Elutasítva Vadim Czajkowski ➔ Ezekiel

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

vadimkaa

Újonc
2019. 09. 02.
1
0
zoldlogo.png

Neved:
< Vadim Czajkowski >

A ban időpontja:
< 2018-01-13 22:21:27 >

A ban időtartama:
< örök >

Neve, aki bannolt:
< Ezekiel >

A ban oka:
< utolsó esély eljátszva >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Az én storym 2018-ba nyúlik vissza, 2 évvel ezelőttre majdnem. Maxival volt egy ügy, amikor is egy rendőrt ooc szidtam és kaptam egy talán 2 hónapos bannt. nagyon rá voltam függve a játékra depressziós lettem, így kértem is pár hétre rá egy ub-t hogy tudjak játszani. Megbeszéltünk egy jailt ha jól emlékszem, és azt le is ültem meg minden, viszont ha kapok valami nagyobb jailt, akkor autómatikusan megy vissza, ahhogy látható is az ub indoknál. nos. volt egy event, ahhol eléggé be voltunk zsongva a haverjaimmal, hogy nyerjünk valamit, de nem sikerült ezért IC hangsúlyozom, IC anyázva, és szitkózódva mindenzéle népcsoportokat, és mindent. Ezekiel ezt nagyon zokon vette gondolom, mert másnap ki is voltam bannolva, nem igazán értem hogy miért, pedig próbáltam vele tsre is felmenni de valahogy mindig ignorált. Pár hónap híjján 2 év rengeteg idő, nagyon sokat komolyodtam már és az igazat megvallva iszonyatosan hiányzik a szerver, meg úgy unblock minden. Szerintem nem érdemeltem meg a bannt, de ezt majd ti eldöntitek! Köszi hogy elolvastad a szövegem. >

Moderátor által szerkesztve, ekkor:

Benett

Individuum
Very Important Person
2019. 01. 09.
6 392
2 668
Budapest
LV karakter
Calvin Sean
A szerveren eltöltött 17 napod alatt 5 ban-t és 19 jail-t szedtél össze.
Nincs UB.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.