Valeri Maksim - - - > [FőAdmin / SzuperAdmin]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Valeri

LVMPD Captain
2019. 05. 07.
227
277
Montreal
LV karakter
Valeri Maksim
zoldlogo.png

Neved:
< Valeri Maksim (Valeri) >

A ban időpontja:
< 2017.09.22 >

A ban időtartama:
< Végleges kitiltást >

Neve, aki bannolt:
< Oli >

A ban oka:
< Nem teljesítetted az adminisztrátori kötelességedet - Minimum - sokadik esély eljátszva! >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Adminisztrátorként felkerestem Yegor-t és jelentettem Neki az inaktivitási szándékomat. Akkori elmondása alapján ezt tudomásul vette és megkért, hogy nyissak egy inkativitási értesítőt fórumon is ! Sajnos ezt elfelejtettem, evégett nem volt feljegyzett inaktivitásom, így 2-3 hétig nem jártam fel a szerverre. Majd arra lettem figyelmes, hogy eltávoltottak az adminisztrátori csoportból. Sajnos akkori helyzetemnél fogva nem foglalkoztam különösképpen az esettel. Szerencsére akkori problémáim már megoldottak és mindemellett én is idősödtem, jobban belelátok mindazokba amiket elkövettem, nagyon fiatal voltam még, utólag visszagondolva, meg is bántam, hogy elfogadtam az adminisztrátori pozíciót. Szeretnék ismétetlen a szerveren játszani, hiszen, voltaképpen, nem sok RP szerver maradt már a magyar MTA közösségben és én szeretnék az egyik legmegbízhatóbb hátérrel rendelkezőnél játszani. A bannom sokadily esély része, sajnos nem tudom mit takar, 1 db jogos PK volt rám, az is azért, mert csináltak Velem egy képet a játékosok egy háztetőn, miközben dutyban voltam. Anno felkerestem TeamSpeak-en Fridit ezzel, Ő Olihoz irányított avégett is mert még itt van a szervernél. Sikerült konzultálnom Olival aki arra kért, hogy Főadmin/Szuperadminhoz vigyem az esetet, mert Ő már ebben nem kompetens. Benett pedig, ide irányított fórumra. Előrre is köszönöm a bírálást ! >

Utoljára szerkesztve:
  • Tetszik
Reactions: bird

Cameron

Modern Verne
Very Important Person
2019. 01. 09.
1 280
392
V4 karakter
Gary Sean
LV karakter
Gary Sean
Az UCP-det és a ban időpontját tekintve, utolsó eséllyel visszaengedlek a szerverre. Óvatosan, jó játékot!

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.