Urlik Lazi S.G.H jelentkezési lapja.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

lbalazs

Aktív fórumozó
2021. 08. 03.
228
98
Szeged
V4 karakter
pedro_davalos
dc0a83e3508d2e7254402870f7c9615e.png

Jelentkezési lap

Hogy hívnak (IG név is), hány éves vagy?
Lázár Balázsnak hívnak, a játékban Urlik Lazi a nevem. Jelenleg 17 éves vagyok, februárban fogom tölteni a 18.-at.
Hány játszott perccel rendelkezel?
Jelenleg 90 906 percem van, viszont ez folyamatosan gyarapszik.
Mi egy SGH adminsegéd feladata?
Legfőbb feladata egy SGH adminsegédnek, hogy a játékosok kérdéseire megadja a válaszokat, esetlegesen a nagyobb adminok keze alá dolgozzon, és hogy kisebb problémákat, félreértéseket kezeljen.
Miért szeretnél SGH tag lenni?
Nagyon régóta játszom már a szerveren és mindig is érdekelt az adminok munkája és most itt a lehetőség, hogy tudjak jelentkezni. Nagyon szeretek az emberekkel kommunikálni, és nagyon segítőkész vagyok szerintem. Mivel látom hogy egy nagyon jó közösség alakult ki a szerveren, szeretném ezt a közösséget én is "rendbe tartani" mint adminsegéd, illetve szeretnék egy jó társaság része lenni.
Miért pont téged válasszunk?
Véleményem szerint nagyon segítőkész vagyok, és nehezen tudnak felidegesíteni az emberek. Szerintem jól eltudom magyarázni egy kezdő játékosnak a szerver lényegét, és nem okozna problémát ha egyszerre több dologra kell figyelnem. Ha van egy feladatom akkor azt az én képességeim szerint 100%-ra csinálom meg, és addig nem nyugszok míg nem sikerült a cél amit kitűztem. Viszonylag sok időszakban aktív vagyok, van hogy csak délutánonként vagy este, viszont sokszor előfordul hogy délelőtt is aktív vagyok a szerveren.
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
A szerveren töltött időm nagy részét az SGH-ra tudom fordítani, a követelményt teljesíteni tudom, biztosan.
Voltál már kitiltva? (UCP kép)
Nem, soha nem voltam még kitíltva.
image.png

Voltál már adminjailben? (UCP kép)
Voltam már igen, viszont csak egy látszódik már az UCP-n. Ha jól emlékszem volt egy BindRP jailem, és egy Üdv eladó? jailem. Viszont mint említettem, ezek már nem látszódnak.
image.png

Írd le három pozitív, és három negatív tulajdonságodat.

-Pozitív tulajdonságaimhoz sorolnám azt, hogy nagyon segítőkész vagyok mindenkivel, tényleg akinek valamilyen segítségre van szüksége, mindenféleképp megpróbálok rajta segíteni ahogyan csak tudok. Ezen kívül nagyon tisztelettudó vagyok, és olyan embernek is megadom a tiszteletet aki nekem nem adja meg. Végül de nem utolsó sorban nagyon céltudatos vagyok, általában ha valamit elakarok érni vagy az életbe vagy akár a játékba, akkor azt addig csinálom amíg el nem sikerül érnem, ha 100-szor kell próbálkoznom akkor 100-szor próbálkozom.

-Az egyik negatív tulajdonságom az, hogy egy kicsit haragtartó vagyok. Ez régebben sokkal jobban volt igaz rám, viszont szerencsére az idő alatt sokat tudtam ezen a téren fejlődni. Nagyon kíváncsi vagyok, és ha egy olyan dologra kell várni amit nagyon szeretnék, akkor azt nehezen várom ki és mindenáron kíváncsiskodni akarok felőle. Végül ide tudom az írni, hogy ha valami nem tetszik, akkor azt nehezen bírom ki, hogy ne mondjam ki hangosan, nyilván kulturált módon, csak elszoktam mindig mondani a véleményemet.

Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen, miért?
Természetesen szeretnék későbbiekben adminisztrátor lenni mivel nagyon izgalmasnak de közben mégis komolynak tartom az admin szerepét és kiszeretném magamat ilyen téren is próbálni. Szerintem nagyon jó kihívás lenne számomra, és természetesen szeretném a játékosok problémáit elhárítani. Nem mellesleg egy jó társaság tagja is szeretnék lenni.
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékosnak a szerver alapjait?
Amennyiben a játékos már elolvasta és megértette a szerver szabályzatát és nincs kérdése, akkor elmondanám először neki, hogy melyik gomb mit csinál. Elmondanám neki hogy ez a szerver a való életre alapul, és ugyanúgy kell viselkedni mint a valóságban. Elmagyaráznám neki a home gomb funkcióját, hogy azon belül milyen fontos dolgokat tud elérni, elmondanám a telefon rendszer. Elmondanám neki, hogy a városházán tudja megcsinálni az iratait, illetve ott tudja majd esetlegesen bejelenteni az ingatlanjait. Elmondanám még neki, hogy milyen hobbi munkák vannak, és hogy az azokhoz szükséges dolgokat hol tudja beszerezni. Majd ezek után ha nincs kérdése akkor elköszönök tőle.

Utoljára szerkesztve:

agoston!

smoke who?
2019. 01. 10.
1 510
12 811
V4 karakter
Brandon_Porter
Szeva, sok sikert kívánok neked. Szerintem a jelenlegi turnusból a tiéd lett a legjobb lap. Annyi kivetni valóm a lappal kapcsolattal, hogy véleményem szerintem a rossz oldalát fogtad meg a szerver apajai résznél. Jobban nézne ki a lap, ha egy kicsit átgondolnád azt a részt szerintem.

• Hűha
Reactions: ChipZ és viktor.

lbalazs

Aktív fórumozó
2021. 08. 03.
228
98
Szeged
V4 karakter
pedro_davalos
Szeva, sok sikert kívánok neked. Szerintem a jelenlegi turnusból a tiéd lett a legjobb lap. Annyi kivetni valóm a lappal kapcsolattal, hogy véleményem szerintem a rossz oldalát fogtad meg a szerver apajai résznél. Jobban nézne ki a lap, ha egy kicsit átgondolnád azt a részt szerintem.
Szia, köszönöm az észrevételt, átgondolom mindenképp!

marcy.

Modern Verne
SzerverAdmin
v4
2019. 01. 10.
1 239
18 037
V4 karakter
Aristide Nease.
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
A szerveren töltött időm nagy részét az SGH-ra tudom fordítani, a követelményt teljesíteni tudom, biztosan.
Szia ez mit takar, napi hány óra körülbelül?

marcy.

Modern Verne
SzerverAdmin
v4
2019. 01. 10.
1 239
18 037
V4 karakter
Aristide Nease.
Szia! Gratulálunk, a jelentkezési lapod el lett fogadva, kérlek válassz egy megfelelő csoportot számodra, majd HSZ-ben jelezd. Katt

• Imádom
Reactions: lbalazs
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.