Vesna Nazmi-Nancy Whittaker [Haliarszki]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Benebajnok223

Újonc
2022. 12. 29.
71
227
V4 karakter
👿nado.soika👿
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Vesna Nazmi

Panaszra tett személy InGame neve:
Nancy Whittaker

Panasz oka, leírása, kifejtése:
RP tagadás, rp húzás. Nem tartom normálisnak azt, hogy több mint 3 percig nem sikerült átadnod a do-ba említett tárgyakat, úgy hogy te közbe vérzel, kettő el lőtt lábbal. Ezután te megvárod míg vissza ér a haverod/társad akit pár perccel korábban raboltam ki megvárod míg tüzet nyit és valamilyen csoda folytán pont akkor sikerül rám húznod tárgyat, ezáltal vissza lőni sem tudtam és megsebesítette a lábam ez után meg is ölt. Ha nem lett volna az animáció akkor akár teljesen máshogy is alakulhatott volna a helyzet (elfutok, fedezékbe vonulok.) 6 perc kellet, mire *végzünk* és még így se kaptam meg a pénzt.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://streamable.com/4mc3li https://pastebin.com/RPSNgPz6

Megjegyzés:
-

2023. 12. 30.
5
41
V4 karakter
Nancy Whittaker
Hali, az rp tagadás és húzás részét nem igazán értem, nekem ebből semmi hasznom sem volt/ lett volna , mivel mindent megkaptál. Logikátlan az egész, 50k dollár kivételével mindent odaadtam, azt is csak azért nem, mivel pont akkor lőttek le, mivel RP-vel mer elvetted, az 50.000 dolcsit odaadom ha valahol összefutunk ic. Áttérve az animációra, teljesen véletlen volt csak, hogy pont egy időbe történt az átadás és a lövés, viszont te arra hivatkoztál, hogy emiatt nem tudtál elfutni. Amennyiben, elküldted volna az egész videót, abban látható lenne , hogy amint végetért az animáció te azonnal kezdtél lőni a helikopter felé, meg sem próbáltál elfutni.

Benebajnok223

Újonc
2022. 12. 29.
71
227
V4 karakter
👿nado.soika👿
semmi hasznom sem volt/ lett volna
Bőven lett volna hasznod, hiszen ha megváratsz még 1-2 percig akkor még a glockot sem tudtad volna átadni, és ennyivel is kevesebbet vesztesz.
teljesen véletlen volt csak
Erősen kétlem, hogy ez mind csupa véletlen lenne, 6 perc kellett mire sikerült a "végére" érni, és természetesen csupa "véletlenből" akkor adod át a cuccokat, mikor már leszállt a társad és feltételezem hogy tudtad, hogy mi a terve.
meg sem próbáltál elfutni.
Törött lábbal nehezen fogok bárhova is futkározni, az animáció közbe lett ellőve a lábam, ezáltal a fedezékbe menekülés is kiesett, mint opció.
Egy hasonló eset:https://forum.see-game.com/threads/flavie-antoinette-kfer.451416/#post-2082833
Várom a bírálatot.

Haliarszki

lets rave
SzerverAdmin
v4
2024. 03. 17.
113
179
V4 karakter
Denis Garnier
Az RP megtagadás része megtörtént, majdnem másfél percig tartott mire leírtad hogy hol található a drog és egyebek, utána az ooc chaten is próbáltad húzni az időt, mire "véletlen" megjelent a társad.

A panasz jogos, Nancy Whittaker 1 hónapos kitiltást fog kapni RP megtagadás indokkal.

Zárom.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.