- 2024. 09. 24.
- 15
- 29
- V4 karakter
- Vance Hunter
Jelentkezési formanyomtatvány
OOC Információk
1.
Életkorod: 242.
Mesélj magadról pár mondatban. Patrik a nevem, 24 éves vagyok. Nyugodt, maximalista, laza, sztoikus ember vagyok, könnyen megtalálom a közös hangot szinte bárkivel. Miután befejeztem a sport gimnáziumot a családi kőfaragó vállalkozásban foglaltam el a helyem, ahol mai napig teszem a dolgom. Fő hobbijaim a motorsport illetve az edzőterem. Szabadidőm egy részét barátnőmmel, haverokkal, edzéssel töltöm illetve számitógépezek.3.
Miért pont téged válasszunk a Terrorelhárítás csapatába? Nagyon jól feltudom találni magam minden szituációban, elég hosszú türelmem van, nem nagyon félek semmitől, mindent amit csinálok a lehető legjobban próbálok elvégezni, mindent megfigyelek, tudatosan gondolkodom.4.
Mióta játszol a szerveren? 2017. 04. 27. óta játszom kisebb/nagyobb kihagyásokkal.4.1
Játszott perceid száma: 26.7054.2
Naponta átlagosan hány órát vagy aktív a szerveren? Hétköznap 3-4 óra naponta, hétvégén akár 10 órát is naponta.5.
Miért szeretnél a TEK-hez csatlakozni?: Sok jót halottam rólatok, láttalak működni titeket, mindig is vonzónak találtam igy szeretném magam kipróbálni egy új közösségben, fejleszteni a képességeim illetve segiteni ahol tudok.6.
Mely rendvédelmi frakció(k)nak voltál tagja? (Mikor, mennyi időt, milyen névvel, milyen indokkal távoztál onnan?) See-n nem voltam egyiknek sem a tagja, FiveM-ben viszont voltam rendőr/kommandós.7.
Milyen karaktert alkotnál a TEK tagjaként? Egy eltökélt, sztoikus 20-as éveiben járó férfit akinek az élete a civil embereknek a segitése, megvédése.8.
Csatolj egy képet a névváltásaidról: 9.
Csatolj egy képet az adminjaileidről: 10.
Csatolj egy képet a banjaidról: 11.
Fejtsd ki szerinted mi a TEK feladata, jogköre! Elsődleges feladata a terrorcselekmények elháritása emellett különböző nagyobb akciók levezetése (veszélyes emberek kézrekeritése, túszejtés, bankrablás), illetve társszervek kisegitése amikor igény van rá. Az egész országra érthető a jogköre.Személyes információk
Általános adatok
1.
Teljes neve: Vance Hunter2.
Születés helye: Los Santos Hospital3.
Születés ideje: 2000.10.12.4.
Nem: Férfi5.
Családi állapota: Egyedülálló7.
Foglalkozása: MunkanélküliElérhetőségek:
9.
Bejelentett lakcíme: East Los Santos, 6th Street11.
Telefonszáma: +38-76-246-1792Végzettség
Sorolja fel iskoláit, végzettségeit időrendi sorrendben.
- East Los Santos High School
- Los Santos College
Rendelkezik-e más végzettséggel, diplomával, bizonyítvánnyal, képzéssel amit fontosnak tart megemlíteni?
Nem.
Kérdések
Válaszát minden esetben X-el jelölje.
1.
Rendelkezik érvényes vezetői engedéllyel?[ x ]
Igen.[ ]
Nem.2.
Volt valaha bevonva a vezetői engedélye?[ ]
Igen.[ x ]
Nem.2.1.
Amennyiben igen, kérjük részletezze:3.
Az elmúlt 1 évben állítottak ki magának bírságot?(Mint például: gyorshajtás, gondatlan vezetés, tilos jelzésen való áthaladás, stb.)
[ ]
Igen.[ x ]
Nem.4.
Volt már az állomány tagja? [ ]
Igen.[ x ]
Nem.4.1.
Amennyiben igen, kérjük részletezze a leszerelés okát:5.
Volt valaha letartóztatva, vagy ítélték már el bármilyen vétség miatt? [ ]
Igen.[ x ]
Nem.5.1.
Amennyiben igen, kérjük részletezze:6.
Állapítottak meg önnél bármilyen fizikai vagy pszichikai betegséget? [ ]
Igen.[ x ]
Nem.6.1.
Amennyiben igen, kérjük részletezze:7.
Rendelkezik érvényes fegyverengedéllyel? [ x ]
Igen.[ ]
Nem.8.
Beszélt idegennyelv(ek)? Spanyol
9.
Használt valaha illegális tudatmódosító- vagy kábítószereket? [ ]
Igen.[ x ]
Nem.9.1.
Amennyiben igen, részletezze mit és mikor fogyasztott.:Záradék
A jelentkezés beküldésével kijelentem, hogy a kérelem kitöltése a valóságnak teljes mértékben megfelel, kétes, vagy nem bizonyítható állítást nem tartalmaz, teljes mértékben tisztában vagyok a frakció szabályzatával és átolvastam.
Kelt.: Los Santos, 2025.01.21.
Vance Hunter
Vance Hunter