Városháza - Személyi

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Plsvszky

Újonc
Támogató
2019. 02. 06.
11
24
22
V4 karakter
Samuel Antonio de Corleone
LV karakter
Samuel Hernandez
V2 karakter
❌
Támogatom. Valóban egyszerűbb lenne, ha te változtathatnád ezeket a saját RP-d szerint.

Dawee718

Zöldfülű
Támogató
2020. 04. 05.
206
281
Pankasz
V4 karakter
David Montrow
LV karakter
David Quince
11.) Kötelező az egy szónál hosszabb hozzászólás! Büntetés: 40 büntetőpont.~Zoliii
Támogatom.

TaDiK

Újonc
Támogató
2020. 03. 27.
22
194
22
V4 karakter
Teion Frazier
Viszont annak sem látom értelmét, hogy meg lehet hosszabbítani a személyit bizonyos összegért, miközben ingyenesen lehet újat igényelni

floatin

Pötyögtető
2019. 08. 25.
526
4 048
Pécs
V4 karakter
Remy Moussaoui
LV karakter
Tommasso Ferri
ha megoldható lenne, én azt is szeretném ha mi magunk /irnánk/ meg az aláírást

• Tetszik
Reactions: Keli.

emocean

Pletykafészek
2020. 06. 18.
924
516
hell
V4 karakter
xu voe
LV karakter
duke holmes
ha megoldható lenne, én azt is szeretném ha mi magunk /irnánk/ meg az aláírást
Ebből szerintem nem kevés fun lenne, de valóban hatalmasat hozzá tenne ehhez a rendszerhez.

Maga a fő ötlet nagyon sokat segítene a playereken, sokkal könnyebb lenne "megismertetni" a karakteredet másokkal. Ha rajtam múlna, biztosan kreálnék egy ilyen rendszert.

• Tetszik
Reactions: Macseek

rhymes

Pötyögtető
2019. 10. 17.
521
5 660
Miskolc
V4 karakter
kwamie.burch
LV karakter
adelina.greek
Az UCP-s részét miszerint lehessen szerkeszteni manuálisan már felvetették régen, viszont az csak a súlyra, nemre, illetve magasságra tért ki.
Járható útnak azt látnám hogy a testsúly, magasság, nem dolgokat UCP-n, de a nevet mégis te ingame meghosszabításra kattintás után manuálisan tudnád beírni.

Ha UCP-n lenne megoldva az egész valószinűleg hasonló lenne a névváltáshoz, hogy adminok néznék át és fogadnák el. Logikusan a 400 kg-s 130cm magas női karakterek miatt, akik 78 évesek. (A fun elkerülése miatt.)

• Hűha
Reactions: gnah

Papii

Legenda
2019. 01. 09.
558
500
Saalbach-Hinterglemm
V4 karakter
Alexander Luttenberg
LV karakter
Alexander Hemsworth
Én még az utolsó kommenthez kiemelném azt, hogy szerintem eléggé elszabadulna a brigád ha fel lenne jogosítva hogy magának írja át a nevét, jelenleg is vannak olyan emberek akik már regisztrációkor fun névvel látják el karakterüket, sokan kedvet is kapnának. Egyébként nem hülyeség, csak sokan visszaélnének ezzel a lehetőséggel.

• Tetszik
Reactions: Yed

Neuxer

Újonc
2021. 03. 30.
12
57
V4 karakter
Aizen_Westbay
Én még az utolsó kommenthez kiemelném azt, hogy szerintem eléggé elszabadulna a brigád ha fel lenne jogosítva hogy magának írja át a nevét, jelenleg is vannak olyan emberek akik már regisztrációkor fun névvel látják el karakterüket, sokan kedvet is kapnának. Egyébként nem hülyeség, csak sokan visszaélnének ezzel a lehetőséggel.
Ahogy farmneveknél is néha előfordul, itt is ugyanúgy kell szankcionálni.. Az ötlet nem rossz önmagában.

• Tetszik
Reactions: Papii
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.