Utkozes Utani oles RP nelkul. - Marcus R Scofield [Taco]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Mongouz

Újonc
2019. 05. 14.
9
7
V4 karakter
Eric Rogers
LV karakter
James Ford

logo.png

Panasztevő InGame neve:
Enrico Gonzino

Panaszra tett személy InGame neve:
Marcus R Scofield

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Utkozes utan elovette a kest RP nelkul es leszurt, megolt RP nelkul.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://pastebin.com/C9TMb7K8

Megjegyzés:
*** Marcus R Scofield elővett egy fegyvert. (Rust knife (LANCER$$)) se elotte se utana nem lattam RPt, log fentebb, gondolom azert olt meg mert nem teritettem meg a keletkezett kart.

Utoljára szerkesztve:

Taco

Pötyögtető
2019. 01. 10.
480
797
22
V4 karakter
roald fritjof
Pacsi!
A panaszt én fogom bírálni, várom az érintett Marcus R Scofield válaszát 24 órán belül.​

Mongouz

Újonc
2019. 05. 14.
9
7
V4 karakter
Eric Rogers
LV karakter
James Ford
Mire felelossegre lett volna vonva, mert ugy 10perc az 10perc, addigra lelepett a szerverrol, ennyit meg hozzafuznek. Koszi.

Taco

Pötyögtető
2019. 01. 10.
480
797
22
V4 karakter
roald fritjof
Mivel lett volna felelősségre vonva? Tudsz adminnak szólni halottan, ha pedig halál után intéznéd IC az RK csak jelzem. Inkább ilyeneket hamarabb írj bele.

Taco

Pötyögtető
2019. 01. 10.
480
797
22
V4 karakter
roald fritjof
A log jelenleg azt bizonyítja, hogy ütköztetek, majd te előkaptad a Colt-odat, ő pedig a kést és megölt vele. Meglehet, hogy ő RP-zett, csak olyan távolságba volt akkor, hogy nem láttad. Ezért várom a válaszát erről. Ne üzenőfalként használjuk.​

Mongouz

Újonc
2019. 05. 14.
9
7
V4 karakter
Eric Rogers
LV karakter
James Ford
Meg egy dolog es befejeztem!

Szerintem valamit rosszul lattal baratom, nezd csak meg jobban, valoban veletlenul nyomtam a bindre/bindekre, de a fegyver a csomagtartoban volt, tehat mit is vettem elo? a fegyver a csomagtartombol az inventorymba kerult ez igaz, de nem vettem elo, tehat nem ertem, hogy mirol beszelunk?

1. [2019-06-17 18:10:45] [Output] : *** Marcus R Scofield elővett egy fegyvert. (Rust knife (LANCER$$))
  2. [2019-06-17 18:10:46] [Output] : *** Enrico Gonzino kivett egy tárgyat a jármű csomagtartójából. (5x9mm-es töltény)
  3. [2019-06-17 18:10:47] [Output] : *** Enrico Gonzino kivett egy tárgyat a jármű csomagtartójából. (Colt 45)
tehat o elovette RP nelkula a kest eloszor, de mielott megolt volna kivettem a fegyvert es a toltenyeket a nyitott kocsibol. Ami meg a masik dolog, hogy a kocsimat egy kis haziko mellett talaltam meg TKsan a tett helyszinetol, tehat nekem ugy tunik itt kocsilopas is volt eleg erosen, Rpzve vagy nem ezt nem tudom.

koszonom a figyelmet.

• Vicces
Reactions: Blaise. és Lui

Taco

Pötyögtető
2019. 01. 10.
480
797
22
V4 karakter
roald fritjof
Ebből a stílusból vegyünk vissza szerintem, nem vagyok a barátod.
Akkor úgy fejezem ki a részt, utolsó hozzászólásként, hogy ő elővette a kést, mert akarva-akaratlanul látta a Colt bindet, majd később azt is, hogy veszed ki a csomagtartóból.​

Taco

Pötyögtető
2019. 01. 10.
480
797
22
V4 karakter
roald fritjof
Pacsi ismét!
Mivel nem érkezett válasz több mint 24 óra után így a kapott bizonyítékok alapján kell ítéljem.
A panasz jogos, így Marcus R Scofield büntetése 60 perces RP hiánya ütközésnél [PK - Taco] Indokkal.
A panaszt zárom, büntetés kiosztása után helyezhető.​

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.