Vasily jelentkezése Globális Moderátornak

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Vasily

Újonc
Támogató
2019. 01. 10.
9
31
Érd
V4 karakter
Vasily Egorov
LV karakter
Charlie Hope
GMOD2.png

Vasily jelentkezése
Globális Moderátornak

Játékbeli, és fórum nevem:
Vasily Egorov | Vasily

Mióta játszol a szerveren? Fórumot mikor kezdted el használni?
V2-n kezdtem, viszont arra már nem emlékszem, hogy pontosan mikor.
V3-ra 2016.04.22.-én jöttem át, valamint az akkori fórumra 2016.04.20.-án regisztráltam.
A mostani fórumnak pedig 2019.01.10.-e óta vagyok a tagja.

Miért szeretnél globális moderátor lenni?
Már elég régen felkeltette az érdeklődésem a "globális moderátorság", mivel összességében a legtöbb időmet a fórumon töltöm, így valami hasznosat is hozzá tudnék tenni, valamint valamilyen szinten közel áll a tanulmányaimhoz, illetve ahhoz is amit a jövőben űznék.

Miért válasszunk téged a csapatban?
Képes vagyok teljes erőbedobással végezni, valamint törekszem minél jobban kitanulni azt amibe belekezdtem.
Ami megtetszik, illetve úgy érzem érdekel azt hosszútávon is tudom végezni és ezt érzem a globális moderátor szerepkör esetén is.

Naponta mennyi időt töltesz a fórumon?
Tanulmányaimból adódóan nagyon sokat van nálam a laptopom, valamint telefonról is sokszor szoktam figyelgetni.
Időben kifejezve kb. 2-3 óra környékén van, de ez persze változékony.

Referenciáid?
Még semmilyen - se frakció, se más - "tisztségem" nem volt a szervercsoporton belül, így See Game System-es referenciám sajnos nincs.

Rendelkezel TeamSpeak3-al?
TeamSpeak 3-mal rendelkezem, viszont nem napiszinten használom, mert nem ez "fő platform" amin jelen vagyok.

Hogyan tudnád segíteni a kezdő fórumozók dolgát?
Elsőként talán a legfontosabbal, a fórum szabályzat ismertetésével, a felmerülő kérdések megválaszolásával, valamint az esetlegesen felmerülő problémák orvosolásával.
Továbbá akár egy gyorstalpalóval a fórum fontosabb topikjairól.

Ismeretséged a csapaton belül?
A jelenlegi csapaton belül nincs, a régebbi csapattagok közül is csak Aaron-nal váltottam pár szót.

Magramról pár mondatban..:
Bélának hívnak és nem rég töltöttem a 21. életévemet. Egy Budapest melletti városban, Érden élek. Innen járok be az Óbudai Egyetemre, ahol mérnökinformatikus szakon tanulok. Reményeim szerint Felhő és IT biztonság specializációval fogom majd folytatni a tanulmányaimat. IT biztonság mellett érdekel még az üzemeltetés, az IT support, valamint a fejlesztés, azon belül is főként a Backend - ennek az egyik oka talán a középszerű kreativitásom -. Szabadidőmet gyakran töltöm a gép előtt, olyankor főként programozással, vagy annak gyakorlásával foglalatoskodok illetve, ha nem azzal akkor valamilyen játékkal "mulatom" az időt vagy a fórumot böngészem. A szabadidőm azon részében amikor nem a gépnél vagyok, szeretem biciklizéssel, esetleg túrázással tölteni, melyeket hobby szinten űzők. A személyiségemről is essen szó, akik ismernek azok azt mondják, hogy elég nehéz engem felidegesíteni, ebből kifolyólag egy elég nyugodt természetű embernek tartom magam, távol áll tőlem a lobbanékonyság. Szeretek segíteni az embereknek, főleg technikai dolgokban. Amikbe belekezdek azokat próbálom jól és teljes erőbedobással csinálni, és általában olyan dolgokba kezdek bele, amik tényleg érdekelnek, valamint amikről azt gondolom, hogy tudnám is ennek megfelelően csinálni. Negatívumnak - már ha annak számít - annyit, hogy a small talk-ot - csevegést? -, nem nagyon szeretem, nem vagyok egy nagy szószátyár.

Zane

General Cortez ™
Fő Globális Moderátor
v4
2019. 01. 10.
1 133
6 146
Budapest
V4 karakter
Zane Cortez
jerrynek.png

Kedves Jelentkező!

Köszönjük, hogy megtiszteltél pályázatoddal bennünket. Sajnálattal tájékoztatunk, hogy jelentkezésed nem jutott tovább a második körös meghallgatásra. Ne csüggedj, lesz még alkalom ahol bizonyíthatod rátermettséged.

Egyéni megjegyzés: A fórum profilod alapján ez még korai lenne.

Üdvözlettel:

SeeMTA V3 Fő Globális Moderátorok

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.