- 2019. 02. 05.
- 75
- 76
- V4 karakter
- Vicky Trujillo
- LV karakter
- Joshua Wells
- V2 karakter
- Vicky Trujillo
Neved:
< Vicky Trujillo >
A ban időpontja:
< 2019-07-06 19:16:55 >
A ban időtartama:
< 2020-06-29 14:09:47 >
Neve, aki bannolt:
< Valeri >
A ban oka:
< Súlyos OOC Min?sités [Vicky Trujillo mondja ((rádióba)): leulom a jailem megolom a gecit aztan hagyom a faszba az egeszet] @Valeri >
Amiért szeretnéd az unbant:
< Először is hello! Sokszor mondják, hogy vannak dolgok az életben, mit jobb lenne vissza csinálni... de van, hogy már késő hozzá, na most ez is egy ilyen dolog. Én nem Valerit mínősitettem, hanem az alőző ic cselekményben szereplő játékos társam, igen elismerem hibáztam, hibáztam mikor jailben rádióztam főképp, hogy az a rádiózás nagyon átment ooc témába...talán ezért is tűnt Valerinek úgy, hogy neki szól, bár egy ilyen ooc mínősítés mindegy, hogy admin vagy playernek szól, senkinek nem a legjobb érzés... 5 hónapja kaptam meg a bannom, lassan már 6 hónapja, volt idő, elgondolkodni, abba is belegondoltam sokszor, hogy nekem milyen érzés lett volna ha a szituáció túloldalán vagyok... hát nem jól. Bannomat követően vártam pár napot, majd felkerestem Valerit fórumon és neki is leírtam, hogy nem neki szántam, és bocsánatot is kértem tőle, igen eléggé nyálasnak hangzik, de nagyon lelkiismeret furdalásom volt amiatt amit tettem. Valeri szavaiból mit a bocsánatkérésemre írt arra következtettem, hogy nem haragszik rám, és remélem ez így is van. Sosem voltam egy adminnal sem rosszban, nem is szeretnék... és nem azért mert "felettes hatalommal" rendelkeznek a szerveren, hanem mert ők is ugyanolyan játékostársaim mint az a player is kit mínősítettem, mindenki megérdemli a tiszteletet. Mikor a Valerivel való beszélgetésünk véget ért Lole deaktiválta a bannom 11 hónapra. Csak játszani szereték, visszatérni a régi arcokhoz, hiányoznak a barátok kiket a szervernek köszönhetek, hiányzik a közösség. Talán lesz alkalmam bocsánatot kérni a szerveren is Valeritől, ha megtalálom a mínősitett játékos társam, tőle is. >