- 2019. 01. 10.
- 101
- 559
- LV karakter
- john hunter
- V2 karakter
- black packo
Igazából annyi, hogy nincsen olyan hely ahol a karakterek szocializálódni tudnának, persze lehet azt mondani,
hogy ott a Négy Sárkány kaszinó, de szerintem nem viccből nem jár oda az emberek nyomó többsége.
Ebből kifolyólag úgy gondolom, hogy egy park hatalmasat tudna dobni a város megjelenésén,
összképén és ahogy feljebb is leírtam, végre lenne hol a karaktereknek szocializálódni, esetleg még szervezni is lehetne bármit ide
pl: a múltkori vízosztás elég menő volt .
Így elsőre megeshet, hogy nem tűnik nagy dolognak és az is lehet nem változtatna semmin (mondjuk szerintem igen), de az biztos, hogy egy próbát megér.
A map az meg van amúgy, már csak arra vár, hogy be is legyen rakva.
A képen látható mapra rátérve, nem tom érdekel-e valakit, 1 modell, 2 textúra cserét igényel és 95 objectből áll, ja valamint a székek nem kaptak collisiont (szándékosan).
?️ ?? ?️
hogy ott a Négy Sárkány kaszinó, de szerintem nem viccből nem jár oda az emberek nyomó többsége.
Ebből kifolyólag úgy gondolom, hogy egy park hatalmasat tudna dobni a város megjelenésén,
összképén és ahogy feljebb is leírtam, végre lenne hol a karaktereknek szocializálódni, esetleg még szervezni is lehetne bármit ide
pl: a múltkori vízosztás elég menő volt .
Így elsőre megeshet, hogy nem tűnik nagy dolognak és az is lehet nem változtatna semmin (mondjuk szerintem igen), de az biztos, hogy egy próbát megér.
A map az meg van amúgy, már csak arra vár, hogy be is legyen rakva.
?️ ?? ?️