- 2021. 12. 22.
- 18
- 13
- V4 karakter
- Urelles Reynolds
- V2 karakter
- John Cline
Panasztevő InGame neve:
► Urelles Reynolds ◄
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
► Beketlen ◄
Panasz oka, leírása, kifejtése:
► Érme két oldalának teljes elhanyagolása!,Szevasztok! Pár napja NNI üldözött és Animba estem ezzel nem is volt gond. Amikor NNI-s akart kiszedni ForceRP-vel a kocsimból. Én írtam ,hogy ezt nem kellene ,vagyis hasonlott, erre le RP-zték ,hogy kinyitják belülről az autót ( az ablak le volt húzva) csak hát mivel nem a belső bisztosító szeggel lett lezárva ,hanem a központi zárrendszer van lezárva, ahozz ,hogy azt kinyisák kulcs kell. Erre OOC elkeztek velem veszekedni, közben nyilván telt az idő 5 percnél már gondoltam ,hogy engedem a hülyeséget nyerni, hisz szamár szenved okos enged. Viszont mivel OOC volt a "veszekedés" nem láttam a /do-t amivel rákérdeztek az ajtóra és az ővre azt hiszem, mivel a chat folyamatosan pörgött mivel 500 player volt KB. A /do-ra megfelelően hosszú RP-t írtam mivel kerülni akartam a hanyag RP-t. Viszont az időnk lejárt az OOC csevej miatt. Ezelőtt másfél percel KB inditottam videót. Ez után az egyik NNI-s amikor meghaltam azt írta ooc ,hogy : Hívok admint. Tudtom szerint ez adminnal való fenyegetőzés. A PK-ra amit írtak nem tudtam válaszolni mivel van egy 1 hónapos bannol Fórúmon! Beketlen nevű admint (aki a szanckiót osztotta) nem tudtam elérni már 2 napja, "Beketlen" úgy gondolta ,hogy egy bizonyos ügyben én bűnos vagyok. Ezt mind úgy alkotta rólam már már ezt a tévképzetet ,hogy Fúrumon PD tett rám PK-t én viszont onnan kaptam 1 hónapos bant. Emberünk aki írta a PK-t ledarálta neki amit akart. Most Beketlen egyáltalán nem akar velem beszélni idézem :"<19:27:50> "Beketlen": Csak akkor keress szerverügyekkel ha látsz a szerveren elérhetőnek." mindezt megelőzte egy 1 órás irásbeli beszélgetés. Megjegyezném egész végig egy véleményem szerint elfogadhatatlan stílust vett fel! Azt amit írtam jó esélyell meg se nézte amit írtam illetve küldtem neki. Azt mondta ,hogy ,ha látom IG fent lenni akkor keressem meg ne akkor amikor nincs fent, nahát mivel bannolt nem látom az f3-ban lévő admin panelt! Szakcióm: 3 hónap! ban indok: RP megtagadása, RP húzása vagy valami ilyesmi . Mondani valómat ignórálta nem érdekelte!, ahogy látható egyáltalán nem érdekelte mit mondok neki és mit küldök! A szakciót pedig nem fogadom el! ◄
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
►
◄
Megjegyzés:
►
◄
Utoljára szerkesztve: