- 2019. 03. 24.
- 9
- 5
- V4 karakter
- Donatello Cicciarelli
Sziasztok!
Nos a problémám a következő, egy relatív egészen jó konfiggal kevés FPS.
Külvárosban/kevés playerrel akárhol:20-30
Belvárosban/sok playerrel külvárosban:15-25
Belvárosban sok playerrel:10-20
Sok mindennel próbálkoztam, leírások között az fps boost c. topicban leírt az segített néhány fps-t de nem igazán hagyja a lelkem, hogy belenyugodjak ebbe az FPS számba.
Szóval akármilyen ötletet meghallgatok.
A konfigom:
CPU: AMD Athlon x4 845 3.8ghz
GPU:AMD radeon R7 370
RAM: egy 4GB-os 2800mhz-en működő DDR3-as kingston meg egy 8GB 2800mhz-en működő DDR3-as ugyanúgy kingston.
Alaplap: MSI A68HM-P33 V2
Táp: Pontos márkát nem tudom, 450W-os
Háttértároló: egy 1TB-os HDD, sajnos nem fiatal, viszont ezek előtt akármi más komolyabb igényekkel rendelkező játéknál nem volt rá panaszom.
Ami még fontos lehet, hogy dupla monitorral használom ezt a konfigot!
A BIOS-ban az AMD processzorok cool 'n quiet energia takarékos beállítását kikapcsoltam már.
Válaszokat előre is köszönöm, bízom benne lesz olyan hsz ami megoldja a problémám!
Nos a problémám a következő, egy relatív egészen jó konfiggal kevés FPS.
Külvárosban/kevés playerrel akárhol:20-30
Belvárosban/sok playerrel külvárosban:15-25
Belvárosban sok playerrel:10-20
Sok mindennel próbálkoztam, leírások között az fps boost c. topicban leírt az segített néhány fps-t de nem igazán hagyja a lelkem, hogy belenyugodjak ebbe az FPS számba.
Szóval akármilyen ötletet meghallgatok.
A konfigom:
CPU: AMD Athlon x4 845 3.8ghz
GPU:AMD radeon R7 370
RAM: egy 4GB-os 2800mhz-en működő DDR3-as kingston meg egy 8GB 2800mhz-en működő DDR3-as ugyanúgy kingston.
Alaplap: MSI A68HM-P33 V2
Táp: Pontos márkát nem tudom, 450W-os
Háttértároló: egy 1TB-os HDD, sajnos nem fiatal, viszont ezek előtt akármi más komolyabb igényekkel rendelkező játéknál nem volt rá panaszom.
Ami még fontos lehet, hogy dupla monitorral használom ezt a konfigot!
A BIOS-ban az AMD processzorok cool 'n quiet energia takarékos beállítását kikapcsoltam már.
Válaszokat előre is köszönöm, bízom benne lesz olyan hsz ami megoldja a problémám!