Szezonális systembe okés. Azon kívül hogy legyen még 1 hobbi munka, ami jobban keres bárminél csekély idő/pénzbefektetéssel.. számomra felesleges.
Ezen felül meg átgondolandó kellő komolysággal figyelembe véve azt, hogy szüksége van-e a szervernek arra hogy mindenki vadásszon és egymás elől lövöldözzék le a vadakat, aztán balhézzanak hogy lelőtted a fácánom hogy dögölnél meg, az az enyém volt. Meg mindenki fegyverrel rohangásszon ide, oda olyan indokkal hogy "vadászni megyek hagyjál békén".
Ha pedig mégis bekerül, akkor idő/pénz befektetésben egy szintre kéne hozni őket.
Van egy horgászatunk, amibe belefeccölsz 1x 100.000$-t, azt is csak akkor amikor a legdrágább helyen veszed a botot, meg damit meg az úszókat és milliókat kihozol utána csali vétellel, ami meg vagy 1k dollár maximum.
Van egy bányánk, amire 1x költesz nagyobbat, utána kis rngvel ugyan benne, de milliókat szerzel szinte semmi munkával, csak kattintgatsz meg pakolsz.
Van a farm, amit napi 1x csinálsz meg, és hoz naponta 300k-t, és alig fektetsz bele lóvét hogy fenntartható legyen.
Van egy detektoros hobbimunka, ahol ha ügyes vagy és nem rabolnak ki, meg veszik el 1x veszel detektort meg ásót, 60kért és kiszedsz több milliót (ha szerencsés vagy), de az első 2 antikkal már a befektetés megtérült, színtiszta profit.
Ha pedig bekerül a vadászat, valószinűleg a keresete is jobb lenne mint ezeknek akkor meg mindenki vadász lenne, rohangálna fel alá fegyverrel.
Maximum olyan szinten tenném be (én), hogy mozi system, vehetsz jegyet x órára, amit x óra alatt levadászhatsz, hogy folyamatosan költened is kelljen rá. De ekkor pedig külön dimenzióban csinálod, hogy kiküszöböljük a "az az én fácánom volt a k.va anyádat" verekedéseket. A fegyvert ott a helyszínen bérelnéd, nem saját.. plusz x lelőtt vadként elhasználódna a fegyver, amit karban is kellene tartanod, vagy kifizetned az elhasználódását. Hogy hozzon is, de költeni is kelljen rá.
Frakciót erre felhúzni számomra baromság, mivel a fegyházzal is kiderült hogy csak az aktuális hype viszi pár hónapig aztán abbamarad.
De hajrá, ha számotokra ez szükséges, nekem se előnyöm, de hátrányom nem lesz belőle.