Versennyel kapcsolatos szabálypont eltörlése

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Slim

Írnok deák
2019. 01. 11.
661
1 013
Fort Carson
V4 karakter
Stan Webb
LV karakter
Rustin Wallace
Sziasztok!

- Felmerült a porbléma, hogy sok olyan ember garázdálkodik a városban, akik mások lehúzásából akarnak megélni. A mai nap folyamán szerettem volna vásárolni egy bizonyos autót.. négyszer próbáltak átvágni versenytuninggal. Általában kezdő 4-15 szintűek között, de volt olyan aki 42 szinten ezt űzte. Szerintem nem kell bemutatnom az esetet senkinek, mindenki el tudja képzelni a dolgot.

Elég egyszerű a felvetés: Ne lehessen átverni semmilyen tuninggal.
Nagyon nem látom sok értelmét a versennyel való átverhetőség bentlétének, mivel a közösséget bomlasztja.

k_p_2021-08-22_005252.png

* Alig ötös szintú, egy karambolt nem tud normálisan kezelni, de tudja, hogy versennyel át lehet verni*

• Imádom
Reactions: Bandenek

farhaat

Barangoló
2021. 02. 15.
84
181
LV karakter
Dario Ceva
Nem tudom miért bomlasztaná a közösséget...
A dolláros tuningokkal való átverés nem is okoz olyan hatalmas károkat az illetőnek akit átvernek.

darage

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 30.
311
211
22
Uganda
LV karakter
Gracia Dei
Vagy vegyék ki teljesen vagy lehessen ugyan úgy csinálni mint eddig de ez a köztes állapot tényleg nem fasza .Vagy van vagy nincs .
nem is okoz olyan hatalmas károkat az illetőnek akit átvernek.
Gondolom te nem játszol a szerveren , vagy ha igen nagyon elvagy tévedve .Elég nagy károkat okoz , és igen bomlasztó ,úgy mondom neked napi 4-5 átverés ---> 500.000$.

• Tetszik
Reactions: Slim

Bandenek

Pötyögtető
Támogató
2019. 01. 12.
488
358
Palotás
V4 karakter
Brendon Blackwell
LV karakter
Davis Buck
Heló! Velem is megesett párszor már ez a dolog hogy hiszékenyebb voltam és átvertek.Szerintem is elkéne törölni ezt a szabályt vagy át lehessen verni a másikat mindennel vagy semmivel.Támogatom!

JamieLV

Vélemény vezér
Very Important Person
2019. 06. 03.
9 265
11 141
24
V4 karakter
James Fernsby
LV karakter
Jimmy Beckett
Ha egy játékos jármű eladás során 1 perccel többet foglalkozik azzal, hogy mit is vásárol a másiktól akkor nem történne semmilyen átverés. A tuningok külön fel vannak tüntetve az adásvételi lapon, a variáns látszódik magán az autón, ahogy az egyéb dolláros extrák is.

A sietség és a türelmetlenség nagy hátrány az ilyesfajta bizniszeknél...

Helyezhető.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.