Váradi jelentkezése.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Váradi

Barangoló
Támogató
2020. 06. 16.
90
254
19
eger :D
V4 karakter
Uzoma_Madu
LV karakter
Tevoris glenn
Játékbeli, és fórum neved:
Jelenleg a játékbeli nevem Onan Arlsan, fórumon pedig a Váradi nevet viselem ami egyfajta becenevem is.

Mióta játszol a szerveren? Fórumot mikor kezdted el használni?
A szervert körülbelül 2017-ben ismerhettem meg egy videós által. Sajnos az akkori pc-m nem tudta megengedni magának a futtatást mivel nem volt valami erős. Szóval a szervert 2020-ban tudtam normálisan elkezdeni laggmentesen. Fórumra viszont 2020 körül figyeltem fel és regisztráltam a fiókomat, elején viszonylag nagy falatnak tűnt egy ekkora közösség mivel még fiatal voltam.

Miért szeretnél globális moderátor lenni?
Ki szeretném magam próbálni fórumos moderátorként is, ha már tsen tudom végezni a munkámat így gondolom ez is menne zökkenésmentesen.

Miért pont téged válasszunk?
Véleményem szerint moderátorként is jól tudom csinálni a dolgom, csapatmunkában tudok dolgozni ami elengedhetetlen egy ilyen pozíciónál. Régóta gondolkoztam azon, hogy egy nagyobb fába is belevágnám fejszémet és láttam, hogy régen volt már fórum moderátoros tagfelvétel. A maximumot tudnám nyújtani fórumon is.

Naponta mennyi időt töltesz a fórumon?
Igazából napi szinten 2-3 órát biztosan eltöltök a fórumon szimpla nézegetéssel,persze ha betöltenék valamilyen pozíciót fórumon nyilván valóan több lenne.

Mutasd be a referenciáidat. (ha vannak)
Jelenleg is az Lv moderátor csapatot erősítem lassan harmadik hónapja vagyok moderátor.

Rendelkezel TeamSpeak3-al?
Természetesen rendelkezem az alkalmazással.

Hogyan tudnád segíteni a kezdő fórumozók dolgát?
Válaszolnék minden kérdésére, ismertetném vele a szabályzatot nagyobb segítségnél beszélnék vele a ts3 szerveren is.

Ismeretséged a csapaton belül?
Sajnálatos módon nem ismerek senkit se, persze beszélni már beszéltem pár fórum moderátorral viszont annyira nem merültem bele. Igazából segítségkérés végett volt a beszélgetés

Mesélj magadról, minimum 10 mondatban. (Ami számodra fontos és nyilvános)
Marcinak hívnak jelenleg 16 éves vagyok szeptemberben töltöm be a 17. életévemet. Egerben élek jelenleg és ide is járok egy szakközép iskolába ahol tizedik évfolyamon azon belül honvédelmi ágazaton vagyok. Szabadidőmben kondizni járok amit most kezdtem el, edzés mellett persze barátaimra is fordítok időt és alkalmanként elszoktunk járni valahova. Van egy káros szokásom ami az alkoholfogyasztás persze erre nem is vagyok büszke. Persze szeretném magamat ezen túltenni. Ezek mellett szoktam járni biciklizni is amit előszeretettel csinálok mivel úgy ki tudok kapcsolni és kiüríteni a fejemet. Akikkel eddig beszéltem, jó véleménnyel vannak rólam általában megkapok sokszor a normális és segítőkész jelzőt is. Néha túlságosan is komolyan tudok venni pár dolgot de ezen próbálom magam túltenni és elengedni a fülem mellett. A negatív dolgok nincsenek rám akkora kihatással, hogy nagyon megsértődjek miattuk. Pár embernek furcsa a zenei ízlésem mivel eléggé furcsa zenéket hallgatok manapság. Otthoni időtöltésem közé a számítógépezést tudom modani mivel egy esős időben nem tudok sehova sem menni. Ekkor leülünk a haverokkal valamit játszani.

Utoljára szerkesztve:
  • Tetszik
Reactions: eriik

Jerry

A nép hangja
Very Important Person
2019. 01. 08.
3 910
4 547
31
Mulholland 🌆
V4 karakter
Quinto Montanez 🇲🇽
Szia! Nem rossz a lapod, csak a referenciád, pont ellent mond a felvétel egyik követelményével, miszerint nem lehet más szeron admin vagy moderátor. Elképzelhető, hogy választani kell a kettő között.

Váradi

Barangoló
Támogató
2020. 06. 16.
90
254
19
eger :D
V4 karakter
Uzoma_Madu
LV karakter
Tevoris glenn
Szia! Nem rossz a lapod, csak a referenciád, pont ellent mond a felvétel egyik követelményével, miszerint nem lehet más szeron admin vagy moderátor. Elképzelhető, hogy választani kell a kettő között.
Tisztában vagyok azzal,hogy ellent mond a referenciám viszont beszélve lett egy főgmoddal illetve egy smoddal lvről.

• Tetszik
Reactions: Jerry

Ölembé

Ailurus fulgens
Fő Globális Moderátor
v4
2019. 04. 01.
3 365
16 068
Kaposvár
V4 karakter
Adam Cortez
LV karakter
Adam Cortez
jerrynek.png

Kedves Jelentkező!

Köszönjük, hogy megtiszteltél pályázatoddal bennünket. Sajnálattal tájékoztatunk, hogy jelentkezésed nem jutott tovább a második körös meghallgatásra. Ne csüggedj, lesz még alkalom ahol bizonyíthatod rátermettséged.

Üdvözlettel:

SeeMTA V3 Fő Globális Moderátorok

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.