Son. Szegény családból származok,mindent megtesz a család azért,hogy mindenkinek meg legyen minden kívánsága. Mindenki segíti a másikat lélekben,erőben. Los Santosban a Rendőri egyetemen végeztem és mégis Mentős lett belőlem. Egy hétig voltam az Országos Mentőszolgálat Orvostanhallgatója.Reménykedem,hogy jobb útra térek és kapok munkát. Kitartó türelmes ember vagyok. Jól tudok csapatban dolgozni,megteszek mindent a csapat munkáért. >

Utoljára szerkesztve:

Bonki

λ
2019. 09. 05.
438
791
nav-logo-32x32.png
nav-logo-32x32.png

Tisztelt Victor D Camino!

Amennyiben jelentkezése 9. pontját átfogalmazza,
visszatérünk a bírálatra.

Tisztelettel:

NAV Vezetőség

Ashley Styles p. ddtbk.

Bonki

λ
2019. 09. 05.
438
791
nav-logo-32x32.png
nav-logo-32x32.png

Tisztelt Victor D Camino!

Örömmel értesítjük, hogy felvételt nyert a Nemzeti Adó- és Vámhivatalhoz!

Személyes beszélgetésre kérjük jelenjen meg a San Fierroban található NAV bejárati kapujánál a következő időpontban: 2021. 11. 05. 19:00
OOC: TeamSpeak 3 szerveren is kérlek lépj be a "NAV | Váró" szobában ugyanekkor legkésőbb!
Ha nem felelne meg az időpont azt mindenképp jelezd kérlek hozzászólásban!

Tisztelettel:

NAV Vezetőség

Ashley Styles p. ddtbk.

Utoljára szerkesztve:
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.