Vali Vagabond --> Ezio Cyrus [Hordás]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

lsdxoxo

Újonc
2022. 06. 27.
53
69
brandus
V4 karakter
fiete_klotz
LV karakter
gilles_cazal
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Vali Vagabond

Panaszra tett személy InGame neve:
Ezio Cyrus

Panasz oka, leírása, kifejtése:
PG

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://streamable.com/5j0s7h

Megjegyzés:
Épp raboltunk volna, de ő úgy gondolta hogy előrántja az AK-t és lelő attól függetlenül, hogy tartsuk rá ketten a fegyvert.

KillNova

Barangoló
2020. 04. 30.
134
182
23
Pécs
V4 karakter
Oliver Cyrus
LV karakter
Simon Del Perro
Hali, én volnék az említett ember mentségként annyit tudnék hozzá tenni, hogy írtam, amint hallottam az ajtó csattanást megfordultam, de beragadtam a földbe ahogyan is látható, ha nem történt volna meg akkor előbb tudtam volna lőni, illetve egy kárpótlást is adtam annak érdekében hogy ők szempontjából hogyha ez PG-nek minősül, nincs további hozzáfűzni valóm az eset kapcsán videón látszik az én álláspontom, további szép napot.

lsdxoxo

Újonc
2022. 06. 27.
53
69
brandus
V4 karakter
fiete_klotz
LV karakter
gilles_cazal
A kárpotlást Eriznek adtad, ezzel nem volt semmi gond szép gesztus volt tőled, de én már akkor éledtem. Mivel nem láttam a te szempontod nekem csak annyi látszódott ami a klippbe is van, egy admin volt csak dutyba az meg nem jött ki az ügyre, és én már ki is raktam a pk-t ami elött te odaadtad volna a kártyát. Nem célom kibaszni mással, de én csak annyit láttam, hogy te menteni akarod a cuccaid és azért PG-zel le minket.

KillNova

Barangoló
2020. 04. 30.
134
182
23
Pécs
V4 karakter
Oliver Cyrus
LV karakter
Simon Del Perro
A kárpotlást Eriznek adtad, ezzel nem volt semmi gond szép gesztus volt tőled, de én már akkor éledtem. Mivel nem láttam a te szempontod nekem csak annyi látszódott ami a klippbe is van, egy admin volt csak dutyba az meg nem jött ki az ügyre, és én már ki is raktam a pk-t ami elött te odaadtad volna a kártyát. Nem célom kibaszni mással, de én csak annyit láttam, hogy te menteni akarod a cuccaid és azért PG-zel le minket.
Nem menteni szerettem volna semmilyen keppen ezt elmondom, annyit tudnék meg hozza tenni azért lett ilyen későn adva egyatalan mert nem volt nálam elegendő pp meg cigiztem is egyet aztán addig raktam fel magamnak ezért szedtem fel magam olyan későn, és mást igazán nem tudok hozza tenni nem állt szándékomban egy rossz mozdulatot sem csinálni ha nem akadok be akkor nem így nézett volna ki szerintem de minden esetre én azt támogatom hogy beszéljük at és keressünk egy közös utat.

lsdxoxo

Újonc
2022. 06. 27.
53
69
brandus
V4 karakter
fiete_klotz
LV karakter
gilles_cazal
Figyelj, ha ezt az rpt tudnánk folytatni valamilyen úton az megfelel nekünk, nem célom az adminjail.

KillNova

Barangoló
2020. 04. 30.
134
182
23
Pécs
V4 karakter
Oliver Cyrus
LV karakter
Simon Del Perro
Figyelj, ha ezt az rpt tudnánk folytatni valamilyen úton az megfelel nekünk, nem célom az adminjail.
Én nem gondolom magam hibásnak, minden fele keppen megvárom az admin válaszát hogy dönt de en nem folytatnám újra az rpt mivel csak 2 masodperc telt el és már lövés ideje közt amíg reagáltam amennyire tudtam.

Hordas

For The Horde!
2019. 01. 10.
412
650
Szeged
V4 karakter
Jazeel Nash
Sziasztok, RP folytatásra ebben az esetben nincsen lehetőség. Úgy gondolom a videó alapján hogy ez PG volt, amiért a játékos büntetése 150 perc 1 típusú AdminJail lesz.
A panaszkönyvet zárom.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.