OOC RÉSZ
Ez a rész a jelentkezésed azon szakasza, ahol neked, mint játékosnak teszünk fel kérdéseket.
Kérjük, mindenhol egész mondatokkal válaszolj! Ügyelj a megfelelő helyesírás használatára!
Hány éves vagy?
~ 22 éves múltam novemberben. ~
Mi az Account ID-d?
~ 244147 ~
Mennyi ideje RP-zel különféle MTA, illetve SAMP szervereken?
~ 2015 óta, még a v2-vel kezdtem karrierem. ~
Mióta játszol a SeeMTA szerverein, illetve mennyi játszott perccel rendelkezel?
~ Ezzel az accounttal nemrég regisztráltam, ugyanis volt egy nagyobb kihagyásom és elfelejtettem az adataimat. Jelenleg 1757 játszott perccel rendelkezem. ~
Voltál-e már AdminJail-ben, netán kitiltva a szerverről? Csatolj képet az UCP-ről!
~ Nem, mivel betartom a játékszabályokat.
~
Mennyi időt tudnál naponta a frakcióra szánni?
~ Naponta 2 óra, ez valamikor több valamikor kevesebb ~
Tudnád teljesíteni a frakció szabályzatban leírt dolgokat?
~ Teljes mértékben. ~
Melyik frakciókban voltál ezelőtt, s mennyi időt töltöttél el ott?
~ Még nem voltam frakcióban. ~
Van-e ismeretséged a frakción belül?
~ Nincsen sajnos kapcsolatom.~
Miért pont téged válasszunk? Miért szeretnél hozzánk csatlakozni?
~ Mivel a való életben is közel áll a szívemhez a szerelés, sőt ez a szakmám de sajnos nem dolgozhatok benne. Ezért arra gondoltam hogy itt kiélvezném titkos vágyam. ~
Rendelkezel-e Discord-al, TeamSpeak3-mal és mikrofonnal?
~ Természetesen ~
IC RÉSZ
A jelentkezési lap ezen részében a karakterednek fogunk feltenni kérdéseket.
Kérjük, mindenhol egész mondatokkal válaszolj! Ügyelj a megfelelő helyesírás használatára!
Neve:
~Van Dam Lee ~
Születési helye, ideje:
~San Fierro, 2001.11.12 ~
Édesanyja leánykori neve:
~ Chine Eltekincsunk~
Bejelentett állandó lakcím:
~ San Fierro Motel, 38/115 ~
Legmagasabb iskolai végzettség:
~ Érettségi, szakmunkás képző. ~
Rendelkezik-e érvényes gépjárművezetői jogosítvánnyal?
~ Rendelkezem B kategóriás jogosítvánnyal. ~
Miért szeretne a Fix & Drive Mechanic Shop kötelékébe tartozni?
~ Úgy érzem hasznosítani tudnám az eddigi tapasztalataimat az autószerelésben, illetve ügyfelekkel kedves, segítőkész és türelmes tudok maradni minden szituációban. ~
Van-e tapasztalata ebben a munkakörben?
~ Ismerősöknek, rokonoknak, barátoknak emelő nélkül szereltem. Az autóknak minden porcikáját ismerem. ~
Miért Önt válasszuk? Miben jobb, mint a többi jelentkező? Érveljen amellett, miért is lenne alkalmas eme munkakör betöltésére!
~ Ahogy fentebb írtam, ismerem a legtöbb autónak minden porcikáját. Főként japán autókra vagyok specializálódva, de sosem ijedtem meg az ismeretlentől. Korrekt hozzáállásommal teljes mértékben kielégítem ügyfelek igényeit. ~
Mellékelje szakmai önéletrajzát!
(Kerek mondatok, nem csak egy adat felsorolás!)
~ Mellékletben fogom elküldeni szakmai önéletrajzom.
Szakmai önéletrajz:
Karrierem a Honda Fierronál kezdtem. Itt tanultam meg a szakma alapjait köszönhetően Laci bácsi 50 éves tapasztalatának. Aztán 5 év elteltével munkahelyet váltottam, mivel úgy éreztem ezen a helyen több fortélyt elsajátítani. Ekkor kerültem át a Pappas Autóhoz. Itt sikerült elsajátítanom minden olyan dolgot amelyek nem tartoznak a mechanikus szereléshez. Megtanultam az OBD scanner használatát, illetve Kts alapú rendszerrel való programozást. Költözés miatt szeretnék önökhöz jelentkezni, és ennek a remek csapatnak a tagja lenni. ~[/CENTER]
Ez a rész a jelentkezésed azon szakasza, ahol neked, mint játékosnak teszünk fel kérdéseket.
Hány éves vagy?
~ 22 éves múltam novemberben. ~
Mi az Account ID-d?
~ 244147 ~
Mennyi ideje RP-zel különféle MTA, illetve SAMP szervereken?
~ 2015 óta, még a v2-vel kezdtem karrierem. ~
Mióta játszol a SeeMTA szerverein, illetve mennyi játszott perccel rendelkezel?
~ Ezzel az accounttal nemrég regisztráltam, ugyanis volt egy nagyobb kihagyásom és elfelejtettem az adataimat. Jelenleg 1757 játszott perccel rendelkezem. ~
Voltál-e már AdminJail-ben, netán kitiltva a szerverről? Csatolj képet az UCP-ről!
~ Nem, mivel betartom a játékszabályokat.
~
Mennyi időt tudnál naponta a frakcióra szánni?
~ Naponta 2 óra, ez valamikor több valamikor kevesebb ~
Tudnád teljesíteni a frakció szabályzatban leírt dolgokat?
~ Teljes mértékben. ~
Melyik frakciókban voltál ezelőtt, s mennyi időt töltöttél el ott?
~ Még nem voltam frakcióban. ~
Van-e ismeretséged a frakción belül?
~ Nincsen sajnos kapcsolatom.~
Miért pont téged válasszunk? Miért szeretnél hozzánk csatlakozni?
~ Mivel a való életben is közel áll a szívemhez a szerelés, sőt ez a szakmám de sajnos nem dolgozhatok benne. Ezért arra gondoltam hogy itt kiélvezném titkos vágyam. ~
Rendelkezel-e Discord-al, TeamSpeak3-mal és mikrofonnal?
~ Természetesen ~
IC RÉSZ
A jelentkezési lap ezen részében a karakterednek fogunk feltenni kérdéseket.
Neve:
~Van Dam Lee ~
Születési helye, ideje:
~San Fierro, 2001.11.12 ~
Édesanyja leánykori neve:
~ Chine Eltekincsunk~
Bejelentett állandó lakcím:
~ San Fierro Motel, 38/115 ~
Legmagasabb iskolai végzettség:
~ Érettségi, szakmunkás képző. ~
Rendelkezik-e érvényes gépjárművezetői jogosítvánnyal?
~ Rendelkezem B kategóriás jogosítvánnyal. ~
Miért szeretne a Fix & Drive Mechanic Shop kötelékébe tartozni?
~ Úgy érzem hasznosítani tudnám az eddigi tapasztalataimat az autószerelésben, illetve ügyfelekkel kedves, segítőkész és türelmes tudok maradni minden szituációban. ~
Van-e tapasztalata ebben a munkakörben?
~ Ismerősöknek, rokonoknak, barátoknak emelő nélkül szereltem. Az autóknak minden porcikáját ismerem. ~
Miért Önt válasszuk? Miben jobb, mint a többi jelentkező? Érveljen amellett, miért is lenne alkalmas eme munkakör betöltésére!
~ Ahogy fentebb írtam, ismerem a legtöbb autónak minden porcikáját. Főként japán autókra vagyok specializálódva, de sosem ijedtem meg az ismeretlentől. Korrekt hozzáállásommal teljes mértékben kielégítem ügyfelek igényeit. ~
Mellékelje szakmai önéletrajzát!
(Kerek mondatok, nem csak egy adat felsorolás!)
~ Mellékletben fogom elküldeni szakmai önéletrajzom.
Szakmai önéletrajz:
Karrierem a Honda Fierronál kezdtem. Itt tanultam meg a szakma alapjait köszönhetően Laci bácsi 50 éves tapasztalatának. Aztán 5 év elteltével munkahelyet váltottam, mivel úgy éreztem ezen a helyen több fortélyt elsajátítani. Ekkor kerültem át a Pappas Autóhoz. Itt sikerült elsajátítanom minden olyan dolgot amelyek nem tartoznak a mechanikus szereléshez. Megtanultam az OBD scanner használatát, illetve Kts alapú rendszerrel való programozást. Költözés miatt szeretnék önökhöz jelentkezni, és ennek a remek csapatnak a tagja lenni. ~[/CENTER]