Elutasítva Vicky Trujillo ---> FA/SA

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

DF16Official

Barangoló
2019. 02. 05.
75
76
Zabola, Kovászna megye, Románia
V4 karakter
Vicky Trujillo
LV karakter
Joshua Wells
V2 karakter
Vicky Trujillo
zoldlogo.png

Neved:
< Vicky Trujillo >

A ban időpontja:

< 2019-07-06 19:16:55 >

A ban időtartama:
< 2020-06-29 14:09:47 >

Neve, aki bannolt:
< Valeri >

A ban oka:
<
Súlyos OOC Min?sités [Vicky Trujillo mondja ((rádióba)): leulom a jailem megolom a gecit aztan hagyom a faszba az egeszet]>

Amiért szeretnéd az unbant:

< Nem Valerinek szántam a minősítést, sosem minősítettem admint és nem is fogok, nekem az lv volt életem első szevrere, nem volt tapasztalatom hogy is kellene tenni a dolgokat ami látható is az ucp-men is, tele jailekkel...mikor elkezdtem , senki nem volt, hogy segítsen , nem voltak haverok sem senki, csak az adminokra számíthattam, amit sosem tudok elégszer megköszönni, nagyon sokat segítettek, legjobb adminok talán lv-nn vannak...nem volt okom admint minősíteni, és nem is tettem, az a minősítés ami látható az indokban is , a bannom előtti ic szituhoz kötődött amit sajnos valahogyan átterelődött ooc témába. Ezt ugyan így elmondtam Valerinek is , és bocsánatot is kértem minden félreértésért vagy minden olyan dologért ha megbántottam őt. Annak ellenére, hogy senkit nem ismertem kezdéskor, a végére már tök sok emberrel jó kapcsolatot ápoltunk... az elején ha valaki azt mondta volna, hogy ez lesz tuti nem hiszem el , de ez lett, tiltásom óta eltelt már majdnem 6 hét, és hát eléggé hiányzik már a közösség, a szerver élet, az ottani barátok, vagy csak simám az rp-k ... rendőrségi üldözések, bűnözések, vagy csak a haverokkal való horgászat bányatónál vagy keleten...hiányzik az érzés mikor több fős sor áll Redlineban és meg kell várni, vagy mikor hajnalban/kora reggel szerelőre várunk vagy épp az az öröm mikor megyünk és látni, hogy nincs sor, elsőnek mehetünk szereltetni. Csak egy esélyt szeretnék még kérni, nagyon megbecsülném ha kaphatnék még egy esélyt... szeretnék már visszatérni Las Venturasba >

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.