Város parkosítás asszem.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

redstar

Barangoló
2019. 01. 10.
101
559
LV karakter
john hunter
V2 karakter
black packo
Igazából annyi, hogy nincsen olyan hely ahol a karakterek szocializálódni tudnának, persze lehet azt mondani,
hogy ott a Négy Sárkány kaszinó, de szerintem nem viccből nem jár oda az emberek nyomó többsége.
Ebből kifolyólag úgy gondolom, hogy egy park hatalmasat tudna dobni a város megjelenésén,
összképén és ahogy feljebb is leírtam, végre lenne hol a karaktereknek szocializálódni, esetleg még szervezni is lehetne bármit ide
pl: a múltkori vízosztás elég menő volt (y).
Így elsőre megeshet, hogy nem tűnik nagy dolognak és az is lehet nem változtatna semmin (mondjuk szerintem igen), de az biztos, hogy egy próbát megér.

A map az meg van amúgy, már csak arra vár, hogy be is legyen rakva.
gHRTNtO.png

NjJT3kj.png

9A190jY.png

I8FeErw.png
A képen látható mapra rátérve, nem tom érdekel-e valakit, 1 modell, 2 textúra cserét igényel és 95 objectből áll, ja valamint a székek nem kaptak collisiont (szándékosan).
?️ ?? ?️

redstar

Barangoló
2019. 01. 10.
101
559
LV karakter
john hunter
V2 karakter
black packo
Én is örülnék ha több helyre kerülne, az elején amúgy az építkezés helyére próbáltam, de nem nagyon akart össze jönni :/, szóval inkább ide csináltam.

• Tetszik
Reactions: makszi

ChillBro

Zöldfülű
Támogató
2019. 04. 15.
173
224
👾
xyl.lol
V4 karakter
levie.d.anderson
LV karakter
sophie.spencer
V2 karakter
sophie.spencer
Szia! Rettentően bejön az ötlet, mellesleg szépen mappolsz. Éss, ha az a tábla eredetileg a sheriffeké akkor ha jól tudom az van a sheriffség épülethez is berakva, na mindegy. Támogatom.

• Tetszik
Reactions: redstar

Termi

Lelkes fórumhasználó
Támogató
2019. 01. 20.
374
543
19
LV karakter
Siegfried Feuerstein
Le a kalappal! Ez mindenképpen jól jönne, sokat adna az rp-hez. Remélem bekerül.

• Tetszik

Renato

Klaviatúra gyilkos
2019. 02. 15.
748
3 873
20
V4 karakter
jose espiga
LV karakter
alfredo venegas
Az env nem rossz amúgy, azokat a nagy fákat cseréld le, meg a betonos virágokat szedd ki, amúgy az ötlet jó.

• Tetszik

redstar

Barangoló
2019. 01. 10.
101
559
LV karakter
john hunter
V2 karakter
black packo
ha az a tábla eredetileg a sheriffeké akkor ha jól tudom az van a sheriffség épülethez is berakva, na mindegy.
Köszi!?
Nem, ez a mentősök-é, direkt figyeltem arra.
azokat a nagy fákat cseréld le, meg a betonos virágokat szedd ki, amúgy az ötlet jó.
Néztem kicsi fákkal is, úgy ronda volt. Betonos virágokat nem vágom, hogy érted. : /

Renato

Klaviatúra gyilkos
2019. 02. 15.
748
3 873
20
V4 karakter
jose espiga
LV karakter
alfredo venegas
Kicsit elnéztem a képet, azt hittem a piros virágokra, hogy a betonon vannak, mb.

• Tetszik
Reactions: Kojo és redstar

moonrise

Lelkes fórumhasználó
2020. 01. 03.
341
1 120
waitzen.
LV karakter
neda.simic
V2 karakter
nara.umi
Elképzelés nem rossz, de a megvalósítás érdekes, szerintem ezekből a parkokból verekedőpark lenne, mint 4 sárkány előtt ami szokott lenni, de ha sikerül megvalósítani, akkor lehetne pár hely ahol mondjuk le lehet ülni bepötyögni pár sor szerepjátékot valakivel. Egyébként támogatom, nem rossz ötlet.

Renato

Klaviatúra gyilkos
2019. 02. 15.
748
3 873
20
V4 karakter
jose espiga
LV karakter
alfredo venegas
A rendfenntartó szervek kezeskednének szerintem arról, hogy ne történjen balhé ott, akár csak a kaszinó előtt, ha pedig megtörténik, akkor megtörténik. A való életben is vannak verekedések, gyilkosságok, etc.

Rio12

Újonc
Támogató
2020. 09. 09.
12
27
LV karakter
Kaj Watts
Nekem tetszik az ötlet, adnám ha lenne egy ilyen. Teljes mértékben támogatom.

• Tetszik

trappnarmi

Modern Verne
2019. 05. 25.
1 208
7 357
V4 karakter
thiago_cueva
LV karakter
johnny_whitfield
Egyébként több ilyen hely is lehetne. Be lehetne indítani az autósmozit is, kormány által üzemeltettet szórakozóhelyeket nyitni,(ha már lassan nincs illegális fraki aki ezeket csinálná) kisebb parkokat telepíteni (nem feltétlen kell ekkora mindenhova, egy két pad, fa stb bőven elég), V3 map részről át lehetne hozni a deszka pályát is. Nem hiszem, hogy ezek akkora nagy erőfeszítést igényelnének, hiszen csak ki kell venni 1-2 farm csomópontot és lerakni a helyükre pár objectet. Cserébe viszont biztosítanának helyet a roleplayre.

kovesz

Újonc
2019. 08. 14.
72
291
19
LV karakter
Harry Burnes
Mindenképp feldobná a szervert egy ilyen frissítés, viszont valószínűleg sajnos a FUN itt is jelen lenne, mivel akik jelenleg a kaszinó előtti teret funolásra használják, azok ezt/ezeket a területet/területeket sem fogják másra, viszont az RP-re éhes embereknek nyújtana egy jó kis lehetőséget.

Összességében szerintem szüksége van a szervernek egy ilyen frissítésre.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.