Vaz Tarsic --> Lucan Gonzalez. [Laca]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Vaz

Újonc
2024. 08. 07.
5
6
V4 karakter
Vaz Tarsic
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Vaz Tarsic

Panaszra tett személy InGame neve:
Lucan Gonzalez

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Kiváltott fegyverengedély eladása.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

[2024-08-28 16:56:02] [Output] : *** Vaz Tarsic átadott egy kis pénzt neki: Lucan Gonzalez

[2024-08-28 16:56:02] [Output] : [SeeMTA]: Adtál Lucan Gonzalez játékosnak 5 655 000 dollárt. (Adó: 145 000$)
[2024-08-28 16:56:04] [Output] : *** Lucan Gonzalez átadott egy tárgyat Vaz Tarsic játékosnak. (Fegyverviselési engedély)

Megjegyzés:
Sziasztok! Fegyverengedélyt vettem említett játékos társtól. Viszont nekem úgy mondták barátaim a kiváltottat is átlehetett váltatni saját névre (az illető v2-n játszott és ott lehetett.) 3 nap után voltam Városházán hogy megújjítsam mivel akkor jártam csak arra, és akkor szembesűltem hogy nem tudom a nevemre ujjítani.(relevánsan új játékos vagyok, kicsit több mint egy hete kezdtem a játékot.) Utána kihívtam egy rendőrt hogy vonja be, gondolván hogy biztos az a baj hogy még nincs bevonva. Utána közölte velem hogy ez nem így mükszik. Ezekután rá írtam hogy nem jött össze és csináljuk vissza, ezt követően közölte hogy Már elköltötte Ginger M4A1-re és el is bukta + 300p ic jailben van és hogy ő 1 hónapig lesz kollégiumban és nem fog robotolni hogy vissza fizessen. UI: Nem a szankcióra megyek, csak szeretném visszakapni a pénzemet.

Laca.

✞999✞
2021. 03. 20.
461
1 482
24
Dunaújváros
V4 karakter
Ameir Hajar
LV karakter
Arjan Kosta
V2 karakter
Ignacio Cortez
Szia! Csak a kiváltható fegyverengedélyt tudod a nevedre kiváltani az, hogy barátod mit mond egy másik szerveren való működéséről az nem lehet biztos infó, jobban utána kellett volna járnod, saját hibád miatt jártál így. Nincs tiltva a kiváltott engedély eladása.
A panasz jogtalan, zárom.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.