Panaszra tett személy neve vagy általa használt autó rendszáma:
SCKK-11
Panasz részletes leírása:
Kihivtam hogy vontasson a Fix and Drivehoz, kifizettem a 8 ezer dollárt, majd karamboloztunk én mondtam neki hogy fizesse vissza a vontatást vagy legalább térítse meg azt a kárt amelyt okozott nekem a BMW M5 E60 személygépjárművömön, majd ő azt mondta hogy nem adja vissza, és körülbelül úgy beszélt velem mint egy útolsó kutyával. Oda értunk a szerelőtelepre ahol bementünk a kapun és ő úgy döntött hogy kihúz engem inkább szerelés nélkül és elvitt San Fierroban egy eldugott helyre és ott mondta hogy hív rendőrt meg sértegetett. Azt mondta szálljak ki, mondom oké de adja a vissza a pénzt, és ő nem akarta vissza adni a pénzt majd ő rendőrt hívott. Végül az lett belőle hogy ott hagyott úgy, hogy a vontatási pénzt nem kaptam vissza és a semmi közepén hagyott.
Panasza beérkezett adatbázisunkba és feldolgozásra került. Az ügyintézőnk 48 órán belül kivizsgálja az esetet, majd ezután felveszi Önnel a kapcsolatot! Addig is szíves türelmét kérjük, megértését köszönjük!
Petrick Firmenbauer vagyok, az See City Közlekedési Központ belső ellenőre.
Az ügy kivizsgálásra került.
Az Etika Kódexünk a 3. pontjában előírja a következőt, ügyfélel szemben udvarias, segítőkész magatartást kell tanúsítani minden esetben.
Kiderült, hogy egy baleset is történt autómentés közben, erről az Etikai Kódexünk az 5.3 pontjában alábbi módon rendelkezik: "Amennyiben egy adott taxi sofőrje személyszállítást végez, illetőleg a taxi óra bekapcsolt állapotban van és a taxi sofőrje hibájából, gondatlanságából baleset következik be, abban esetben a taxi sofőrje köteles a taxi órát lenullázni, illetőleg ingyen fuvarozni az ügyfelét." E pont nem tér ki az autómentés részlegre, így nem kötelessége visszaadni a munkavállalonak a pénzt.
A panaszt jogosnak ítéltem a fent említett pontok alapján.
Roger Stepford az Etikai Kódex 3. pontját sértete meg, ezáltal figyelmeztetésben fog részesülni.
Valamint, mivel időbeli, illetve pénzbeli kárt okozott ügyfelünknek, ezért pénzbéli büntetésben is részesítem, aminek összege 30.000$.
Kérem keressen fel minket a napokban telephelyünkön, mivel társuságunk 30.000$ értékben szertné megtéríteni önnek az okozott kárt.