V4re pár tipp.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Norbert19

Újonc
2021. 12. 18.
53
122
V4 karakter
Nickie Diamond
LV karakter
Moho Murphy
Sziasztok kedves játékosok, szerintem van pár ember, vagy több száz aki úgy gondolja hogy vissza lehetne hozni a szerencsekereket a kaszinóba. A másik tipp az a tippmix behozatala a lottozóba,és az élő eredményeké is, akár rendes meccs nézések is. 3.tipp a mai rap/trap rádió visszahozatala egyéb country, rock, ilyesmi rádió helyett.
Köszönöm hogy elolvastátok.

Benz

Lelkes fórumhasználó
Támogató
2019. 05. 04.
397
1 018
Győr ⭐ Stuttgard
V4 karakter
⭐ Mason Benz
LV karakter
⭐ Mason Benz
V2 karakter
⭐ Mason Benz
Hali! Thommas az új kaszinó bemutató videóban beszélt róla, hogy a későbbiekben bővítve lesz a paletta szóval szerintem ez tervben van náluk is.

A tippmix rendszert adom, bár én egyre kevesebb foci szerető emberrel találkozom már (sad) nem tudom mennyire használnák sokan

Norbert19

Újonc
2021. 12. 18.
53
122
V4 karakter
Nickie Diamond
LV karakter
Moho Murphy
A tippmixben nem csak a foci van. Én személy szerint adnám.

• Tetszik
Reactions: lorooolv

Skylot

Qualis vir, talis oratio
Veterán Globális Moderátor
LV
2019. 01. 10.
1 079
1 830
linktr.ee
V4 karakter
Aaron Forstner
LV karakter
Aaron Fraser
Még a tippmix nem is lenne rossz ötlet, végre értelmet adhatna a lottózónak, viszont az, hogy lehessen nézni a meccset az felesleges, ha nézni szeretnéd akkor böngészőben megteheted.

A rádiók pedig szerintem feleslegesek, az egész rádió rendszert át kéne dolgozni, kivenni a mulatós rádiókat, meg az egyéb olyan rádiókat, amivel csak a fun megy.

Szerencsekerék pedig azért került ki, ahogy Thommas is elmondta, mert nem illett bele az új rendszerekbe, es V4-ben bővülni fog a szerencsejáték, szóval lehetséges, hogy más formában visszatér, vagy valami más lesz helyette.

WZ113

Újonc
2022. 10. 25.
47
189
V4 karakter
x
LV karakter
Silas Zhuang
V2 karakter
x
Sziasztok kedves játékosok, szerintem van pár ember, vagy több száz aki úgy gondolja hogy vissza lehetne hozni a szerencsekereket a kaszinóba. A másik tipp az a tippmix behozatala a lottozóba,és az élő eredményeké is, akár rendes meccs nézések is. 3.tipp a mai rap/trap rádió visszahozatala egyéb country, rock, ilyesmi rádió helyett.
Köszönöm hogy elolvastátok.
Tipp mix? Olyan hihetetlenül felesleges, lassan már mindent csinálnak itt csak épp rp-zni nem rp-znek, amiről amúgy ez az egész szól.
ne legyen több pénzforrás mostmár
A tippmixről nem tudok nyilatkozni, viszont unalmas perceimben számolgatni kezdtem a szerencseekerék nyerési esélyeit, és természetesen mint az összes kaszinó játékon, nem lehet hosszútávon nyerni mivel a legkisebb lehetséges nyeremény esetén sem haladja meg a nyerési esély az 50%-ot, értelemszerűen pedig minél nagyobb a nyereség fordítottan logaritmikusan csökken a nyerési esély. Magyarul bukni fogsz. Ergó csak kevesebb pénz lesz a szerveren.

• Tetszik
Reactions: wcologne

Tamarillo

Aktív fórumozó
Támogató
2023. 01. 21.
229
114
V4 karakter
Wilma Alday
LV karakter
Dragan Vujacic
Max a Tippmix az egy jó ötlet. Azt támogatom!

De viszont a másik kettőt nem támogatom!

• Fire
Reactions: Norbert19

lorooolv

Írnok deák
Támogató
2019. 06. 10.
671
1 175
Paks
V4 karakter
Luca Giovanni 🇮🇹
LV karakter
Casey Sloan 🇺🇸
V2 karakter
William Fraser 🇬🇧
Szerintem a tippmix nem egy rossz ötlet bár a meccsnézéses részét kicsit feleslegesnek tartom. Így a lottózónak lenne valami értelme, mert valljuk be jelenleg nem sok van! A tippmix nem tudom, miért pénzforrás?! Ha pénzforrás lenne IRL akkor minden 5-10. ember dolgozna munkahelyen. Vagy nyersz vagy nem, szerencsejáték. Többire szerintem akkora szükség. Támogatom

• Tetszik

Markyy

Aktív fórumozó
Támogató
2020. 11. 03.
236
117
21
V4 karakter
Andrey De Sousa
LV karakter
Antonio De Sousa
V2 karakter
Antonio Kensington
A tippmix jó ötlet lenne, a meccsnézést pedig mindenki aki rakott rá megoldja magának, erre fölösleges lenne időt és energiát pazarolni.
Kifejezetten vicces lenne látni a képeket, hogy milliós tutimixeket elviszi a 1.13-as szorzónövelő ami amúgy "tuti jön".

• Fire
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.