Panasztevő InGame neve:
► Van Smith ◄
Panaszra tett személy InGame neve:
► Nina Ras ◄
Panasz oka, leírása, kifejtése:
► Hosszú lesz.
Megbeszéltük hogy van 900 ezer $ összértékű antiktárgya majd megalkudtunk 600 ezer$ -ban. (nem bizonyosodtam meg arról hogy mit veszek, hány darabot mivel eddig nem volt ilyesmi probléma)
A pénz átadása után (600.000$) kaptam 1db antik törzsi maszkot majd el ment, ezután ooc kérdeztem hogy ez hogy meg mint majd kaptam is a választ hogy összértékkel lehet átverni.
Természetesen egyből adminhoz fordultam illetve átnéztem újra és újra az egész szerver szabályzatot hogy ilyen még is hol van megírva. Az adminnal való beszélgetés közben kaptam válaszul hogy sok ilyen panasz érkezett és hogy ez teljesen IC ügynek minősül hogy nem győzödünk meg arról hogy mit is veszünk stb stb.
Ezzel a részével is egyet értek DE úgy gondolom hogy ez eléggé egyértelműen 50.000$ feletti átverésnek kellene minősíteni. Mivel a szerver szabályzatban nincs ilyen ki mondva hogy ilyet lehet/nem lehet.
De szerintem és még jó néhány ember szerint is (véleményem szerint) ez 50 ezer $ feletti átverésnek minősül. ◄
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
► ◄
Megjegyzés:
► Ha nem is kapom vissza a pénzem, nyilván azt sem szeretném hogy Nina szankcionálva legyen de legalább egy szabály legyen erre be írva mert így nem korrekt. ◄