Urelles Reynolds -> Beketlen

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Bencehun08

Újonc
2021. 12. 22.
18
13
V4 karakter
Urelles Reynolds
V2 karakter
John Cline
admin.png

Panasztevő InGame neve:
Urelles Reynolds

Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Beketlen

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Érme két oldalának teljes elhanyagolása!,Szevasztok! Pár napja NNI üldözött és Animba estem ezzel nem is volt gond. Amikor NNI-s akart kiszedni ForceRP-vel a kocsimból. Én írtam ,hogy ezt nem kellene ,vagyis hasonlott, erre le RP-zték ,hogy kinyitják belülről az autót ( az ablak le volt húzva) csak hát mivel nem a belső bisztosító szeggel lett lezárva ,hanem a központi zárrendszer van lezárva, ahozz ,hogy azt kinyisák kulcs kell. Erre OOC elkeztek velem veszekedni, közben nyilván telt az idő 5 percnél már gondoltam ,hogy engedem a hülyeséget nyerni, hisz szamár szenved okos enged. Viszont mivel OOC volt a "veszekedés" nem láttam a /do-t amivel rákérdeztek az ajtóra és az ővre azt hiszem, mivel a chat folyamatosan pörgött mivel 500 player volt KB. A /do-ra megfelelően hosszú RP-t írtam mivel kerülni akartam a hanyag RP-t. Viszont az időnk lejárt az OOC csevej miatt. Ezelőtt másfél percel KB inditottam videót. Ez után az egyik NNI-s amikor meghaltam azt írta ooc ,hogy : Hívok admint. Tudtom szerint ez adminnal való fenyegetőzés. A PK-ra amit írtak nem tudtam válaszolni mivel van egy 1 hónapos bannol Fórúmon! Beketlen nevű admint (aki a szanckiót osztotta) nem tudtam elérni már 2 napja, "Beketlen" úgy gondolta ,hogy egy bizonyos ügyben én bűnos vagyok. Ezt mind úgy alkotta rólam már már ezt a tévképzetet ,hogy Fúrumon PD tett rám PK-t én viszont onnan kaptam 1 hónapos bant. Emberünk aki írta a PK-t ledarálta neki amit akart. Most Beketlen egyáltalán nem akar velem beszélni idézem :"<19:27:50> "Beketlen": Csak akkor keress szerverügyekkel ha látsz a szerveren elérhetőnek." mindezt megelőzte egy 1 órás irásbeli beszélgetés. Megjegyezném egész végig egy véleményem szerint elfogadhatatlan stílust vett fel! Azt amit írtam jó esélyell meg se nézte amit írtam illetve küldtem neki. Azt mondta ,hogy ,ha látom IG fent lenni akkor keressem meg ne akkor amikor nincs fent, nahát mivel bannolt nem látom az f3-ban lévő admin panelt! Szakcióm: 3 hónap! ban indok: RP megtagadása, RP húzása vagy valami ilyesmi . Mondani valómat ignórálta nem érdekelte!, ahogy látható egyáltalán nem érdekelte mit mondok neki és mit küldök! A szakciót pedig nem fogadom el!

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
,

Megjegyzés:

Utoljára szerkesztve:

Beketlen

A környék legbékésebje
2019. 01. 12.
437
1 058
22
V4 karakter
Dylan M Grey
LV karakter
Bailey Hudson
Cső, erre nincs mit írnom, elve most kerestél fel,mikor DIREKT egy láthatatlan szobában vagyok. A PK-t Csütörtökön kaptad, és emélkeim szerint VASÁRNAP bíráltam. Ott van a PK-ban a videó,hogy nem reagálsz az RP-re, folyamatosan meg van nyitva a konzol, és mégsem válaszolsz az RP-re. ( https://streamable.com/ruvpvp ). Várom a bíráló FA válaszát.

• Tetszik
Reactions: Vince. és justcody

Bencehun08

Újonc
2021. 12. 22.
18
13
V4 karakter
Urelles Reynolds
V2 karakter
John Cline
Hogy ,ha ez is az álláspontod a másikat KÖTELESSÉGED meghallgatni, téged se a ForceRP se az adminnal való fenyegetőzés nem érdekelt! Reagálni se reagáltál 18:49-től félnyolcig az is idézem "<19:27:50> "Beketlen": Csak akkor keress szerverügyekkel ha látsz a szerveren elérhetőnek." . Itt látszik ,hogy téged ez semennyire nem érdekelt! főleg mivel bannolva vagyok admin panelt se látom! Indokomat leírtam nem hanyag minőségtelen RP-t kivántam! A rendőrnek 5 perce volt engem felszedni! Az álláspontod lehet jelezni kellet volna felém , ehelyett flegma, semmit mondó választ adtál! Amit mondtam túdomásul se vetted, reagálni se reagáltál. A beszélgetésben látszik mennyire érdektelenül válaszoltál folyamat! Az érme két oldalát véleményem szerint akkor is kihagytad. Adminisztrátorhoz nem megfelelő stílust mutattál felém! megjegyezném TS-en civil rank van rajtam, miként kéne látnom ,hogy milyen szobába vagy? Hiába mondtam ,hogy a rendőr konkrétan ForceRP-t illetve adminnal fenyegetőzőtt AZOKRA MÉG reagálni se reagáltál! A rendőrnek kerek 5 perce volt felszedni ehelyett OOC chaten veszekedett. Érdekes ,hogy a videót pont úgy vágták meg, hogy se a ForceRP se az adminnal való fenyegetőzést nem mutatta! Ilyesféle videót én is kitudnék állitani ,hogy csak a ForceRP-t és az adminnal való fenyegetőzést vágom be! szankciót nem fogadom el.

Utoljára szerkesztve:
  • Vicces
Reactions: Horsepriest972

Beketlen

A környék legbékésebje
2019. 01. 12.
437
1 058
22
V4 karakter
Dylan M Grey
LV karakter
Bailey Hudson
Az admin privát szobák nem véletlen privát szobák és árnyékoltak, gondolhattad volna,hogyha nem látsz, hogy hol vagyok, akkor az nem véletlen van. A késői reakció meg annak köszönhető,hogy AFK-oltam, a privát dolgaimat intézem/intéztem, nem vagyok köteles megszakítani a privát dolgomat, és ugrani a playerek első szavára.

Bencehun08

Újonc
2021. 12. 22.
18
13
V4 karakter
Urelles Reynolds
V2 karakter
John Cline
Az admin privát szobák nem véletlen privát szobák és árnyékoltak, gondolhattad volna,hogyha nem látsz, hogy hol vagyok, akkor az nem véletlen van. A késői reakció meg annak köszönhető,hogy AFK-oltam, a privát dolgaimat intézem/intéztem, nem vagyok köteles megszakítani a privát dolgomat, és ugrani a playerek első szavára.
Igen efelől igazad van ,bár végülis csak 3 napja próbáltalak elérni normális beszélgetést vártam felőled, mellesleg érdekes ,hogy csak azokat a bizonyitékokat, állitásokat vizsgáltad amiket a Rendőr rakott. Nekem már az elejétől fogva nem adtad meg a kezdőesélyt. Elejétől fogva a rendőr oldalát fogtad. Azokat amiket én küldtem nem ,hogy nem nézted meg ,de még csak valami sablonos szöveget se írtál rá! elejétől fogva korrektül beszéltem veled, tisztelettel . Te ennek fikarnyi nyomát se mutattad! Azt még megértem ,hogy vannak privát dolgaid amiket intézned kell ,de az nem indok ,hogy ezekért hanyagoltad az érmekét oldalát! A bízonyitékót nem találom elfogadhatónak mivel nem az egész RP szitúáció látszodik rajta!

• Vicces
Reactions: Horsepriest972

Beketlen

A környék legbékésebje
2019. 01. 12.
437
1 058
22
V4 karakter
Dylan M Grey
LV karakter
Bailey Hudson
A bizonyíték bőven elegendő volt, hogy lássam, hogy te direkt nem RP-zel,hogy leteljen az idő, illetve nem nyitod ki az ajtót.

Bencehun08

Újonc
2021. 12. 22.
18
13
V4 karakter
Urelles Reynolds
V2 karakter
John Cline
NONRP-s volt az egész kezdve azzal ,hogy a kulccsal becsukott ajtó illetve őv állapotára rá se kérdezett, letudta egy olyannal ,hogy "kinyitja az ajtót kicsatolja az úr ővét és kisegití,, ez itt már ForceRP mivel saját RP-ét rám erőltette. Aztán Le RP-zte ,hogy "benyúl az ablakon és kinyitja belülről" ezzel mint ,ha előző RP-t amit csinált semlegesithette volna , ez az RP is téves mivel nem a belsőzár rekesszekel volt zárva az autó,hanem kulccsal ami a központizárrendszert csukja. Nem reállis RP-el alapból nem szívesen értek eggyet ,de csináltam amit mondott, ha az 5. perc után továbbra sem OOC veszekedet, írogatott volna simán fel is éleszthetett volna, ám bár milyen érdekes a végéről az adminnal való fenyegetőzés kilett vágva a videó az RP végét mutatta csak be kezdetét nem. Ahogy emlitettem nem hallgattad meg a mondani valóm, sőt adminisztrátornak nem megfelelő stílúst tanúsitottál, az érmekét oldalát úgyan úgy hanyagoltad, a bízonyitékokat amik nekem voltak meg se nézted nem is reagáltál rájuk! Holnap 17:00 fele érek haza, az üzenetek akkor olvasóm át!

Utoljára szerkesztve:

Beketlen

A környék legbékésebje
2019. 01. 12.
437
1 058
22
V4 karakter
Dylan M Grey
LV karakter
Bailey Hudson
A központi zárrendszert mint a többiek is írták akkor ott, ha felhúzod a zárpecket akkor kinyílik,ezért nem force.

Bencehun08

Újonc
2021. 12. 22.
18
13
V4 karakter
Urelles Reynolds
V2 karakter
John Cline
, ha ez így működne akkor bármelyik autót feltudnák törni, mellesleg olvassanak át egy műszaki tankkönyvet, azt ajánlom . A másik próbléma ezzel a zárpeckes felhúzdával az ,hogy nem tudsz mit fel húzni mivel ismétlem nem belső zárpecekkel lett lezárva ,hanem kulcssal, ilyenkor a zárpecek nem tolódik le vagyis nem igazán lehet felhúzni. A PK-t jogosnak tartom, a bízónyiték véleményem szerint hiányos, nem elfogadható ,mivel nem az egész RP-t mutatja be ,ha nem csak egy részét ezzel relatív sok dolgot nem mutatva például.:A másik féltől való szabálysértéseket. A ForceRP még mindig fent ál, mivel ,ahogy említettem a központizár rendszert belső zárpecekkel még csak nem a központizár rendszert nyitva , mivel abból a pecekből 4 van , amikkel mindegyik ajtót egyesével lehet zárni , ez a "rendszer" még csak nem is a központi zárrendszer része ,hanem 4 külön kisebb "zár rendszer"-t alkot. Az Érmekét oldalának elhanyagolását még mindig fent tartom! A bízonyiték pedig hiányos. Egy bizonyos részletetet kiemelve a kontextusból így az intéző adminnak SE lehet teljes rálátása az ügyre, csak ,hát mivel te már a legelejétől fogva nem adtad meg az esélyt ,hogy elmondjam mi-hogy volt ezért neked már alapból nincs teljes rálátásod az EGÉSZRE! A központi zárrendszerről bármelyik állományban lévő szakember véleményét ki lehet kérni, még csak szakember se kell hozzá, akinek van autója amiben hagyományos zárrendszer van az akár ki is próbálhatja.

Utoljára szerkesztve:
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.