Elutasítva Vico Ricci - Farkas

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

KwEiN

Klaviatúra gyilkos
Támogató
2019. 01. 31.
813
2 170
V4 karakter
Osian Kidd
LV karakter
Sean Collins
V2 karakter
Daniel Frewen
zoldlogo.png

Neved:
< Vico Ricci >

A ban időpontja:
< 2021/01/10 15:29:59 >

A ban időtartama:
< 2030/12/31 13:12:12 (Örökös) >

Neve, aki bannolt:
< Farkas >

A ban oka:
< Súlyos UCP, Súlyos NonRP. >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Először is üdvözlök minden idetévedt lelket. Egy mesével készültem egy srácról. A történet 2018 nyár elején kezdődik, amikor meglátta egy ismerősénél, hogy SeeMTA LV-zik, mesélt róla jó dolgokat, így gondolkodás nélkül regisztrált csillogó szemekkel. Az RP tesztet 0 ismeretséggel töltötte ki, haverja mondta, hogy mikre kattintson. Szóval képzeljetek el egy nagyon nagy nokedlit, Daniel Frewen néven, aki megjelent Las Venturasban. De tényleg egy hatalmas kezdőt, aki az első órájában képes volt meghalni buszozás közben. :D Ez a srác lennék én, KwEiN. Szóval fogalmam sem volt, hogy mi micsoda, hiszen ezelőtt az MTA letezéséről sem tudtam. Telt-múlt az idő, és gyűjtöttem az adminjaileket sorra. Be kell, hogy valljam, akkoriban minden létező kiskaput megpróbáltam kijátszani, sikertelenül, amiknek elég szép nyoma maradt az UCP-mben. De mindezek ellenére egyre jobban kezdtem érteni, hogy mit szabad és mit nem. Amivel meg nem értettem egyet, azt szerettem PK-ra vinni, hogy átvesézzük, ebből is tanuljak. Daniel Frewent váltotta Daniel R Fewen, aki az LVMS-t bővítette rengeteg RP-vel, ezt követően Saveiro Ricciként váltam az Italian Criminals nevű bűnszervezet tagjává, majd jött Ryan West, akinek a rendőri álmát nem teljesítették, így feketébb vizekre evezett. Végül őt váltotta fel Vico Ricci, az olasz maffia-ikerpár egyik fele. Ezalatt az idő alatt az adminjailek száma elenyészővé vált, a játszott percek száma azonban szépen gyarapodott. Végül 31 Jail került az UCP-mbe (melyből 23 jogos) és 257.885 játszott percem lett a szerveren. Sajna 2021.01.10-én megtörtént az, amitől eléggé tartottam. Kibannoltak. Mindenem, amibe a több mint 4000 órámat belefektettem odaveszett, csak azért mert olyat tettem, amit tudtam, hogy nem kéne, de forrófejű voltam, egy helytelen bírálat miatt. Ezt követően pedig közölték velem, hogy örökös kitiltást kapok a szerverről. Sajnos hiába minden. Elvileg 1 év alatt a 4 AJ (ugyanis ennyire lecsökkent ezek száma, illetve egyet csak azért kaptam, idézve az admint, mert "nagyon akaratos volt a másik fél és úgy sem számít már az UCP-dbe"), az igenis sok. Szomorúan hallottam ezt hiszen 1 év alatt lett meg az utolsó, közel 150.000 játszott percem és ha ezt az arányt nézzük, akkor nem olyan vészes szerintem. (2020.01.12-én 109.816 percem volt) Mindenesetre nagyon örültem, hogy ebben a sok időben mennyi mindent elértem, és hány új embert ismertem meg, akik befolyással vannak az életemre jelenleg is. Az én kis történetem röviden, tömören ennyi lenne. Természetesen szeretnék visszamenni, hiszen élveztem LV-n játszani, RP-zni. Eredetileg a haverjaimmal egy NS-t szerettünk volna csinálni és vezetgetni, viszont ennek kialakulása egyéb okok miatt nem jött össze, így hanyagoltam az egész fórumos témát előtte. Igaz nem az a típus vagyok, aki fórumon szereti mutogatni, hogy mikor, mennyit és mit RP-zett, de a bann után úgy gondoltam, hogy ez az egyetlen módja annak, hogy a komolyságomat valamivel is bebizonyítsam, ezért elkészítettem a karaktertörténetemet. (https://forum.see-game.com/threads/non-ce-dio.176500/) Ennyi jutott hirtelen az eszembe, bizakodva várom a bíráló admin döntését. Természetesen TS beszélgetésben is benne vagyok, illetve jailt is szívesen vállalok UB fejében. Köszönöm, ha végigolvastad! ;) >

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.